Tegnap délután csörög a telefonom.
Felveszem.
Jó napot kívánok!
Jó napot kívánok!
De amint kimondtam már mondja is tovább egy idősebb, a hangja alapján agyoniskolázott, előre felvett férfihang, hogy:
Bajnai...
Gyurcsány...
lopnak...
hazudnak...
nemzethalál...
(Pont mintha előfizettem volna a Magyar Nemzet telefonos kiadására)
Ha egyetért nyomja meg az egyes gombot...
Nem értem mi szükség van arra, hogy kéretlenül embereket zaklassanak a politikai marketingjükkel, mikor ekkora előnyük van és viszonylag sok idő van még a választásokig.
A vicc az, hogy titkos a számom.-:)
Nem feltétlenül: nekem pl. nincs hívószámkijelzés a drótos telefonon. És mobilon is sokszor hívnak ismeretlen számról. Érdekes módon ilyen jellegű hívásokat és sms-eket kizárólag a "kedves" mobilszolgáltatóm engedett meg magának.
Keresse már elő valaki azt a topic-ot, amiben a jobbant elvtársak vernyákoltak, mert valamelyik szadeszes vagy maszopos politikus nevében hívogatták! Nomárcsak a kettősmérce vádját elkerülendő! :DDDD
A legkézenfekvőbb: a betyár végiglépked egy számmező összes hívószámán és akkor minden titkosítás hiábavaló. Még az is információ lehet a hívó számára, hogy a hívott mennyi idő múlva teszi le a kézibeszélőjét... :(
Mi a fenének raktad le? Raktad volna inkább mellé, hadd dumáljon. Néha meg ellenőrzöd, hogy vonalban van-e még. :) Addig sem hívhat mást, a számla meg ketyeg. Legalább fizessék meg a basz...tás árát! :)
Én is azért titkosítottam a számom, hogy kéretlenül pláne akármilyen marketing céllal ne keressen senki.
Az előbb hívtam fel a UPC-t hogy leellenőrizzem.
Azt mondták, hogy jól emlékszem, titkos és nem tudják, hogyan lehetséges.
Azért mondtak két verziót.
Vagy véletlen próbálkozásokkal találják ki a számom, vagy esetleg nem azonnal a szerződéskötéskor hanem egy kicsit később titkosítottam (amire már ki emlékszik) és kikerülhetett hozzájuk.