Keresés

Részletes keresés

tovarisok Creative Commons License 2009.02.09 0 0 260

"Ezzel elszolta magat, hiszen nyilvanvalo, hogy kizarolag a meg par hoapig hatalmon levo Genycsany Fegyenc fele maffia erdeke, hogy itt cigany-nyilas haboru alakuljon ki."

az a jobbik érdeke.

Kinek az erdeke a jobboldal megossztottsaga?

Nagyon egyszeru kerdes.

A jobbikot  is Genycsany fegyenc ugynokei krealtak azert ,hogy fidesztol elvonjanak 5- 6%-t, nehogy elerje a ketharmados tobbseget. 

Ez nyilvanvalo volt a ferenvarosi valassztaskor amikor is a Jobbik a  helyi fideszt moszerolta es nem bantotta sem a szadeszt sem a maszopot.

Az egyertelmu, hogy  fidfesznek a  fidesz vezette egyseges ellenzek az erdeke.

fidesz az utobbi 15 evben mas se tesz mint maga olvasztja a jobboldalt.

Ezzel szemben Genycsany Fegyencnek a szetforgacsolt  jobboldal az erdeke, kozeputas megalkuvo MDF,  jogosan lenyilashazhato jobbik stb..

Előzmény: chajie (198)
Or Kán Creative Commons License 2009.02.09 0 0 259

Gyurcsány miért teszi fel a kérdést, hogy az árpádsáv alatt masírozók értik-e, hogy külföldi játékosok harcoltak egy magyar csapat sikeréért? Mit kellene ezen a dolgon az árpádsávosoknak érteniük?

Előzmény: Callie (255)
Aragorn Creative Commons License 2009.02.09 0 0 258

Lenne egy javaslatom: olvasd el mégegyszer, amiket leírtam. Igaz, nem egysoros vagdalkozások, de hátha mégis sikerül azt is észrevenned benne, ami eddig elkerülte a figyelmedet.

Már jócskán zajlott az árpádsávos=nyilas vita, amikor én az egyik olvtársnak föltettem egy kérdést, hogy tiszta vizet öntsünk a pohárba.

Az a véleményem ugyanis, hogy amíg az árpádsávot, mint jelképet használók elutasítják azt, hogy ők nyilasok lennének, nincs komoly baj. Mert ez azt jelzi, hogy nem akarnak egy platformra kerülni a nyilasokkal.

Leírtam itt korábban azt is, hogy miért ragaszkodnak az árpádsávhoz.

Abban ott van, hogy kik azok, akikkel szemben a kérlelhetetlen ellenállás jelképe lett ez a zászló.

Ha az neked nem elég világos elhatárolódás, akkor sajnálom.

Akkor te is olyan vagy, mint a bérregtetők, akiknek csak az felel meg, ha az ember 100%-ban egyetért velük. És csak velük.

Remélem, nem így van...

Előzmény: AAAaaa (253)
Aragorn Creative Commons License 2009.02.09 0 0 257

Fletó kiszólásáról is elmondtam a véleményemet. Hülyeség, kínos kapkodást jelez.

Ugyanaz, mint a miskolci kapitány ügyében: ide is egy kicsit, oda is egy kicsit.

Ostobaság részéről ugyanolyan súlyúnak tekinteni a "Miskolcon a széljobb győzött" stílusú sopánokat, mint a közbiztonság hiánya, a cigányprobléma körül kialakuló társadalmi konszenzust.

De hát nekem nincs ráhatásom a kormányfő megszólalásaira...

Előzmény: reggelsanyi (249)
Callie Creative Commons License 2009.02.09 0 0 255
Egy ilyen kérdés nem "mocskolódás". Mutass benne mocskos kifejezést.

Ez a topik viszont az.
Előzmény: Or Kán (-)
ninive_8 Creative Commons License 2009.02.09 0 0 254
ennyi telik tőle...
terelni és uszítani

de az elmebeteg nem képes felfogni, hogy vége a dalnak...az ócska szövegére a rajongótáborán kívűl senki nem vevő
Előzmény: Or Kán (-)
AAAaaa Creative Commons License 2009.02.09 0 0 253
mindent a maga helyen szerintem - valaszod koszonom

es akkor egy hasonlattal had eljek en is - te az arpadsavosoktol rogton elhatarolodast kersz a nyilasoktol mert ugy erzed hogy a ketto kozott van kapcsolat

te elhatarolodnal a rettegtetoktol, maszatoloktol es pofatlanoktol? mert egyenlore ugyanazt csinalod amit ok - egy buncselekmeny kapcsan nyilasozol
Előzmény: Aragorn (248)
HAL9000 Creative Commons License 2009.02.09 0 0 250
A magyarok nem avatkozhatnak közbe a felsőbbrendű emberek ügyeibe, mert akkor a liberráltak telitüdőből rasszizmust visítanak. 
Előzmény: méregkeverő (5)
reggelsanyi Creative Commons License 2009.02.09 0 0 249

:)

Valós problémákra nem az esetleges problémák megvilágítása a válasz..

Ha a gyerek beszart sosem attól tartok hogy mi lesz vele ha megfázik..

(avval egyetemben hogy a megfázást is kezelni kell ha itt az ideje)

Kb ez a véleményem a Ferkó által berángatott árpádsávos sztorira 1 teljesen másról szóló történetbe..

Előzmény: Aragorn (243)
Aragorn Creative Commons License 2009.02.09 0 0 248

Nézd, te kérdeztél, én válaszoltam.

Ha Fletó árpádsávozik és erről topik nyílik, mi sem természetesebb, minthogy a végeérhetetlen áldatlan jelképvita időlegesen kiújul.

Előzmény: AAAaaa (244)
Or Kán Creative Commons License 2009.02.09 0 0 247

Tudom, de jólesett. :)

Elhiszem, korrekt hozzászólásaid vannak a témában.

Előzmény: Aragorn (245)
Or Kán Creative Commons License 2009.02.09 0 0 246
A kis édes magyar nyelvtani szerkezet nem ezt szándékozik kifejezni. :)
Előzmény: Törölt nick (242)
Aragorn Creative Commons License 2009.02.09 0 0 245

Azt elmondod, hogy miért beszélsz rólam többesszámban?

Elhiszed, hogy az árpádsáv miatt tiltakozók csoportja most nagyon haraxik rám, ha elolvasta ezeket a hsz-okat?

Előzmény: Or Kán (240)
AAAaaa Creative Commons License 2009.02.09 0 0 244
ez a reflexbol elindul a vita kijelentes kicsit furcsa - reflexbol annak kellene elindulnia, hogy gyurcsany mekkora allat, hogy belekeveri az arpad savos zaszlot

a nyilas multat belekeverni csak a maszatolas, tereles es rettegtetes resze lehet - vagy mas is?
Előzmény: Aragorn (239)
Aragorn Creative Commons License 2009.02.09 0 0 243

Ha úgy véled, hogy az én hsz-aim a bérrettegtetés megnyilvánulásai, akkor sorry.

A neonácik valóban vérszomjas barmok.

Hogy Magyarországon momentán vannak-e, és hol, arról én nem ejtettem szót.

Feltételeztem egy helyzetet, amelyben esetleg azok, akik nem akarnak azonosulni a neonácizmussal, problémákkal kell, hogy szembenézzenek.

Nincsenek szorongásaim ezügyben, pusztán az árpádsávos zászlót ostorozók szempontjait is értem, és igyexem megvilágítani, hátha vannak itt olyanok is, akik még nem szoktak le az önálló értékítélet alkotásáról.

Előzmény: reggelsanyi (238)
Or Kán Creative Commons License 2009.02.09 0 0 241
Pedig még csak nem is vonulok árpádsávos zászló alatt.
Előzmény: Aragorn (239)
Or Kán Creative Commons License 2009.02.09 0 0 240

Nem tőlem kérdezted, de én válaszolok rá:

Elitélem a nyilasokat.

Akkor most már békét hagytok nekünk?

Előzmény: Aragorn (235)
Aragorn Creative Commons License 2009.02.09 0 0 239

Készséggel:

Fletó tett egy kétesértékű megjegyzést a veszprémi gyilkosság kapcsán az árpádsávos zászló alatt megemlékezőkre. Erről valaki topikot nyitott.

Az árpádsáv, mint jelkép benne volt a megjegyzésben, így nyilván reflexből elindult a vita, hogy ez nyilaszászló, vagy nem.

Jómagam szerettem volna a végnélküli szimbólumcsata helyett némileg arra rávilágítani, hogy az a fontos, hogy az árpádsávos zászló alatt vonulók szellemi elődeiknek tartják-e a nyilasokat, vagy elítélik őket.

Ezért tettem föl a kérdéseimet.

Előzmény: AAAaaa (231)
reggelsanyi Creative Commons License 2009.02.09 0 0 238

Eddig az általad vérszomjas baromnak titulált neonácik mennyi zsidót cigányt stb mészároltak már le..

Amitől itt bérregtetsz az nem valós probléma

Menj el 1 picologushoz és beszélgess vele a szorongásaidról..

Előzmény: Aragorn (235)
Commander Pepe Creative Commons License 2009.02.09 0 0 237

Egyetértek.

"Ezt senki nem vállalta föl, ellenkezőleg: hagyták, sőt akarták is, hogy eszkalálódjon a probléma, minden nacionalista, keresztény, vagy konzervatív csoportosulásra a "nyilas" címkét ragasztották."

Bizony. Itt kúrták el, de nagyon. Egyrészt megutáltatták magukat a mérsékeltebbekkel is, másrészt most már akkor se figyel oda rájuk senki, ha épp egy valódi nyilast találnak.

De ezt a hibájukat sosem fogják elismerni, ahogy a többit sem.

Előzmény: Aragorn (224)
Or Kán Creative Commons License 2009.02.09 0 0 236
Te tudod az összefüggést? És ha igen, le is írod azt?
Előzmény: pindiy (233)
Aragorn Creative Commons License 2009.02.09 0 0 235

Se belegebedni, se összemosni nem áll szándékomban.

Ezért kérdeztem rá, hogy elítéled-e a nyilasokat. Mert az a lényeg, nem az, hogy milyen zászlót lengetsz.

De ha a zászlód alatt valakik elkezdenek a zsidók, a cigányok, vagy bárkik kiirtására, az országból kikergetésére buzdító jelszavakat kiabálni, akkor mi lesz?

Honnan tudjam, hogy az alatt a zászló alatt épp neonácik, újnyilasok, vagy normális keresztény-nemzeti-konzervatívok vonulnak?

Vajon kik vannak alatta többségben? Lesz-e a normálisoknak elég erejük leállítani a barmok vérszomjas randalírozását?

Ez a probléma. Csak mindenki ész nélkül hajtja a magáét, és se pro se kontra nem is akar némi tisztességet és jószándékot feltételezni a másik ideológia híveiről.

Előzmény: M3d00s4 (230)
reggelsanyi Creative Commons License 2009.02.09 0 0 234

Mesélly kedves misikommandós

hagy okosoggyunk mijis...

Előzmény: pindiy (233)
pindiy Creative Commons License 2009.02.09 0 0 233
ha te hüje vagy hozzá, ettől más nagyon is tudhattya,
Előzmény: Or Kán (20)
M3d00s4 Creative Commons License 2009.02.09 0 0 232
Gyurcsótány böfögött egyet a blognak nevezett hazugságáradata között :))))
Előzmény: AAAaaa (231)
AAAaaa Creative Commons License 2009.02.09 0 0 231
bevallom nem olvastam mind a 230 hozzaszolast - ezert elmagyaraznad nekem, hogy milyen logikai lepesekkel jutottatok el a romak altal elkovetett sulyos buncselekmenytol szalasi remtetteiig?
Előzmény: Aragorn (227)
M3d00s4 Creative Commons License 2009.02.09 0 0 230
Persze.Simán hiszen patkány dolog a faji megkülönböztetés.
Viszont ez a zászló akkor sem az a zászló.
És ezt ha belegebedtek sem tudjátok összemosni.
Előzmény: Aragorn (227)
Törölt nick Creative Commons License 2009.02.09 0 0 229

"sőt akarták is, hogy eszkalálódjon a probléma, minden nacionalista, keresztény, vagy konzervatív csoportosulásra a "nyilas" címkét ragasztották."

erről van szó, jómagam régivágású konzervatív vagyok, Mértékkel homofób és fűellenes, de nem radikás Hun Guard-ista. A buzik és a drogosok szerint biztosan nyilas.

Előzmény: Aragorn (224)
patuha Creative Commons License 2009.02.09 0 0 228
Gyurcsánynak a kurva anyját.
Aragorn Creative Commons License 2009.02.09 0 0 227

Elítéled-e mindazt, amit Szálasi és testvérei műveltek?

Elítéled-e a fajgyűlöletet, a népirtást, a nyilasok magyarországi tevékenységét?

Válaszolsz nekem erre?

Előzmény: M3d00s4 (222)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!