Ez a PAL, és NTSC a konverterre vonatkozik, vagy a Tv-re?Illetve bármelyikre is vonatkozik, hogyan tudom meg, hogy egyik vagy másik rendszerben működik e?
"Esetleg ez a kütyü jó lehet? Laptopról a tv-re képet átvinni?"
Igen, ha PAL rendszerben működik, nem NTSC-ben. És ez csak a képet viszi át, a hangot nem.
"Még egy olyan kérdés, hogy a DVD lejátszón meg van a kék, zöld, piros RCA. Ha arra csatlakoztatom a laptopot ezzel a kábellel, akkor megjelenik a kép a Tv-n?"
Nem, mivel azokon csak kifele jön jel, befelé nem megy. (Valamint a kék-zöld-piros nem csatlakoztatható a piros-fehér-sárgával.)
Értem!De a képet tuti átviszi?Nézhető állapotban?Úgy értem nem lesz nagyon pixeles, vagy kockás??Film nézésre kéne....
Még egy olyan kérdés, hogy a DVD lejátszón meg van a kék, zöld, piros RCA. Ha arra csatlakoztatom a laptopot ezzel a kábellel, akkor megjelenik a kép a Tv-n?A dvd-tv Scart-al van ugye összekötve.
Először is köszönöm a segítséget!Másodszor...Melyik vég hova megy?Nyilván a HDMI vég megy a laptopba, de a piros kék zöld a Tv-n lévő piros fehér sárga közül melyik melyikbe??
Szeretném egy hozzáértő segítségét kérni a kővetkezőkben :
A horgásztanyámon a jó idők eljövetelekor egy vodafonos USB stickes mobil internetet használok, ott azon a területen ez a leggyorsabb és elfogadható áru internet.
Azt kérdezném ezt az internetet meg lehet e valahogy osztani,hogy a feleségem gépe is menjen róla ?
segítség kellene , táblagéppel kapcsolatban, hogy hogyan tudom kiolvasni egy tablet hardver jellemzőit?pl nem látom az infoi közt a memória nagyságát, cpu-t gpu-t illetve elsőre ami feltűnt hogy a 4gb saját memóriájából 1,2őt látok.Létezik hogy azért mert az alap android rendszer foglalja a többit?Szeretnék megbizonyosodni róla hogy mi is van benne illetve a belső tárhelye hibás vagy kisebb mint aminek vettem.köszönöm előre is, és bocs h ide írtam de itt indexn nem találtam ehhez közelebb álló fórumot.
A laptopom elveszti az "időérzékét", a naptár visszaáll egy 2010-es dátumra, ezért pl. nem működik a levelezés. Elfogyott az elem (2 éves gép)? A gép ASUS 52F.
Van egy Dell inspiron 1525-ös laptopom olyan problémám van vele hogy ha megmozdítom a kijelzőjét akkor kikapcsol a kamerája.de ha újra indítom akkor jó de csak addig amíg nem mozdítom meg a kijelzőt.
Sziasztok van egy compaq presario f500 notebook mellyel olyan problémám van hogy bekapcsolom és nem tölt be csak fekete képernyő és folyamatosan újra indul ha meg véletlen betölt akkor meg csíkos a kép ez video kártya hiba okozhatja vagy mi lehet a probléma?
Van egy régi Packard Bell E3 laptopom, aminek az akksija elég gyenguska volt már (kb 1/2 órát bírt) Kicseréltük benne a memóriát meg a Winyót nagyobbra (épp volt kéznél). Ezek után viszont nem hajlandó akksiról menni egy percet sem.
A töltést jelző led ég kb 5-10 percig, aztán lassan villog.
Kérdésem: meg tud-e úgy halni az akku, hogy egyáltalán nem műxik egyik percről a másikra. Esetleg van benne valami, ami túl gyenge akksinál lekapcsol, és úgy viselkedik, mintha nem is lenne?
Gondolom a fent említett csereműveleteknek nincs köze ehhez a tünethez, vagy lehetséges?
Egy HP ze2000 notebook került hozzám, hogy nézzem meg hátha tudok kezdeni vele valamit, a bekapcsoló gomb lenyomásakor a led felvillan de utána 2-3 másodperc után kialszik nem kapcsol be a gép.
Mi lehet a gond ?
Hogyan lehetne megkeresni a hiba okát, hol kezdjem?
Segítséget szeretnék kérni. Van egy Toshiba satellte L20-am, a kijelző zsanérja repedt. Lenne egy komlett L20 alaplaphibás, abba át tudnám rakni, de nem merem feszegetni, a csavarokat kiszedtem, mégsem akar szétjönni!