Keresés

Részletes keresés

a Bloom Creative Commons License 2009.11.25 0 0 48
Pont Lelianat nem vitted el And... szoval oda? :)
Előzmény: macmester (47)
macmester Creative Commons License 2009.11.25 0 0 47

Én most őltem le elöször, és én is két tőrrel dolgozom... :)

Leliana a táborba pihizik...

Előzmény: a Bloom (46)
a Bloom Creative Commons License 2009.11.25 0 0 46
Csak ne magus vagy ijasz legyen az illeto.
Epp tegnap vertem le megint a sarkanyt a hegyteton (masodik vegigjatszas). Leliana gyonyoruen vegezte ki ket torrel. :)
Előzmény: macmester (45)
macmester Creative Commons License 2009.11.25 0 0 45

Hát az olyan 10-15 oldal, ha lesz időm akkor bescanelem oszt csinálok pdf-t...

ps. a kedvencem a főellenfelek és az utolsók megölése (akki éppen az utsó csapást viszi be annál), akkor mindig egy finishing kill van, gyönyörű mozdulatsor általában

Előzmény: Atomed (44)
Atomed Creative Commons License 2009.11.25 0 0 44

Köszönöm válaszod. Engem leginkább a taktikai rész leírása érdekelne.

Előzmény: macmester (43)
macmester Creative Commons License 2009.11.24 0 0 43
Sehol nem láttam még a magyart PDF-be, nekem meg van a nyomtatott (jó büdös volt, vagy a papír vagy a festék...)
Az eleje vegyes, van egy csomó blődli és általános, és van néhány jó tipp...
amit hiányolok, hogy nincs benne olyan matek mint a többibe, hogy a sebzést hogy számolja ki, meg a túlélést, mert akkor tisztább lenne, mire is osszak pontot, így csak hogy ez fontos, meg ez is... de ez is...
Jó a cuccok leírása, elég részletes... (meg a recepteké)

viszont a nagy része a végjátszás, egy csomó térképpel, ezzel azzal, tip és trükk, társak ajándékai, csajozós/hapsizós dumák...
a nélkül érdekesebb szerintem...

Az eleje jó, ad némi támpontot, oszt kész...
Előzmény: Atomed (42)
Atomed Creative Commons License 2009.11.24 0 0 42

Ajánlom ezt a leírást : http://guides.gamepressure.com/ (angol nyelv szükségeltetik hozzá)

Én szeretném a magyar Stratégiai Útmutatót valakitől megszerezni.

Előzmény: CFK MAN (41)
CFK MAN Creative Commons License 2009.11.24 0 0 41
Jó ez a játék, de durván hülye vagyok hozzá , már ott elbukok, ahol a toronyban kell meggyújtani a lámpát és a toronyba érve minden tele van szörnyekkel, meg csapdákkal.
Atomed Creative Commons License 2009.11.24 0 0 40
Nincs meg valamelyikötöknek a magyar nyelvű Stratégiai útmutató a játékhoz pdf-ben? Érdekelne a történet.
t2jani Creative Commons License 2009.11.21 0 0 39
Én magyarul játszom, ott asszem, kitüntetések néven fut, és a játékosprofil menüpont alatt lehet megnézni, h miket értél el eddig.
Előzmény: Atomed (38)
Atomed Creative Commons License 2009.11.20 0 0 38

A játék során elért "achievement"-eket hol tudom egy helyen megnézni?

Ezek ilyen kis kitüntetés-félék, nagyon jó hangulatot adnak egy-egy sikeres küldetés után.

Atomed Creative Commons License 2009.11.19 0 0 37
Én is kiváncsi vagyok a további kiegészítőkre. Eddig még nemnagyon találtam, csak hivatalosat. Még fansite-ot se találtam.
Előzmény: macmester (36)
macmester Creative Commons License 2009.11.19 0 0 36

Én még nem néztem a Stone P.-t...

A másik meg nincs még fenn...

én arra várok, mira a fanok csinálnak ezt azt, hiszen, jó egy hónapja kint van a szerkesztő...

BG és NWN vonalon is a legjobb kiegészítők a közzösségi cuccok voltak...

Előzmény: a Bloom (35)
a Bloom Creative Commons License 2009.11.18 0 0 35
http://rs406.rapidshare.com/files/302535843/Dragon.Age.Origins.Prima.Official.Game.Strategy.rar

Ime a guide. Ugyanaz, mint amit nyomtatva csomagoltak a DVD-hez, csak ez angolul van es HTML formatumban. Letoltottem, megneztem.

A kiegeszitok nem nagyon gyoztek meg. A Warden's Keep nem rossz, meg hasznos is egy kicsit, de a kuldetes baromi rovid, raadasul ha egyszer megcsinalod, a nagyjat sose latod tobbet.

A Stone Prisoner viszont ugy hulladek, ahogy van. Szerencsere azt ingyen kaptam, nagyjabol annyit is er. :)
Előzmény: Atomed (34)
Atomed Creative Commons License 2009.11.18 0 0 34

Nagyon tetszik nekem is a játék.

Írtátok korábban, hogy van valamiféle Strategy guide-otok. Kerestem én is ilyesmit a neten, de nem találtam sehol. Ha megoldható lenne, tudnék örülni egy ilyesmi segítségnek (1-2 dolog még mindig nem tiszta nekem, hogyan kell használni), mert inkább ez, minthogy cheatet használjak. Nem szeretném tönkretenni a játékot csalással.

A letölthető kiegészítőkkel pedig még élvezhetőbb, mind grafikailag, mind játékélményileg.

a Bloom Creative Commons License 2009.11.17 0 0 33
Elhamarkodottan itelkeztem. Jooooo volt Orzammar is nagyon.
Előzmény: a Bloom (32)
a Bloom Creative Commons License 2009.11.16 0 0 32
Elf letemre ugyanazt valasztottam. Ha jol sejtem, meg mindig ez volt a kisebbik rossz. Remelem, kesobb beindul. A magusoknal meg a jatek egyik leghangulatosabb resze van. Szo szerint hatborzongato volt. Szinte sajnalom, hogy vege lett.

A torpeknel most vagyok. Eddig kicsit csalodas, olyan se hus, se hal. Mondjuk, Oghren szovege nem rossz. :)
Előzmény: macmester (31)
macmester Creative Commons License 2009.11.16 0 0 31

Stern nálam kétkezes DSC az aki nagyot sebez... vész esetén üthető is...

én lődőzők, és két tőr...

spoiler

elfek... hát az én választásom, az, hogy az elf ellen fordultam, de lent a romok alján, némi után ő is és fehér agyar is eltávozott, átok feloldva, vérfarkasok emberek lettek oszt elhúztak, elf ijjász segereg megvan...

mellé, törpéket  és elég ütős...

vérfarkas sereg, nem vonzott...

Előzmény: a Bloom (22)
a Bloom Creative Commons License 2009.11.14 0 0 30
A guide csak magyar, es nagyon pofas. Szep nagy darab konyv, nem hiszem, hogy tul hianyos lenne. Hogy keresni mennyire lehet benne, azt meg nem probaltam, eloszor segitseg nelkul akarom vegigtolni a jatekot. Masodszorra hasznalni fogom a guide-ot is, es osszeszedem az osszes durva cuccot. :)
Előzmény: Koli81 (27)
Koli81 Creative Commons License 2009.11.14 0 0 29
NB. egyébként értékeljük, hogy milyen mázlink van: a cseh mellett a magyar az egyetlen európai kisnyelv, ami saját verziót kap. Nincsen pl. holland, hogy a számtalan ká-európai kicsi nyelvet ne is soroljam végig.
Koli81 Creative Commons License 2009.11.14 0 0 28
This is from a intern by Bioware:
Dragon Age: Origins
-------------------
Text languages - English, French, German, Italian, Spanish, Czech, Hungarian, Polish and Russian
Full VO languages - English, French, German, Polish and Russian

Italian, Spanish, Czech, Hungarian get English VO with subtitles.

PC
==
English - 1 disk
English/Spanish - 1 disk
English, French, German, Italian, Spanish, Czech, Hungarian and Polish - 2 disks <--- ez lehet akkor a Mo-n kapható verzió
Russian - 1 disk

Xbox 360
========
English
English, Italian, Spanish
French
Polish
German
Russian

PS3
===
English
English, French, German, Italian, Spanish
Polish
Russian

This is for retail box versions. Digital distribution versions will vary per distributor.
Koli81 Creative Commons License 2009.11.14 0 0 27
Ömm, köszi, már meg is rendeltem hétfőre. :-)

A Strategy Guide mennyire használható? Az gondolom csak magyarul van?
a Bloom Creative Commons License 2009.11.13 0 0 26
En is aggodtam miatta, mert a sima kiadason csak a magyar feliratot emlegetik, de vaklarma volt. :)

A kezikonyv csak magyar, felirat sok nyelven van, es ahogy figyeltem, hang is van egy par. Az installhoz csak az elso DVD kellett, de volt meg egy a tokban. Kivancsisagbol megneztem, azon vannak a nem angol hang file-ok. Talan lengyel meg francia... Annyira nem izgatott fel, hogy megjegyezzem.

Nem tudom, mennyire illik itt reklamozni, de van egy webshop, ahol hozzacsomagolnak egy Strategy Guide-ot is. A neveben van CD meg Galaxis is. :)
Előzmény: Koli81 (25)
Koli81 Creative Commons License 2009.11.13 0 0 25
Szuper, nagyon köszi!

És ez ugye nem csak a Collector's Edition-re vonatkozik, hanem a sima kiadásra is?

(Van itt némi kavarodás a fejemben. :-) )
a Bloom Creative Commons License 2009.11.13 0 0 24
Lehet, nekem is magyar van, de angolul jatszom.
Előzmény: Koli81 (23)
Koli81 Creative Commons License 2009.11.13 0 0 23
Sziasztok,

meg tudnátok írni, hogy az itthon megvásárolható, magyar feliratos verziót lehet-e angol felirattal játszani?

Előre is köszi!
a Bloom Creative Commons License 2009.11.13 0 0 22
Az elfeknel vegeztel? Ha igen, hogyan?
Előzmény: macmester (20)
a Bloom Creative Commons License 2009.11.13 0 0 21
Az en kis partim 11-12. szintu, es tenyle 10 korul kezdett bedurvulni. A sajat karakterem pont ma kapta meg a Heavy Hitter achievementet. Egy nem kulonosebben jo ijjal sebzett 250 felett. Csak pislogtam. :)

Mi az a DSC?

Sten nekem nem valt be, megtartottam inkabb Alistairt, kokemeny tankot lehet faragni belole par skillel meg egy pajzzsal. A fegyver nem sokat szamit, arra ott vannak a tobbiek, de azert kapott neki is jart valami josag. A masik ket tag Morrigan es Leliana. Amikor bejott Wynne, vele mentem tovabb Morrigan helyett, de rajottem, hogy annyi gyogyito skill teljesen felesleges, ha irtani meg nem tud. Szoval visszaraktam Morrigant a partiba, es adtam neki ketfele gyogyitast, boven eleg. Leliana meg Leliana, tegnap ota max a zarnyitasa, kozepes ijasz, vadallat ket torrel.

A durvabb harcokat kicsit szuicid modon kezdem, de eddig bevalt: Morrigant elorekuldom, elnyomok vele egy Cone of Coldot, lehetoleg minel tobb ellenseget lefagyasztva, aztan helyet cserel Alistairrel. A ket rogue (Leliana es a sajatom) eloszor elszor 1-2 nyilat (Scattershottal kiutom a maradekot, Arrow of Slaying es egy biztosan halott), aztan torokre valtok, es szetcincalom a maradekot. Erdemes a fagyottakkal kezdeni. Ha eleg nagy pofont kapnak, osszetorhetnek, akarmennyi HP-juk is volt. Morrigan gyogyit, eleterot sziv, ha gaz van, megint fagyaszt. Ezt kicsit tavolabbrol is megteheti. Ha konnyu a csata, akkor alakot valt, es beszall a kozelharcba. A harmadik forma eddig bevalt, a negyedik meg nincs meg.

Ugy latszik, nem ugyanazt az utat valasztottuk. A Dalish (gondolom, ez a pagonyelf) mar megvolt, Redcliffben meg nem jartam. Most a Haven melletti templomban maszkalok, de inkabb nem lovok le poenokat.

Az elso benyomasom valtozott egy kicsit, de csak pozitivan. Az eleninte docogos iranyitast sikerult nagyjabol megszoknom, most mar mindent ott keresek, ahol van. :) A parbeszedek az elejen is jok voltak, de egyre jobbak, Zevrannal mindenkeppen beszelj a taborban, es hallgasd vegig a kalandjait! Leliana egyszer meg enekelt is. Egyre tobb helyszint jarok be, es eddig mindegyiknek sajat hangulata van. Tetszik. Egyre jobban. :)
Előzmény: macmester (20)
macmester Creative Commons License 2009.11.13 0 0 20

én nem tom, hol tartok... (Redcliff után a vadonba mentem a pagonyelfekhez...)némileg jobban álok, az elf romokbeli sárkány leverése óta... igaz, amit akartam megvettem, sőt két extra szet van úgyhogy most a tankokra tápolhatok, erőt... hogy bírják...

Amúgy most 9-10 szint körül kezd el brutálisan jó lenni a karim... egyre durvább...

szerencsevadász DSC/zárnyitó...

amúgy elég érdekes partim van, ott a tank Aliaster, meg Stern...

moriát meg az elemi mágia mellet, kis gyógyításra is képzem, oszt kész...

szóval inkább daráló a csapat... nem kiegyensúlyozott

Előzmény: a Bloom (19)
a Bloom Creative Commons License 2009.11.11 0 0 19
Osszeszedek minden szemetet, amig birom inventoryval. A nullazas ota megint 30 aranyam van, a sztoriban meg alig 19%-nal jarok. Mas kerdes, hogy per pillanat olyan 300-at tudnek eltapsolni, hogy mindenem meglegyen, amit szeretnek. :)
Előzmény: macmester (18)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!