kb 65 euró az éves előfizetés a euroleague tv-re.. minden meccset nézhetsz érte, élőben, késleltve, később is vissza, sőt, korábbi szezonokat is - ez egy elég vicces ár ezért, mert mondjuk 2db meccsjegy áráért kapod
Az elmúlt időszakban többen is érdeklődtetek az Euroliga-közvetítéseink iránt. A helyzet a következő: Egyelőre még nincs megállapodás az Euroliga és a Digi Kft. Között. Amint ez a helyzet változik, akkor természetesen minden platformon értesíteni fogunk Titeket!
Gondolom akkor Digis fantasy leuague sem lesz :-( Tud valaki valami magyar ligáról/vevő lenne pár ember rá? Úgy érdemesnek érezném csinálni egy csapatot, szerb vagy török fantasy ligákba belépni nem lenne olyan fun :-D
Az Euroliga azért annyira nem fix...volt már példa hasonló változtatásra. Meg azért elvenni a lehetőséget, hogy esetleg mindkét eseményen ott legyen valaki, mégha különböző klubokról is van szó, nem szép dolog...
Rossz belegondolni, hogy a két legnépszerűbb sportág rajongói mennyire el vannak kényeztetve Belgrádban, és mennyire nincsenek Pesten. Ott ugye Bajnokok Ligája meg Euroliga (CZ ), valamint Europa Liga és Eurocup ( PB ), nálunk meg egy Europa liga. Ők láthatták-láthatják a Liverpoolt, Psg-t, Napolit, Man Unitedet, Bayern Münchent,Tottenhamet, mi meg egy Chelseat. És ez még csak a foci.
Ez egy júl.20-án készült képernyőmentés a csapat facebook oldaláról. Én ez alapján terveztem, vagyis írtam magamnak 2 nap szabit. Úgyhogy végülis mindegy, mikor lesz.
A Zvezda és a Partizan szurkolók mindig jelen vannak. :) Hogy mikor jönnek az angolok, az nem függ egy Zvezda kosártól szerintem. Ráadásul a Partizan foci és Zvezda kosárszurkolók között sincs túl nagy átfedés. :)
Én 25-éről tudtam, úgy is készültem. Bár ez néhány hete volt. Szerintem nem fogják engedni, hogy egy időben legyenek jelen a Zvezda, a Partizan, meg a MU szurkolói.
Belgrádot mi is néztük. Érdekesség, hogy az 5 érintett BL forduló után (az elsőnél még nincs Euroliga) négyszer is otthon játszik a Zvezda kosárban, mindig csütörtökön ráadásul, és mindig spanyol csapattal! Sorrendben Reál Madrid, Barcelona, Valencia, Baskonia. Meglátjuk, ma kiderül mikor fog otthon játszani a focicsapat, lehetőség szerint szerdán.
Ráadásul idén Milánóval is biztosra lehet menni, hiszen azzal hogy a BL újonc Atlanta is a San Siróban játssza a BL meccseit, minden BL fordulóban lesz meccs Milánóban.
Egyik nap az Arsenal ( foci ), másnap a Barca ( kosár ) volt pár éve Belgrádban. De ha a Zvezda olyan sorsolást kap a BL-ben, mint tavaly, akkor még jobb lehet. Este megtudjuk.
Aki szereti a jó focit és a jó kosárlabdát is, annak mindenképpen jó hír lehet, hogy a tavalyi 7 után az idei szezonban már 11 olyan város van, ahol foci BL-csoportkörös és Euroliga csapat is van. Belépett a tavalyi körhöz Valencia, Belgrád, Lyon és Szentpétervár, maradt Athén, Isztambul, Madrid, Barcelona, München, Moszkva és Milánó.
A Zalgirisről sem szabad megfeledkezni, az elmúlt két szezonban igencsak erőn felül teljesítettek, mellesleg a Davis-White-Kavaliauskas-Westermann-Wolters ötös elvesztése mellett sem gyenge a keretük.
Ne feledjük, azért az Efesnek nagy előnye, hogy egy nem túl jelentős Motum-Peters cserén kívül ugyanazzal a kerettel vág neki a következő szezonnak. Ebben a kiegyensúlyozott mezőnyben könnyen becsúszhatnak az elején nem várt vereségek, mire kialakul egy csapat játéka. Amiből aztán az következhet, hogy elmegy a pályaelőny a play-offra, vagy éppen mag a rájátszás.
Izgalmas szezon elé nézünk újfent. Érzésem szerint nagyobb változások történtek, mint bármikor az utóbbi pár évben, ami még behoz egy kiszámíthatatlansági faktort is.