Sok olyan mediterrán származású növény van, amit szívesen ültetnek az emberek, és ez a kedves színes, sőt színváltós virág is joggal tartozik ide.
Beszélgessünk róla- ki hogy teleteti, és ki hogy szaporítaj, ki hogyan-mivel éri el, hogy sátányrózsája sokáig szép maradjon!
Elöre is ,nagyon szépen köszönöm, nagyon örülök neki ,mert nekem nincs sétányrózsám ,sajnos csak a mag jön össze mert én Somogyi vagyok Kaposvárhoz közel én már nem járok sehova mert nyugdijas vagyok még ara kérlek ird meg milyen főldbe veted? és mennyiért adod hova utaljam a pénzt?Ide irom az imél cimem ahova küldheted a választ
Nekem mind a 3 fajtából kellene mag. Kérem erre az email címre írjon ha tud küldeni magot. gal.eva05@citromail.hu A többit priviben megbeszéljük. Köszönöm!
Küldök magot szivesen,nekem fehér-sárga,sötétnarancs-világossal,lila-fehérrel van.Csak akkor ültess,ha türelmes vagy,mert nagyon szeszélyes,előfordul,hogy hónapok múlva kel ki.Van palántám,meg ágam,ha Csongrád felé jársz,adok azt is,csak a magot postázom.
Elég érdekes dolognak tartom az évelő elnevezést. Teleltetéssel kapcsolatban, annyit jegyeznék meg, hogy az esetek 90%-ában lehullajtja a a leveleit, nálam mindig, csak nagyon ritka esetben maradnak meg. Ha télikertben van teletetve, vagy nagyon világosban. Kopaszról indulva általában május közepére, június elejére kezdi hajtani a leveleit.
Magot tudok küldeni,van fehér-sárgával,sötétnarancs-világosnaraccsal.Csongrádon ezekből ágat is tudok adni.Ősszel kicsinyítenem kell őket mindig,hogy elférjenek bent.