Keresés

Részletes keresés

kekreto Creative Commons License 2009.08.16 0 0 834
Ebben van valami.
Észrevettem egy érdekes dolgot.
3 (nem irom le) állami ,"független" állami intézet elött járok nap mint nap.
Az intézetek elött 3 zászlórúdon leng magyar,eu, és az intézet zászlaja.
Mindegyiknél pár hónapja a magyar zászló cimeres LETT!, eddig a normál zászló lengett.
Mintha a vezetőik éreznék a szocik vesztét, és kezdenek helyezkedni az új jövendőbeli hatalomhoz?
:-)
Előzmény: General Buck Turgidson (833)
General Buck Turgidson Creative Commons License 2009.08.16 0 0 833
Legalább elv, vagy izéhű. Figyeld meg, hány véresszájú exszoci fogja majd fényesre kinyalni az új seggeket.
Előzmény: kekreto (832)
kekreto Creative Commons License 2009.08.16 0 0 832
Köszönjük.:-)
PuPu egy régi elvtárs, igy neki kötelező megvédeni a szoci kormányokat, érdemes utánaolvasni miket irt D209-esről és kormányáról.
Hozsannázta.:-)
Nála semmi nem változik:-)
Előzmény: üveges (829)
General Buck Turgidson Creative Commons License 2009.08.16 0 0 831
Félreértés ne essék, én csipázom PuPut, jobbára szórakoztat. Offline is van ilyen ismerősöm, tegnap például bepiált, és azzal szórakoztatta a sülő húsokra váró társaságot, hogy ez az ország mindent Kádár apánknak köszönhet. Véletlenül egy olyan társaságot, ahol rajta kívül mindenki x-es családból jött. :D
Előzmény: Törölt nick (830)
Törölt nick Creative Commons License 2009.08.16 0 0 830

Ne alázzátok már az index kezdettől beépített szoci robotemberkéjét.
Honnan kerítenek másikat?
Kin röhögünk ezután?

üveges Creative Commons License 2009.08.16 0 0 829
Pupu! General Buck Turgidson és kekreto helyettem is leírta a frankót. Igaz minden szavuk!
Előzmény: General Buck Turgidson (828)
General Buck Turgidson Creative Commons License 2009.08.16 0 0 828
Mostanában annak az árát fizettük, hogy Medgyessy betartotta a választási ígéreteit és felemelte a közalkalmazottak bérét, valamint annak az árát, hogy Vityka a választás vesztett első fordulója után ilyan lakástámogatási rendszert vezetett be, melynek elviselésére a gazdaság nem volt képes, - mellesleg ezzel egy nekifutással tisztára söpörte az adott évi költségvetést.

Mostanában annak az árát fizetjük, hogy Medgyessy és a szocik nekikezdtek egy 3200 milliárdos infrastrukturális projectnek, mert abból nagyon sokat lehet lopni, és hogy a zavarosban tudjanak tovább halászgatni, ejtették az eurobevezetést, amely a "Vityka addig racionális és hasznos gazdaságélénkítő-lakástámogatási programját egy folyamatosan veszteséget termelő pénznyelővé tették. Közalkalmazotti bért Medgyessy egyébként abból az állítólag "tisztára söpört" kasszából fizetett, ezt maga is elismerte, csak a hozzá hasonló agyhalottak szajkózzák el újra és újra ezt a mesét.
Előzmény: PuPu (822)
kekreto Creative Commons License 2009.08.16 0 0 827
"Talán éppen az lehet a baj, hogy átlátom a helyzetet"
Ne túlozzál!!
Aki a nyalja a szocik hátsóját, az ne irjon ekkora butaságot!:-)

"Mostanában annak az árát fizettük, hogy Medgyessy betartotta a választási ígéreteit és felemelte a közalkalmazottak bérét, valamint annak az árát, hogy Vityka a választás vesztett első fordulója után ilyan lakástámogatási rendszert vezetett be, melynek elviselésére a gazdaság nem volt képes"

Vitykáról amit irsz az hülyeség.
A Ferid KP programja IS okozta a bajt, visszafogta a gazdaságot, 2007-ben a GDP 1.2% nőtt CSAK, amikor a környező országok 5-10%-kal, az államadósság Ferid alatt GDP 71-72% lett.Ennit a Feridről, akit te TISZTELSZ!

"az autópályaépítés + egyátalán nem agyatlanul kiszórt pénz"
Nem-e?
M5-ös Kinkunfélegyháza -Szeged közti részért 20 éven át évi 30 milliárd ft- fizet az állam, mi ez ha nem ganéság?Aranyból van a korlát?
A szoci autópályaépités egy nagy lopás, te meg versenyképességről dumálsz, na ez jellemző a szocikra és a kommunikációjukra.
A többit már el sem olvastam.:-)
dinovercotti Creative Commons License 2009.08.16 0 0 826

"A jobbik vezére meg nem Gyurcsánnyal volt egy alapszervezetben."

Nem, Gyurcsány és Vona tényleg nem volt egy alapszervezetben. Orbánnal volt. Ez nagyon zavar téged. De az csupán smafu, hogy ez az elmebeteg Gyurcsány a diktatúra egyik legmeghatározóbb klánjába nősült be (vajon a családi ebédeknél milyen kontextusban kerül szóba az a drága nagypapa?), és egész lényét, meg az ún. gazdasági sikereit átitatja az előző rendszerből átcipelt összes előny, hogy Lendvai Ildikó Aczél jobbkeze volt. Satöbbi.

Szívből remélem, hogy a Jobbik tényleg második erő lesz, a hozzád hasonló idióták meg a ruhásszekrénybe bújva írogatják majd a hülyeségeiket a fórumokba, miközben nem kell majd félni semmitől. Már ha Orbán nem tiltja be az internetet - amitől az egyik agyhalott balos újságíró olyannyira retteg.   

üveges Creative Commons License 2009.08.16 0 0 825
Olvaslak, és én sem értek Veled egyet. Közben megfigyeltem, hogy valamennyi hsz-ed végén :O))) virít. Ez is elgondolkodtató...
Előzmény: PuPu (824)
PuPu Creative Commons License 2009.08.16 0 0 824

Egészségedre, - nekem más a véleményem.

De attól még nem kellene, hogy az enyémmel érts egyet, - nekem bőven megfelel, ha ezeken a vitákon elgondolkodsz egy kicsit.

:O)))

Előzmény: Törölt nick (821)
PuPu Creative Commons License 2009.08.16 0 0 823

Látom, olvasgatjátok.

Hát bizony, míg eléritek a 23,03-at, sok víz lefolyik addig még a Dunán...

:O))))

Előzmény: Törölt nick (818)
PuPu Creative Commons License 2009.08.16 0 0 822

Talán éppen az lehet a baj, hogy átlátom a helyzetet, az előzményekkel együtt és nem vagyok hajlandó az általatok idecsinált fasságokat ájtatosan hallgatni?

A csapat meg jól van, köszönjük, és nagyon szépen elgurigázgat.

Olyan  bajnokság, mint amilyet te vizionálsz meg nem létezik, Magyarországnak nem az a feladata, hogy mesterséges mutatók alapján Litvániával, Lettországgal és az egyébként általatok mélységesen lebecsült tótokkal és oláhokkal versenyezzen, hanem az a feladata, hogy a megváltozott világgazdasági és politikai körülmények között olyan országot hozzon létre, amelyik a benne lakók számára megfelelő életminőséget biztosít.

A fejlődés sehol nem egyenesvonalú, vannak visszaesések is mindennek meg kell fizetnünk az árát, - ingyenleves, mint tuggyuk, nincs.

Mostanában annak az árát fizettük, hogy Medgyessy betartotta a választási ígéreteit és felemelte a közalkalmazottak bérét, valamint annak az árát, hogy Vityka a választás  vesztett első fordulója után ilyan lakástámogatási rendszert vezetett be, melynek elviselésére a gazdaság nem volt képes, - mellesleg ezzel egy nekifutással tisztára söpörte az adott évi költségvetést.

A közalkalmazotti béremelés időszerűségét és indokoltságát nem kívánom bizonyítani, az  autópályaépítés + egyátalán nem agyatlanul kiszórt pénz, - erre a jövő szempontjából óriási szükség volt, - nem száz év alatt, hanem most, - ez tesz bennünket versenyképessé, ez hozza a tőkét és ez teremt majd munkahelyeket, - aki ezt nem érti, az egy kissé retardált lehet...

Namármost a válsággal kapcsolatban te azt íeod, hogy elsodorta az országot, - ez az én tapasztalataimnak ellentmond.

Olyan ez, mint amikor jön a tornádó és a ház gondnoka beszögeli deszkával az ablakokat, ami nélkül a tornádó szétverte volna a házat.

Kit érdekel, hogy ki adta a deszkát?

Az sem nagyon, hogy mi volt az indítéka, - a gondnok tette a dolgát, megoldotta a problémát és az élet megy tovább.

Mellesleg, hogy ki milyen megállapodásokat tud majd kötni, azt esetleg a következő ciklusban meg lehet majd konkrétan nézni, - én mindenesetre remélem, hogy akárki is lesz a következő kormány feje, meg fogja tudni oldani az ország gondjait, ha adódnak.

Mellesleg nem vagyunk a térség sereghajtói, de ha azok lennénk is, hogy klasszikust idézzek: na és?

Engem az érdekel elsősorban, hogy milyen az emberek életminősége, amit ti folyamatosan  rombolni vagytok olyan kedvesek, és nagyon elégedett lennék, ha Magyarország a kapitalizmus legvidámadd kempingje lenne egy idegbeteg, frusztrált betegekkel teli ideggondozó helyett.

Ehhez persze meg kellene gyógyítanotok magatokat.

A jobbik vezére meg nem Gyurcsánnyal volt egy alapszervezetben, és ha jól emléxem, a Fidesz talpasai sem a szocikkal csápolnak együtt. 

Attól, hogy jön Vitya, meg nem vagyok bészarva, - az én világképembe belefér az, hogy egy demokráciában a nép azon fele, amelyikkel egy a pártpreferenciám ellenzékben van, - nem megyek sem hidat foglalni, sem rendőrökre kockakövet, Molotov-koktélt dobálni, és ha a többség két-három ciklust ad Vitykának, hát legyen, - legalább megtanulja a nép, hogy a döntéseinek súlya van...

Előzmény: jugulator (813)
Törölt nick Creative Commons License 2009.08.16 0 0 821
TELJES MÉRTÉKBEN OSZTOM EZT A HOZZÁSZÓLÁST PUPUPUPUPUPU!!!!!!!
Téged olvasgatva nem lepődöm meg azon, hogy a baloldal 20 éven belül kétszer vitte tulajdonképpen a csődbe az országot. Alapvető gazdasági és politikai összefüggéseket nem látsz át és pár valóban dicséretesnek mondható eredményt kiragadva próbálod lemosni a kedvenceidről a felelősséget.

Ugyanolyan vagy mint az az edző, aki miután tök utolsó lett a bajnokságban a tavalyi bajnoki cím után (amit ugyanezzel a kerettel egy másik edző ért el), azzal mentegeti magát, hogy a balhátvéd viszont már többet tud dekázni és a csatár is többször visszazár már. Na és? Kit érdekel? Közben meg a csapat visszaesett 15 helyett, tehát hiába a pár részeredmény, ha közben ánblok az egész csapat hosszútávon szarul szerepelt.

Most te hiába hozod fel az autópályát meg a szavazótábornak agyatlanul kiszórt száz és ezer milliárdokat. A kormányzás nem egy autópálya építő és gombnyomással fizetéseket emelő verseny. Mert nagyjából erről szólt ez a két baloldali ciklus.

A válságot meg nem úsztuk meg, ezt nem tudom hányszor kell még a szádba rágni. Magyarország volt kb az első állam a Föld nevű bolygón akit elsodort a válság csak az IMF hitel mentett meg a konkrét, kézzelfogható államcsődtől, attól hogy ne utalják a nyugdíjakat és a fizetéseket. Ezt elkerültük, de csak azért mert nem engedhették az országot bedőlni a következmények miatt.

De akkor is megkaptuk volna a 20 milliárd eurót tavaly ősszel, ha teszem azt Győzike a miniszterelnök és bezselézett hajjal, tigrismintás ingben tárgyal az IMF elnökkel. Erről tehát nem a Fletó tehet, nem az ő érdeme. Az ő érdeme az elkúrt hét év és az, hogy a térség éllovasából a térség sereghajtójává züllesztette az országot.

A Jobbikot meg nem a Fidesz nevelgette fel, hanem alapból van egy társadalomban pár százalék agyhalott és körülbelül tavalyig ekkora támogatottságot is képviseltek, aztán pár hónap alatt látványosan romlott a közbiztonság, az országot és az embereket meglengette a csőd szele és egyből a második erő lett egy populista, idegenellenes demagóg párt...klasszikus sztori.

Amúgy meg jó ha felkötöd a gatyád, mert tavasszal valszeg jön Vitya és ha nincs szerencséd akkor 8 vagy 12 évig nézheted majd a pofáját és hallgathatod a dumáját. sőt, ha nagyon nincs szerencséd akkor még a Jobbik is befigyelhet.
Előzmény: jugulator (813)
General Buck Turgidson Creative Commons License 2009.08.16 0 0 819
Maradjunk az aranyszámnál: 24,8.
Előzmény: Törölt nick (818)
General Buck Turgidson Creative Commons License 2009.08.16 0 0 815
a baloldal soha nem volt és soha nem is lesz ilyen gátlástalanul destruktív, agresszív, országromboló és hataloméhes, mint amilyen a jobboldal az elmúlt hét évben volt.

rotflmao
Előzmény: PuPu (803)
PuPu Creative Commons License 2009.08.16 0 0 814

Túl vagyok a kaján, nagyon finom volt és mindjárt megyek kicsit szundikálni, - első az egésség!

Egyébként 1992 óta a magam munkáltatója vagyok, de ma már kizsákmányolónak sem vagyok mondható...

Előzmény: Törölt nick (810)
jugulator Creative Commons License 2009.08.16 0 0 813
Téged olvasgatva nem lepődöm meg azon, hogy a baloldal 20 éven belül kétszer vitte tulajdonképpen a csődbe az országot. Alapvető gazdasági és politikai összefüggéseket nem látsz át és pár valóban dicséretesnek mondható eredményt kiragadva próbálod lemosni a kedvenceidről a felelősséget.

Ugyanolyan vagy mint az az edző, aki miután tök utolsó lett a bajnokságban a tavalyi bajnoki cím után (amit ugyanezzel a kerettel egy másik edző ért el), azzal mentegeti magát, hogy a balhátvéd viszont már többet tud dekázni és a csatár is többször visszazár már. Na és? Kit érdekel? Közben meg a csapat visszaesett 15 helyett, tehát hiába a pár részeredmény, ha közben ánblok az egész csapat hosszútávon szarul szerepelt.

Most te hiába hozod fel az autópályát meg a szavazótábornak agyatlanul kiszórt száz és ezer milliárdokat. A kormányzás nem egy autópálya építő és gombnyomással fizetéseket emelő verseny. Mert nagyjából erről szólt ez a két baloldali ciklus.

A válságot meg nem úsztuk meg, ezt nem tudom hányszor kell még a szádba rágni. Magyarország volt kb az első állam a Föld nevű bolygón akit elsodort a válság csak az IMF hitel mentett meg a konkrét, kézzelfogható államcsődtől, attól hogy ne utalják a nyugdíjakat és a fizetéseket. Ezt elkerültük, de csak azért mert nem engedhették az országot bedőlni a következmények miatt.

De akkor is megkaptuk volna a 20 milliárd eurót tavaly ősszel, ha teszem azt Győzike a miniszterelnök és bezselézett hajjal, tigrismintás ingben tárgyal az IMF elnökkel. Erről tehát nem a Fletó tehet, nem az ő érdeme. Az ő érdeme az elkúrt hét év és az, hogy a térség éllovasából a térség sereghajtójává züllesztette az országot.

A Jobbikot meg nem a Fidesz nevelgette fel, hanem alapból van egy társadalomban pár százalék agyhalott és körülbelül tavalyig ekkora támogatottságot is képviseltek, aztán pár hónap alatt látványosan romlott a közbiztonság, az országot és az embereket meglengette a csőd szele és egyből a második erő lett egy populista, idegenellenes demagóg párt...klasszikus sztori.

Amúgy meg jó ha felkötöd a gatyád, mert tavasszal valszeg jön Vitya és ha nincs szerencséd akkor 8 vagy 12 évig nézheted majd a pofáját és hallgathatod a dumáját. sőt, ha nagyon nincs szerencséd akkor még a Jobbik is befigyelhet.

Előzmény: PuPu (799)
PuPu Creative Commons License 2009.08.16 0 0 812

Hát, nehéz is lehet neked, szembenézni a valósággal, amit te paffnak hívsz......

:O)))))

Előzmény: mac.m (808)
PuPu Creative Commons License 2009.08.16 0 0 809

Te b(o)l(d)ogtalan, én soha nem voltam még SZDSZ szimpatizáns sem, nemhogy vezető...

Előzmény: Törölt nick (801)
mac.m Creative Commons License 2009.08.16 0 0 808
...a baloldal soha nem volt és soha nem is lesz ilyen gátlástalanul destruktív, agresszív, országromboló és hataloméhes, mint amilyen a jobboldal az elmúlt hét évben volt.

Bakker, ez akkora paff, mint ide Lacháza...-)))
Előzmény: PuPu (803)
PuPu Creative Commons License 2009.08.16 0 0 807

Már megbocsáss, de nem hinném, hogy a te kinyilatkoztatásod az én mentalitásomról meghatározó jelentőségű lenne, - nem ismersz engem és csak azt teszed, mint az átlagjobber: a jól bebetonozott előítéleteid böfögöd vissza.

Bakker, én még itt sem nézegetem a hozzászólók pártpreferenciáit, én a megnyilatkozásaikat nézem.

Ki mint él, úgy ítél egyébként...

Előzmény: mac.m (804)
PuPu Creative Commons License 2009.08.16 0 0 806

Magvas, magvas...

Előzmény: dinovercotti (802)
PuPu Creative Commons License 2009.08.16 0 0 805

Képzetlen vagy te ehhez, nem kellene számodra tök ismeretlen pályán kísérletezgetned.

Inkább kérj egy zászlót és lengesd reggeltől estig, - habár lehet, te még a zászlót is felcsavarva lengetnéd, amennyi tenger eszed van...

Használd ki a szünet végét, mennyél inkább, oszt hajkurásszad a csajokat!

Előzmény: Törölt nick (800)
mac.m Creative Commons License 2009.08.16 0 0 804
…ahol én élek és dolgozom, az emberek jelentős része még nem hülyült el teljesen, és tud differenciálni az egyes személyek vonatkozásában a rendes ember-qtyaütő tengely mentén, éppen leszarva az illető pártpreferenciáit.

Nos, téged olvasva ennek pontosan az ellenkezője jön le minden leírt szóból. Teljesen világos, hogy nálad a pártpreferencia dominál, és rendes ember kizárólag baller, jobber pedig csak qtyaütő lehet. Eccerű nézet ez, mint a faék felülről, hiába forgatod, és cizellálod.
Persze tudom, az a sok hülye mind szembejön az ótópályán.
Előzmény: PuPu (789)
PuPu Creative Commons License 2009.08.16 0 0 803

Dehogy teszünk egyenlőségjelet, - a baloldal soha nem volt és soha nem is lesz ilyen gátlástalanul destruktív, agresszív, országromboló  és hataloméhes, mint amilyen a jobboldal az elmúlt hét évben volt.
Mellesleg hogy jön ide Geszthi?

Előzmény: dinovercotti (796)
dinovercotti Creative Commons License 2009.08.16 0 0 802

Bolgár, Avar, Mészáros és Gréczy egész életművét tetted zárójelbe ezzel a hozzászólással. 

Mindezt úgy, hogy alig-alig érdekel a politika és nem tartod élet-halál kérdésnek.

Törölt nick Creative Commons License 2009.08.16 0 0 800
....és ezt a 8 éves sikersztorit IMF utófinanszírozta, elzálogosítva az unokáid jövőjét!!!
Agit propon végeztél?

PuPu Creative Commons License 2009.08.16 0 0 799

Hát ez bizony nagyon gyengus volt, lekközelebb cizelláld még, mielőtt elküldöd!

Ahhoz, hogy rossz véleményem legyen a jobberekről elég erkölcsi alapot ad az elmúlt hét év demokráciaellenes, hataloméhes ámokfutása, amit produkáltatok, a folyamatos hazudozásotok, az utcai randalírozásaitok, a gátlástalan gyűlölködésetek csak azért, mert a Kettéfűrészelt Gigász nehezen viseli a vereséget.

Az ország erkölcsi lezüllesztéséért is a jobboldal a felelős, - ti csináltatok a bíróságokból, az ügyészségből pártpolitikai szolgáltató kft-t, ti nevelgettétek fel a polgári köreitekben a Jobbikot, ti tapsoltatok a nyilasbarbienak, ti forgattátok álszent módon a szemeteket a nyílt zsidózásra, cigányozásra és ti zsidóztatok és cigányoztatok hol jobban, hol kevésbé kódolva.

Ti hitettétek el az országgal, hogy rosszabbul él, mint négy éve ésmost éppen azt szeretnétek elhitetni, hogy a szakadék szélén vagyunk, - márha nem éppen már zuhanunk is, - hüjének nézve a választókat és hüjét csinálva magatokból is.

Ezenközben persze nóőtt az életszínvonal, hidak épültek, autópályák határtól-határig, ipari parkok létesültek mellettük, komoly termelők találtak nálunk szakképzett munkaerőt és kétesítettek európai mércével is jelentős üzemeket, nőtt a nyugdíj és megbecsültebbek lettek a közalkalmazottak, köztisztviselők, és viszonylag jól megúsztuk a világválságot is, - várhatóan a legobbak között fogunk kilábalni belőle.

Hogy neked ez elfogadhatatlan?

Már hét éve is elfogadhatatlan volt, - képtelen voltál megemészteni, hogy a demolratikus választásokon veszíteni is lehet.

Szánalmas vagy.

Előzmény: Törölt nick (794)
PuPu Creative Commons License 2009.08.16 0 0 798

Hát eszembe jucc, oszt nincs megállás...

Előzmény: Törölt nick (793)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!