Keresés

Részletes keresés

morcos csodagyerek Creative Commons License 2009.05.29 0 0 346

"www.barikad.hu gondolom innel táüplálkozol..."

Önállóan "étkezem". Az én gondolkodásomat a színtiszta hazaszeretet és igazságérzet motiválja, és hogy van egy hasonlóan gondolkodó párt, annak csak örülök.

Előzmény: inverz (340)
Törölt nick Creative Commons License 2009.05.29 0 0 344
Talán nincs is kedvük elmagyarázni nektek, hisz bármit is mondanának ti egyből a kirekesztő náci bélyeget ragasztanátok rá. Jól ki van ez a fasisztanácirasszista bélyeg találva, bárkire, bármikor, bárhol indoklás nélkül rá lehet ragasztani, és akkor mindenkinek kötelessége lenne hevesen hümmögni, sipákolni, meg a pelusba becsinálni...legalább is a liberósok szerint.
Előzmény: Törölt nick (339)
inverz Creative Commons License 2009.05.29 0 0 343
Előzmény: inverz (342)
inverz Creative Commons License 2009.05.29 0 0 342
??? a filmet amiről én beszélek a www.barikad.hu majd minden oldala alján láthatod...
Előzmény: leotile (319)
morcos csodagyerek Creative Commons License 2009.05.29 0 0 341

Nem akarok ebből is trianonos fórumot csinálni, olvass bele pl. a Jobbik cselekszik a Fidesz vár fórumba. Nem kell mindjárt háborúra gondolni. Az első, hogy kimondjuk a világ és magunk felé, hogy nem fogadjuk el a trianoni gúnyhatárokat. Ezt meg lehet tenni a brüsszeli Trianon-konferenciával, a Trianon-emléknap visszaállításával, ami volt a két világháború között, stb.

Talán csak nem vagyunk olyan szánalmas rongy nép, amellyel akármit meg lehet tenni?!

Kicsik vagyunk és gyengék, jó, ezt elismerem. De mit teszünk annak érdekében, hogy nagyobbak és erősebbek legyünk? A baloldaltól mit várjunk ilyen ügyben a "tanuljunk meg kicsik lenni" kijelentés után? Jobboldalon szintén nem látok semmit, semmi hazafiasat. Egyedül csak a Jobbikban bízok, hogy ők is olyan gondolkodásúak, mint én. És remélem, minél több magyar ember ilyen akar lenni, és majd megtiszteli a bizalmával a Jobbikot a szavazásokkor.

Előzmény: Commander Pepe (337)
inverz Creative Commons License 2009.05.29 0 0 340
www.barikad.hu gondolom innel táüplálkozol...
Előzmény: morcos csodagyerek (336)
gcsath Creative Commons License 2009.05.29 0 0 338
Kitől kéne rettegnem? Hatalmasokat röhögök a "kanászruhás" seregen.
Előzmény: Törölt nick (334)
Commander Pepe Creative Commons License 2009.05.29 0 0 337

Na látod ez az, amit nem kellene.

Hogy akarod leverni a gúnyhatárokat? Lerohanjuk az összes szomszéd országot? Önként egyik se fogja visszaadni az elvett területeket.

Előzmény: morcos csodagyerek (336)
morcos csodagyerek Creative Commons License 2009.05.29 0 0 336

A Jobbiknak minden esélye megvan arra, hogy a mai kor Fidesze legyen, mert a magyar politikában egyedül ő beszéli a fiatalok nyelvét, rajta kívül egyetlen pártnak sincs mondandója a 30 alattiaknak

És a Jobbik az egyetlen hazafias párt a meglévők közül (talán még a MIÉP, de az már nagyon eltűnőben van)!  Csak ez a párt fog kiállni bárhol az összmagyarság érdekeiért, csak ennek segítségével tudjuk szétverni a trianoni gúnyhatárokat.

Előzmény: inverz (325)
Commander Pepe Creative Commons License 2009.05.29 0 0 333

Nem fogom bántani kisdead-et, mert szerintem egy értelmes nick. Valószínűleg el tudja dönteni.

De a többivel egyetértek. Nevetséges ez a hisztéria, ami a Jobbik körül van.

Előzmény: Törölt nick (329)
takacsi Creative Commons License 2009.05.29 0 0 332
"ezzel az idióta fasisztázó-nácizó attitűddel semmire nem mentek, és képtelenek vagytok ebből a gondolati ringlispílből kiszállni."

De. Sikerrel népszerűsítik a nemzeti radikalizmust. Erőszakosságuk ráadásul elidegeníti őket az emberektől. Így lett a kérlelhetetlenségük, agresszív és állandó háborúzásuk eredménye az, hogy az ország megutálta a "liberálisokat", akik saját magukon kívül senkit nem tolerálnak.
Tehát kettős eredményt érnek el.
Csakhogy ők kirekeszteni szeretnének, nem pedig népszerűsíteni.
Dehát ez legyen az ő bajuk.
Előzmény: Törölt nick (13)
gcsath Creative Commons License 2009.05.29 0 0 327
Te láttál ánuszba feltolt keresztet? Én csak egy nagyon izléstelen rózsaszín keresztet láttam egy papruhás ember kezében. El kell ismernem az valóban ízléstelen, de nem ok arra, hogy az egészet beszüntessék vagy, hogy szétverjék a várost.
Előzmény: Törölt nick (323)
inverz Creative Commons License 2009.05.29 0 0 325

és ehhez mit szólnak az olvtársak:

A Jobbiknak minden esélye megvan arra, hogy a mai kor Fidesze legyen, mert a magyar politikában egyedül ő beszéli a fiatalok nyelvét, rajta kívül egyetlen pártnak sincs mondandója a 30 alattiaknak, állítja a hirszerzo.hu-nak adott interjújában Kiss Viktor politológus, a Zsigmond Károly Főiskola adjunktusa, aki szerint a radikális jobboldalról egészen másképp kellene gondolkodni, mint eddig.

gcsath Creative Commons License 2009.05.29 0 0 324

Szerintem operettnyilasok akik ugyanakkor nyagon károsak ezzel a hozzállással. Remélem soha ennél több hatalmuk nem lesz.

Előzmény: Commander Pepe (318)
leotile Creative Commons License 2009.05.29 0 0 322
Tényleg késő van. Ez a (316)ra akart menni.
Előzmény: leotile (319)
leotile Creative Commons License 2009.05.29 0 0 319
Késő van már, ezt a tálca dolgot nem értem. Te igen?
Előzmény: inverz (317)
Commander Pepe Creative Commons License 2009.05.29 0 0 318
Ezt el kellene már végre dönteni. Tényleg gyáva operettnyilasok (szerintem igen) vagy valódi veszélyt jelentenek? Mert az nagyon vicces, hogy egyik pillanatban cikizik őket és kiröhögik, a következőben meg velük ijesztgetik a népet.
Előzmény: Törölt nick (263)
inverz Creative Commons License 2009.05.29 0 0 317
nem őürgettem végig a topikot.. d ebenne van a jobbik kampányfilmje, ami kivágta abiztit ovinál... az ez elmentes...
Törölt nick Creative Commons License 2009.05.29 0 0 316
És a mai világban mitől gusztustalanabb a testiséget az uccára vinni , mint a lelket tálcán hordozni?
Előzmény: leotile (312)
gcsath Creative Commons License 2009.05.29 0 0 315
Láttam, és azt is láttam, hogy állatmódjára viselkedtek az ellentüntetők. Úgy, hogy az nagyobb sokk egy gyereknek mint akármelyin homofelvonulás.
Előzmény: leotile (312)
Commander Pepe Creative Commons License 2009.05.29 0 0 313

Ebben mi az aljas? Leírtam, hogy a mostani irányt nagyon rossznak tartom.

Te se tudod már, mibe köss bele.

Előzmény: Gyuri atyus (234)
leotile Creative Commons License 2009.05.29 0 0 312
Az a rendezvény a sajátos szexuális irányultság közszemlére tételéről szólt.
Előzmény: gcsath (302)
gcsath Creative Commons License 2009.05.29 0 0 310
Pedig engem pont annyira nemérdekel másnak szentkoronatan lelkesédése "hagyományörzése" mint téged a melegek rendezvénye.
Előzmény: Törölt nick (307)
Commander Pepe Creative Commons License 2009.05.29 0 0 309
Ez a legkönnyebb.
Előzmény: Gyuri atyus (233)
gcsath Creative Commons License 2009.05.29 0 0 308
Te miért jössz mindig az mszp-vel meg a szadesszel ha jobbikot kritika éri. Attól mert valami rosszabb mint a jobbik(amit erősen kétlek) attól még nem lesz a jobbik jó. Attól mert valaki nem szereti az agrsszív érthetetlen ellentüntetőket a népitáncossereget és nem szereti a jobbik a szövegét attól még nem lesz szdsz-s.
Előzmény: Törölt nick (300)
Törölt nick Creative Commons License 2009.05.29 0 0 306

A legégőbb, mikor a jutubon is ezt hajtogatját.

Előzmény: Törölt nick (292)
Törölt nick Creative Commons License 2009.05.29 0 0 303
TE írod. Nem én állítottam rólad, hogy ilyet írsz vagy mondasz.
Lelked rajta.
Előzmény: Törölt nick (300)
gcsath Creative Commons License 2009.05.29 0 0 302
Vazze? Azon a rendezvényen nem szexeltek még csak nem is meztelenkedtek. Ennyi erővel strandra se mennyeneka gyrekek és tiltsuk be a miniszoknyát és a rövidnadrágot is.
Előzmény: leotile (295)
Törölt nick Creative Commons License 2009.05.29 0 0 301

"A fiatalok egy része vonzódik a militáns jellegű szervezetekhez."

Most mondd meg! A legtöbb fiúgyerek szeret katonásdit játszani, lövöldözni, még tinédzserkorban is. Bár ha a szadin múlna már rég bevezették volna nálunk is a gender mainstreaming intézményét és csak 16 évesen lehetne eldönteni, hogy fiúk vagy lányok legyenek a gyerekek. :)

Előzmény: Törölt nick (275)
Törölt nick Creative Commons License 2009.05.29 0 0 300
Ó, bárcsak ígéret lenne! Hiszen tudjuk, hogy egyetlen politikai szerveződés sem szokta betartani az ígéreteit, ha hatalomra kerül (a liberálisokon kívül, természetesen, de hát mi egyébként is felette állunk bármiféle számonkérhetőségnek).

Pont az a baj, hogy nem csak ígéret, ezek TÉNYEK! Nem lehet eleget hangsúlyozni. Higgyétek el, kedves szabad, demokrata barátaim, hogy jobb félni, mint megijedni! Márpedig éppenséggel van mitől félni, mert kézzelfogható közelségbe került, hogy ismét koncentrációs táborokba vigyenek magyar állampolgárokat! Emberek százezreit fogják itten lemészárolni!!! Ez hamarosan hús-vér valóság lesz!
Előzmény: Törölt nick (293)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!