Lehet, hogy épp a rebiszesek gyakorlatát vették fel. Normál edzésen önvédelem az anyag. De gyanítom, hogy a szamurájkard is hasonló félelmeket vált ki belőled, aztán a Magyar-Japán konfliktus esetén meg jól lekaszabolnak mindenkit.
Miért? Szerinted kik járnak Krav maga edzésekre? Még szerencse, hogy a Kínaiaktól és Japánoktól nem fosol, mert gondba lennél az összes harcművészettel.
Én abban biztos vagyok, hogy például a Magyar Gárda ha vész helyzet adódna, akkor a magyar nemzet oldalán állna és az idegenekre lőne, de abban már nem vagyok biztos, hogy a krav magások szintén.
Láttunk már olyat, hogy egy ország privatizálta a vízműveit, aztán amikor később rájött hogy milyen rosszul járt ezzel és államosította, a külföldi tulajdonos kőolajjal elszennyezte és ihatatlanná tette a vízkészletet, hogy ha már az övé nem lehet akkor az adott nemzeté se lehessen. Ilyesmi ellen Magyarország sincs beoltva. A magán fegyveresek Magyarországon már most többen vannak mint az állami fegyveresek. Mi lesz, ha a külföldi érdekeltség magán fegyveres ereje a majdani nemzeti kormánynak ellen szegül, mert úgy tartja kedve?
Meg mán milyen dolog azishogy direkt bankrabolókat képzelnek ki a kravmangások! Ott van a videóban, meg lehet nézni, hogy tanítják a bankrabolópalántát pisztolyozni úgy, hogy a másik kezében egy zsák pénzt szorongatik.
Láttam már sportlövészetet az olimpiai közvetítésen, ott egész másmilyen pisztollyal lőnek. Ezen a videón nem olyan van, hanem gyilkolásra való pisztollyal lövés.
Magyar származású bizony a kifejlesztője. Mint sok minden másé :)
Kicsit hasonlít engem a Wing-Tsun-ra. Az vhogy úgy alakult ki, hogy sokalták a 20 évet amíg egy kung-fu mestert kiképeznek :), inkább kitaláltak egy egyszerübb módszert, amit amúgy nők is megtanulhatnak.
A Krav Maga-n is látszik, hogy eléggé gyakorlatias, eleve azért készült. Gondolom nem is tart 15 évig az alap szint elérése :) Meg ahogy elnézem itt is oktatják azt a szemléletet amit egy Wing Tsun edzésen hallottam: a ravasz meghúzásánál nincs gyorsabb harcművészet.