Szerintem Carlos lehetett, amikor annyira be volt nyomva, hogy nem tudptt magáról (de persze ez majd csak 2 rész múlva derül ki, adig mindenkit gyanúsnak tartanak)
Kiváncsi vagyok, hogy hogy fogják megoldani ezt a helyzetet annélkül, hogy Carlos ne menne börtönbe. Egy nap felébred és azt mondja, hogy jé, már nincs is lelkiismeretfurdalásom? Az egyetlen megoldás az lenne, ha kiderülne, hogy a nevelőpapa nem is halt meg.
A 6. epizódban az épíkezés kezdete előtti éjszaka kimentek a csajok kiásni a hullát, hogy nehogy megtalálják. Az erdőben volt valaki rajtuk kívül, így elfutottak, aztán visszamentek, hogy mégis kiássák. És ahol a hullának kellett volna lenni, csak egy gödör volt. Ez még az építkezés előtt volt. Valaki beelőzte őket a célirányos hullaeltakarításban.
Egyáltalán ki tudhatta hogy ott van a hulla? Egy kutya pl. ki tudja szagolni vagy tudnia kell a helyet, annak, aki ki akarja ásni? Igen, Mike vagy a nyomozó. VAgy az új szomszéd. Bár a Reneevel romántikázott.
jogos a kérdés, ez ostoba rendezői/dramaturgiai fogás volt.
Engem már picit fáraszt ez a kiszámíthatóság: nyilvánvaló volt, hogy a hulla el fog tűnni. És nem a rendőrnyomozó van a dolog mögött az is biztos. Mike talán ?
Breenek - miután nagyközönség előtt előadta, hogy Orsonnal szolgálólány-úr felállással szokták feldobni a nemi életüket - mi a baja Daniella sexhinta üzletével?
Van egy olyan érzésem, hgoy a "Tudom mit tettél..." kezdetű levelet nem Martha Hubert írta Mary-Alicenek, hanem mrs. McCulesky. Onnan gondolom, hogy ugye Bree is kapott a 8. évadban egy ilyen levelet, amit ugye már nem írhatott Martha H. Akkor valszeg Mary Alice levelét is az írta, aki Breejét. És a 7. évada végén Felicia Tillman mondott valami olyasmit mrs.McCuleskynek, hogy ha hallgat az ő titkáról, akkor ő is hallgat mrs.Mc. titkáról. Szerintem az a titok, amiről Felicita T. hallgatást ígért, az a zsaroló levél írása lehetett.
Amennyire utáltam az előző évadot, most a nyolcadik szinte kellemes csalódás - főleg azért, mert megbontották kicsit a biztosnak hitt falakat és új szituációkat generáltak. Nem mondom, hogy nem klisés, de elviselhető szinten. Az, hogy szép lezárása lesz ennek a nyolc évnek, borítékolom. (Ha mindenki kiírtódik, meghasonlok önmagammal legfeljebb.... :D)
Nem tudom, hogy mennyi nő és mennyi férfi van itt a fórumon, de a kérdésem elsősorban a férfiakhoz szól: Van olyan idióta barom, aki nem hagyná ott Lynettet?
Azt hallottam, hogy Brad Pitt zombijai elszabadultak a forgatásról és a szomszédos műteremben végeztek nagy pusztítást az emberanyagban, ahol a Születetteket forgatták.
ez az utolsó évad, a rothadás már a 4. évaddal elkezdődött, azóta csak az epizódok és a feleségem kedvéért néztem, az átivelő rejtélyeket már évad közben kitaláltam, ha volt egyáltalán rejtély. Aranyos kis sorozat volt, még várjatok májusig, állítólag nagyon szép kis véget rittyentenek neki,
Nekem dvd-n az első 6 évad van csak meg, így mostanáig kénytelen voltam szerdánként fennmaradni a 7. évad epizódjaihoz. Hálistennek aztán eszembe jutott a filmekaneten.hu oldal, és így sikeresen meg is néztem az egész 7. évadot, és a 8. 1-2 részét (a többi még nincsen fenn sajna).
Én egy dolognak örülök: hogy Tom otthagyta Lynettet, de annak nagyon. Amit a 7. évad vége felé művelt a férjével, az már valóban kimerítette a kiherélés minden fokát. Ahogy nem akarta olyanná csinálni az irodáját ahogyan Tom szerette volna, meg ahogyan viselkedett azon a konferencián.... kész. Isten látja lelkem, nem vagyok hímsoviniszta, de én már ujjongtam, amikor Tom bepakolta a bőröndjét. És Lynette egy büdös szót sem szólhat, hiszen ő volt az, ai addig MANIPULÁLTA a férjét, hogy az otthagyja a szerényebb, ámde családi életre is alkalmas állását Carlosnál egy ilyen sok pénzzel járó, de nagyon is sok időt igénylő állás miatt.
A második részben még mindig csak manipulálni tudott, ahogyan pl. azzal az "elengedjük e a buliba Portert" kérdésssel csőbe húzta Tomot...
Susan meg olyannyira hülye, hogy az már fáj. Eddig még Gaby a legnormálisabb, ahogyan ezt a nevelőapa- megmurgálást kezelte.
nekem most dobta le az ékszíjat az agyam, ennél a nyolcadik évadnál.
Ellaposodott, a láttam-már-sokszor érzete van meg, ugyanazok a gesztusok, Susan ugyanolyan idióta, halálosan idegesítően ostoba és a többiek is beleszürkültek a karaktereikbe. 8 év az már házasságból is sok. Elfáradt a sorozat végletesen.
Annak meg örülök, hogy Keith és Bree szétmentek. Kinéztere és viselkedésre is inkább anya-fia voltak, mint egy pár. Teljesen bizzar lehet köztük a sexet elképzelni.
A sorozat - és általában ezzel a témával foglalkozó filmek nagy része - nagyon hamis képet ad a vesebetegséről. Azt mutatja, hogyha az ember új vesét kap, akkor onnantól jön a Kánaán. Egyik volt munkatársam felesége vesebeteg volt. A pasi egyszer részletesen elmesélte nekem a betegségét, hogy milyen volt a dialízises időszak és azután mi lett, amikor a felesége új vesét kapott. Azok után, én lehet, hogy inkább dialízisre járnék életem végig, minthogy új vesém legyen.
A következő részekben lesz olyan, hogy?: Bree a pincébe leláncolva tartja Keitht és magyarázza neki, hogy: Drágám, ezt kettőnkért teszem, nehogy valami fiatal, szülőképes nő elcsábítson! A mi kettőnk szerelem olyan szép, vigyázni kell rá! Lehet, hogy kegyetlennek tűnik, hogy fogva tartalak a pincébe, de én csak a kettőnk szerelmét óvom!
nem én szedtem szét (nem is tudom, hogy kell), külön találtam meg a 7x22-t aviként és szövegként is. A 23 is megvan már, csak a külön szöveget nem lelem sehol
Én a pszichológosnő tanácsát - hogy Grace emlékét teljesen vonják ki az életükből - totál hülyeségnek tartom. Elégethetik a rajzait, meg a fényképeit, de ettől még a tényekik ottmaradnak Juanita agyában. Ettől még Juanita nem fogja elfelejteni, hogy:
- nem ő a vér szerinti gyereke Gabynak és Carlosnak
- Gaby nagyon ragaszkodott Gracehez
meg ilyenek. És Gaby sem biztos hogy el tudja titkolni Grace hiányát J. előtt. A gyerekek észreveszik az ilyet. Szerintem a pszichológus tanácsa totál idétlenség volt. Jobb lenne, ha őszíntén beszélnének inkább J.-vel, hogy hogy éreznek iránta és hogy a lányuknak tartják stb. J.-nek sokkal jobb, ha elfogdja a tényeket, mintha egy mesterséges álomvilágot próbálnak köré építeni, ami kurvára nem igaz. Ja, biztos kemény lehet a kislánynak elfogadni, hogy Gracet is szereti az anyja, de az életben sajna vannak ilyen dologk.
A 22 és 23-as részt egyben adták le a tv-ben ezért a felirat is egyben van.
Ha te valami videoeditorral szétcincáltad (miért is??), akkor a feliratot is szétszedheted, sima TXT file, az időzítést meg a Subtitle Editorral javíthatod.
Lyenttben az tetszett a legjobban, hogy nem az a baj a vőlegénnyel, hogy arrogáns pöcs és ugráltat mindenkit maga körül, hanem hogy: RASSZISTA. A sorozat szeretne nagyon polkorrekt lenni.