Az egészben ez a döbbenetes: A Google szerint "a(z) "4600 izraeli katona Táborfalván" kifejezés 1-10. találata az összes, kb. 791 találatból. (0,13 másodperc)
leszurtak mert cigany? - jó. hogy mondod. TGM bocsánatot kért.
rasszista kezigranat? - ha Pécsre gondolsz, ott még aznap mondta a rendőrség, hogy nem volt rasszista indíték. Vagy ott kinek kellett volna bocsánatot kérnie?
Csak azért gondolkoztat el, amit írsz, mert a több száz széljobbos honlap egyik munkatársának se jutott eszébe, hogy mielőtt a baromságot leírják (átveszik), odaegye őket a fene, és maguk is körülnézzenek.
Tisztazunk valamit en is hülyesegnek tartom ezeket a hireket,de azertezta videot se neveznem bizonyiteknak semmire sem ahol bemutatnak egy rommos epületet.Azert ennel nagyobb a taborfalvai honvedsegi terület.
Se szeri, se száma a szélsőjobbos urban legendeknek a rózsadombi paktumtól a győri 5000 fős izraeli lakóparkok. Emlékszem pár éve a jobbos anyósom azt hallotta, hogy a Marina Parton csak izaeliek laknak. Poénból kimentem és csupa ír nevet láttam a kaputelefonokon.
Több száz magyar nyelvű széljobb honlap terjesztette ezt a baromságot, nem beszélve a kacsát terjesztő email-ezők tömegeitől - kíváncsi vagyok, van-e közöttük, amelyik bocsánatot kért már az olvasók megtévesztéséért. Ha bárki talál ilyet, kérem, linkelje!