Keresés

Részletes keresés

CérnaSzáll Creative Commons License 2011.11.10 0 0 616

Szerintem Carlos lehetett, amikor annyira be volt nyomva, hogy nem tudptt magáról (de persze ez majd csak 2 rész múlva derül ki, adig mindenkit gyanúsnak tartanak)

Előzmény: cudarka333 (613)
cudarka333 Creative Commons License 2011.11.10 0 0 615

Kiváncsi vagyok, hogy hogy fogják megoldani ezt a helyzetet annélkül, hogy Carlos ne menne börtönbe. Egy nap felébred és azt mondja, hogy jé, már nincs is lelkiismeretfurdalásom? Az egyetlen megoldás az lenne, ha kiderülne, hogy a nevelőpapa nem is halt meg.

cudarka333 Creative Commons License 2011.11.10 0 0 614

Ez a 8. évad néhol elég félelmetes. Pl. amikor Carlos egy pillanatra a meggyilkolt mostohaput látta az ajtóban a gyerek helyett, összerezzentem.

cudarka333 Creative Commons License 2011.11.10 0 0 613

A 6. epizódban az épíkezés kezdete előtti éjszaka kimentek a csajok kiásni a hullát, hogy nehogy megtalálják. Az erdőben volt valaki rajtuk kívül, így elfutottak, aztán visszamentek, hogy mégis kiássák. És ahol a hullának kellett volna lenni, csak egy gödör volt.  Ez még az építkezés előtt volt.  Valaki beelőzte őket a célirányos hullaeltakarításban. 

Előzmény: Mrs Fred Weasley (612)
Mrs Fred Weasley Creative Commons License 2011.11.10 0 0 612

???

Nem keresték a hullát, csak megtalálták, amikor ásni kezdtek az építkezéshez.

(Vagy most akkor nem értem. :))))

Előzmény: cudarka333 (611)
cudarka333 Creative Commons License 2011.11.10 0 0 611

Egyáltalán ki tudhatta hogy ott van a hulla? Egy kutya pl. ki tudja szagolni vagy tudnia kell a helyet, annak, aki ki akarja ásni? Igen, Mike vagy a nyomozó. VAgy az új szomszéd. Bár a Reneevel romántikázott. 

Előzmény: pemex (610)
pemex Creative Commons License 2011.11.09 0 0 610

jogos a kérdés, ez ostoba rendezői/dramaturgiai fogás volt.

Engem már picit fáraszt ez a kiszámíthatóság: nyilvánvaló volt, hogy a hulla el fog tűnni. És nem a rendőrnyomozó van a dolog mögött az is biztos.  Mike talán ?

Előzmény: cudarka333 (609)
cudarka333 Creative Commons License 2011.11.05 0 0 609

Breenek - miután nagyközönség előtt előadta, hogy Orsonnal szolgálólány-úr felállással szokták feldobni a nemi életüket - mi a baja Daniella sexhinta üzletével?

cudarka333 Creative Commons License 2011.11.04 0 0 608

Van egy olyan érzésem, hgoy a "Tudom mit tettél..." kezdetű levelet nem Martha Hubert írta Mary-Alicenek, hanem mrs. McCulesky. Onnan gondolom, hogy ugye Bree is kapott a 8. évadban egy ilyen levelet, amit ugye már nem írhatott Martha H. Akkor valszeg Mary Alice levelét is az írta, aki Breejét. És a 7. évada végén Felicia Tillman mondott valami olyasmit mrs.McCuleskynek, hogy ha hallgat az ő titkáról, akkor ő is hallgat mrs.Mc. titkáról. Szerintem az a titok, amiről Felicita T. hallgatást ígért, az a zsaroló levél írása lehetett.

Mrs Fred Weasley Creative Commons License 2011.10.27 0 0 607

Nekem is bejön ez az évad, sőt, kimondottan tetszik eddig.

Maradjon is ilyen! :)

Előzmény: nina_morgan (606)
nina_morgan Creative Commons License 2011.10.26 0 0 606

Amennyire utáltam az előző évadot, most a nyolcadik szinte kellemes csalódás - főleg azért, mert megbontották kicsit a biztosnak hitt falakat és új szituációkat generáltak. Nem mondom, hogy nem klisés, de elviselhető szinten. Az, hogy szép lezárása lesz ennek a nyolc évnek, borítékolom. (Ha mindenki kiírtódik, meghasonlok önmagammal legfeljebb.... :D)

pemex Creative Commons License 2011.10.26 0 0 605

Lynette és Susan a toppos az idiótaelviselhetetlen kategóriában. Bree és Gabi legalább életteliek.

Előzmény: blogerilla (604)
blogerilla Creative Commons License 2011.10.25 0 0 604

Ezt a kérdést az összes feleség vonatkozásában fel lehet tenni, nem Lynette a legunszimpibb.

Előzmény: cudarka333 (603)
cudarka333 Creative Commons License 2011.10.20 0 0 603

Nem tudom, hogy mennyi nő és mennyi férfi van itt a fórumon, de a kérdésem elsősorban a férfiakhoz szól: Van olyan idióta barom, aki nem hagyná ott Lynettet?

pemex Creative Commons License 2011.10.15 0 0 601

Azt hallottam, hogy Brad Pitt zombijai elszabadultak a forgatásról és a szomszédos műteremben végeztek nagy pusztítást az emberanyagban, ahol a Születetteket forgatták.

Előzmény: AliceCsodaországban01 (600)
AliceCsodaországban01 Creative Commons License 2011.10.15 0 0 600

Tűzvész tör ki a Lila akác közben és mindenki benne ég?

Előzmény: blogerilla (599)
blogerilla Creative Commons License 2011.10.14 0 0 599

ez az utolsó évad, a rothadás már a 4. évaddal elkezdődött, azóta csak az epizódok és a feleségem kedvéért néztem, az átivelő rejtélyeket már évad közben kitaláltam, ha volt egyáltalán rejtély. Aranyos kis sorozat volt, még várjatok májusig, állítólag nagyon szép kis véget rittyentenek neki,

AliceCsodaországban01 Creative Commons License 2011.10.13 0 0 598

Nekem dvd-n az első 6 évad van csak meg, így mostanáig kénytelen voltam szerdánként fennmaradni a 7. évad epizódjaihoz. Hálistennek aztán eszembe jutott a filmekaneten.hu oldal, és így sikeresen meg is néztem az egész 7. évadot, és a 8. 1-2 részét (a többi még nincsen fenn sajna).

Én egy dolognak örülök: hogy Tom otthagyta Lynettet, de annak nagyon. Amit a 7. évad vége felé művelt a férjével, az már valóban kimerítette a kiherélés minden fokát. Ahogy nem akarta olyanná csinálni az irodáját ahogyan Tom szerette volna, meg ahogyan viselkedett azon a konferencián.... kész.  Isten látja lelkem, nem vagyok hímsoviniszta, de én már ujjongtam, amikor Tom bepakolta a bőröndjét. És Lynette egy büdös szót sem szólhat,  hiszen ő volt az, ai addig MANIPULÁLTA a férjét, hogy az otthagyja a szerényebb, ámde családi életre is alkalmas állását Carlosnál egy ilyen sok pénzzel járó, de nagyon is sok időt igénylő állás miatt.

A második részben még mindig csak manipulálni tudott, ahogyan pl. azzal az "elengedjük e a buliba Portert" kérdésssel csőbe húzta Tomot...

Susan meg olyannyira hülye, hogy  az már fáj. Eddig még Gaby a legnormálisabb, ahogyan ezt a nevelőapa- megmurgálást kezelte.

pemex Creative Commons License 2011.09.30 0 0 597

nekem most dobta le az ékszíjat az agyam, ennél a nyolcadik évadnál.

Ellaposodott, a láttam-már-sokszor érzete van meg, ugyanazok a gesztusok, Susan ugyanolyan idióta, halálosan idegesítően ostoba és a többiek is beleszürkültek a karaktereikbe.  8 év az már házasságból is sok. Elfáradt a sorozat végletesen.

cudarka333 Creative Commons License 2011.09.22 0 0 596

Meghalt a király, éljen a király.

Annak meg örülök, hogy Keith és Bree szétmentek. Kinéztere és viselkedésre is inkább anya-fia voltak, mint egy pár. Teljesen bizzar lehet köztük a sexet elképzelni.

cudarka333 Creative Commons License 2011.06.12 0 0 595

A sorozat - és általában ezzel a témával foglalkozó filmek nagy része - nagyon hamis képet ad a vesebetegséről. Azt mutatja, hogyha az ember új vesét kap, akkor onnantól jön a Kánaán. Egyik volt munkatársam felesége  vesebeteg volt. A pasi egyszer részletesen elmesélte nekem a betegségét, hogy  milyen volt a dialízises időszak és azután mi lett, amikor a felesége új vesét kapott. Azok után, én lehet, hogy inkább dialízisre járnék életem végig, minthogy új vesém legyen.

cudarka333 Creative Commons License 2011.06.12 0 0 594

A következő részekben lesz olyan, hogy?: Bree a pincébe leláncolva tartja Keitht és magyarázza neki, hogy: Drágám, ezt kettőnkért teszem, nehogy valami fiatal, szülőképes nő elcsábítson! A mi kettőnk szerelem olyan szép, vigyázni kell rá! Lehet, hogy kegyetlennek tűnik, hogy fogva tartalak a pincébe, de én csak a kettőnk szerelmét óvom!

pemex Creative Commons License 2011.05.28 0 0 593

akkor csatlakozz a többi millió emberhez és töltsd le egyben a 22-23at. A különutas politizálás Tildy Zoltán óta nem jó választás :)

Előzmény: návsti (592)
návsti Creative Commons License 2011.05.28 0 0 592

próbáltam a szöveget hozzápasszítani, de hosszas kísérletezésre sem sikerült pontosra, úgyhogy feladtam

Előzmény: návsti (591)
návsti Creative Commons License 2011.05.28 0 0 591

nem én szedtem szét (nem is tudom, hogy kell), külön találtam meg a 7x22-t aviként és szövegként is. A 23 is megvan már, csak a külön szöveget nem lelem sehol

Előzmény: pemex (589)
cudarka333 Creative Commons License 2011.05.27 0 0 590

Én a pszichológosnő tanácsát - hogy Grace emlékét teljesen vonják ki az életükből - totál hülyeségnek tartom. Elégethetik a rajzait, meg a fényképeit, de ettől még a tényekik ottmaradnak Juanita agyában. Ettől még Juanita nem fogja elfelejteni, hogy:

- nem ő a vér szerinti gyereke Gabynak és Carlosnak

- Gaby nagyon ragaszkodott Gracehez 

meg ilyenek.  És Gaby sem biztos hogy el tudja titkolni Grace hiányát J. előtt. A gyerekek észreveszik az ilyet. Szerintem a pszichológus tanácsa totál idétlenség volt. Jobb lenne, ha őszíntén beszélnének inkább  J.-vel, hogy hogy éreznek iránta és hogy a lányuknak tartják stb. J.-nek sokkal jobb, ha elfogdja a tényeket, mintha egy mesterséges álomvilágot próbálnak köré építeni,  ami kurvára nem igaz. Ja, biztos kemény lehet a kislánynak elfogadni, hogy Gracet is szereti az anyja, de az életben sajna vannak ilyen dologk.

pemex Creative Commons License 2011.05.27 0 0 589

A 22 és 23-as részt egyben adták le a tv-ben ezért a felirat is egyben van.

Ha te valami videoeditorral szétcincáltad (miért is??), akkor a feliratot is szétszedheted, sima TXT file, az időzítést meg a Subtitle Editorral javíthatod.

Előzmény: návsti (587)
Aragorn83 Creative Commons License 2011.05.27 0 0 588

Miért nem jó neked egybe? :)

Előzmény: návsti (587)
návsti Creative Commons License 2011.05.27 0 0 587

7X23 magyar feliratot nem tudtok valahol? (önállóan, csak ez a részé)

cudarka333 Creative Commons License 2011.05.26 0 0 586

Lyenttben az tetszett a legjobban, hogy nem az a baj a vőlegénnyel, hogy arrogáns pöcs és ugráltat mindenkit maga körül, hanem hogy: RASSZISTA. A sorozat szeretne nagyon polkorrekt lenni.

Előzmény: AliceCsodaországban01 (580)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!