Kitiltják a gárdaegyenruhát az EP-ből
A Jobbik gárdaegyenruhás bevonulása nyomán a szociáldemokrata EP-frakció arra kérte a testület elnökségét, szerezzen érvényt a házszabálynak, amelynek értelmében katonai és félkatonai szervezet uniformisában nem lehet az ülésterembe lépni
ha megnézed egyéb hsz-eimet, a többi érintettről is ez a véleményem, amennyiben vádaskodik, tiltogat sérteget!
"Milyen szerződést rug fel a Jobbik?"
Konkrétan arról van szó, hogy tetszik, nem tetszik szerződéseink köteleznek az EU felé.
Ha más nem, az IMF hitel! Mielőtt letámadnál, nem az én jóváhagyásommal kötötték
De az ORSZÁGNAK ( nem a szociknak) kötelezettsége van.
A jobbik a jövő terveit illetően semmibe veszi ezeket a kötelezettségeket.
Igen, mielőtt kérdeznéd, van esélye annak, hogy eltöröljék és mentesüljünk sok nekünk kellemetlen dologról, hivatkozva a körülményekre.....
Nem tudom, ha én szeretnék valamit méltányossági alapon kiharcolni, akkor kérek, de nem követelek! Mert akkor biztos lehetek abban hogy elhajtanak a szagos mügébe!
Ki az aki szerint a demokrácia az, ha bárkit sértegethetünk, ha felrúghatunk minden megállapodást vele, vádolhatjuk és az köteles lenne ezt szó nélkül tűrni??????
EZ a demokrácia?????
Bírom, hogy bárkit lehet sértegetni, rágalmazni és vádolni, mert van egy mindenre jó szónk ami erre felhatalmaz: demokrácia!
Tudod kritizálni lehet! (A fidesz évek óta kritizál egyébként, de ezt nem szabadna mondanom, propaganda szagú)
Itt a finom eltérés van a kritika, és a vádaskodás között, csak szólok!
... csak éppen sok hírforrás megemlíti, hogy az USA eladott Izraelnek 1000 db egyenként 113 kg-os bunker-romboló bombát. Biztos talajlazításra a sivatagban.
ne mondd, hogy nem láttad a felszólalását az EP-ben? Ott tette szóvá, hogy először az Unión belüli, de KÜLÖNÖSEN a Magyar ( bár ezt nem értem, mitől lennének a magyarok különösen kiemelve a többi országhoz képest) ügyekkel nem foglalkozzon az EP!
az, hogy gárda egyenruhában ment az ep nyitóra eleve nyerő húzás volt. hisz két eset lehetséges:
1; szóváteszik, támadják az öltözéket, a reakció: a mocskos libsik, bolsik báncsák a gárdát, es támadják a hagyományos népviseletet, meg mindet ami magyar!
2; nem reagálnak rá, a reakció: látjátok mi bármit megtehetünk
oldalfüggetlenül kellene elgondolkozni, hogy miért megy egy olyan ruhában oda, ami egy olyan csoporthoz tartozást mutat fel a parlamentben, akik egyébként nyíltan EU ellenes nyilatkozatokat tesznek.
Értem én, hogy egyébként a kormány nyílt támadására a ruha ellen ( is)eleve kikényszerít egyfajta csakazértis magatartást, hiszen magam is felháborodok azon, hogy ilyen eszközökkel akarják a balosok a bástyáikat védeni.
Jól értem, és az egész tiltogatósdira nekem is a dac lenne a megfelelő reakcióm, és szurkolok nekik, hogy be tudják bizonyítani: így nem lehet kormányozni, mert aki ezzel a módszerrel próbálkozik, nem több egy törpe cézárnál!
Azt is, hogy kint az EP-ben ez egy jó geg az orra alá tolni a többi pártnak, hogy csakazértis.....
De közben sajna nem csak a kormány van porondon a jobbiknál, hanem az egészséges kritikán régen túlmenően van támadva az EU, konkrétan nem módosítási javaslatokkal, a változtatni valókra rávilágítással, hanem konkrétan támadva kritizálják az EU-t! (szándékossággal is vádolják egyébként, ami esetleg még ha nem nyerne bizonyítást, akkor akár rágalom is lehet)
Ilyen történésekkel a háttérben, ilyen "harci színekkel" bevonulni az EP-be, na ezt viszont igenis provokációnak tartom!
Nem bánom egyébként, ha úgy gondolják a jobbikosok, hogy ezt megtehetjük, és írásos garanciát kapok arra, hogy az esetleges negatív következménynek semmi hátrányát nem fogom megfizetni sem én, sem a családom!