Annak ellenére, hogy Montlika Zoltán meg van győződve arról, hogy jóhiszeműen járt el, és a helyi tényfeltáró tevékenysége miatt indultak ellene az alaptalan támadások, de lemond minden párton belüli tisztségéről, így a hajdúsámsoni szervezet elnöki tisztségéről is, és a jobbikos tagság kezébe helyezi a sorsáról való döntést. Montlika Zoltán egy ilyen nem egyértelmű helyzetben megteszi azt, amit sok parlamenti politikus a hatalomhoz való görcsös ragaszkodás miatt sosem mert megtenni."
Ezzel szemben 3 éves(!!) a fidesz-maszop nagykoala.
"A Fidesz, az MSZP és a Somogyért Egyesület frakciója a 2006-os önkormányzati választás után - az országban egyedülálló módon - nagykoalíciót hozott létrea 40 tagú, fideszes elnök vezette közgyűlésben."
------------------------------------------------------ Kizárt. Maszop, jobbik 5-5% körül lesz. A Fidesz fölényes többségben lesz. ------------------------------------------------------
A fene tudja.... Szerintem a fidesz szimpatizánsok is tudják hogy a 2/3 az túl nagy kísértés egy fiatal pártnak, megha a többség tényleg jóindulatú is.
Ahogy elnézem, monden hétre jut egy jobbikos címlap sztori. És ahol a szoci rendőrség baszogatja a Jobbikot, a tömegek ugyan ki pártjára állnak? Na ugye.
A helyzet most az hogy a Jobbik minden pofontól erősödik.
A maszop vért fog pisilni hogy bekerüljön 5%-al, de a Jobbiknak meglesz a 20%.
------------------------------------------ És ezért demagóg a Jobbik, mert valós társadalmai problémákat feszeget, de nem ad rá választ. -----------------------------------------
Ad választ...
CSak ti nem halljátok meg a hangos fasisztászas miatt...
Szerintem nagyon sokan csak ezért tanultak meg olvasni és csak ezt az egy szavat ,hogy JOBBIK! De tényleg van ebben valami igazság is,mert különben nem lehetne valamit jobbiknak nevezni ha valóban nem lenne jobb valaminél! Én biztos vagyok benne hogy aki Magyarnak érzi magát az a JOBBIKRA szavaz majd! Erre akár mérget is vehettek!
Azért hívják így, hogy a hívek nehogy eltévesszék hová kell ikszelni, mikor végigolvassák a szavazólapot? Elolvassa a polgár, hogy az a jobbik és elhiszi. Nem semmi a marketing :-)
A honlap tetején a "döntsd el, melyik oldalon állsz" nekem a Rákosi-féle "aki nem ellenünk, az velünk van" szlogenre rímel. Szerintem az ideológiai rokonság megvan.
És ha valaki nem dönti el? Ha valaki egyik oldalon sem áll? Ha valaki egyik kérdésben ezzel ért egyet, a másikban azzal, mert még képes és gondolkodik?
Ezt bóknak veszem attól a hardcore fidesz-rajongótól, aki még Schmitt Pali bácsi nevét sem tudja helyesen leírni és az általa nyitott topicokban ((ahol hasonlóan hazudik, mint Mráz, csak még gyengébb színvonalon - topictörlés is lett a vége:ppp)) rendszerint szénné égeti magát.:DDDDD