A trend szerint a 64-68%-os előrejelzések a Fidesz népszerűségére vonatkozóan rohamosan csökkennek. Nemcsak az MSZP veszítette el szavazói nagy részét, és nemcsak az SZDSZ került a politikai tetszhalál - a parlamenten kívüli lét - közelébe, hanem a Fidesz is veszített 10-12%-pontnyi szavazatot. Ma már 40 és 50% között van, győzelme és kormányalakítása attól függ, hogy tud-e koalícióra lépni a Jobbikkal.
Unalmas már ez a Jobbikkal való ijesztgetés, ezt csinálták anno a Miéppel is, mástól sem zengett a média, csakhogy Orbán koalára lép-e vele. Aztán hol van ma már a Miép. Nehéz tudomásul venni a nép döntését, pedig nincs más választása a baloldalnak, az ő nyolc évüket is túléljük, kivéve, akiknek kilőtték a szemét, ami biztos, ilyen akkor sem történt, amikor a széljobb bejutott a parlamentbe, és most sem fog, ha ismét bekerül. Erről Orbánék gondoskodni fognak, mint ahogy arról is, hogy a Várban ne randalirozzanak újfasiszták, mint tették azt Gyurcsány alatt.Inkább ezen kellene elgondolkodni a hivatásos rémüldözőknek...
Amíg a moderatúra el nem jár ellenem, változatos megfogalmazásban (hogy flood ne legyen) még egyelőre szabadon terjeszthetem az elveimet. Amennyiben a szólásszabadságom korlátozásra kerülne, én is eszközt váltanék.
Dehogynem, már tisztáztuk. De leszarom. Ha nem vagy ballib csak úgy viselkedsz mint egy ballib, akkor mindenki ballibnek fog tartani, ha sért ez téged (megértem, kínos ma annak lenni), ha nem.
Nagyon érzékeny a lelked Viktorkára, szvsz valami lánymagazinban kellene inkább fórumoznod. Nálad még Marylou nicktárs is ütésállóbb, pedig ő azért egy nívó ezen a téren... :o)
Minek nézne? Szkriptnek, gépnek ... vagy anonim behányónak. Kilencszázezer regisztráció történt az első, ma is élő nickem megszerzése óta. Tíz-húszezer személynél több itt meg nem fordult... :(
Nagyon örülnék egy olyan jobbközép pártnak, amelyiknek nem a vezér nevének a sűrű skandálása az igazi összetartó ereje. Miután én nem vagyok balos, engem legalább meg kellene tudniuk szólítani ... a többi nyilván rajtam múlna. Erre a Fidesz '93 tájéka óta alkalmatlan.
Húsz éve nem rúgott ki a barátnőm, valahogy még működik a dolog. Minden másnap (húsvét másnap, karácsony másnap... :))
Ha politikus lennék, naponta többször is leírnám. Így elegendő csak egyszer-egyszer, hogy az idetévedő is tudja, dorongoló egy hús-vér személy vállalt véleménnyel. Ha az hibás vagy téves, hát azzal.
Arcom is van, nem csak nickem; sokan ismernek személyesen is. Az már messze nem olyan gyönyörű, de egy kandúrnak csak egy fokkal kell az ördögnél szebbnek lennie. :)
Amennyiben a választókra gondolsz, a fene tudja. A maszopnak kétmillió fölött volt a tábora és a szomorú elmúlás évente kb. százezer főt érint. Átszavaztak az EP-n a jobbikra, azt elhiszem; százezrek végleg pártpreferenciát (és poltikai oldalt) váltottak volna ... azt valahogy nehezebben. Érdekes lesz 2010.
Nézzed végig a PoliBilit. A fidesznyikek kétharmadról, alkotmánymódosításokról és a maszopszadeszmijafaxom megszopatásáról ábrándoznak. Az is egy program.
A vehemensebbje még a választóikat is lecsukná... :DDD