Hát, persze! Álmomban nem gondolnám, hogy a Fidesz csalna, azok a bírósági ítéletek is csak komenyista ármány keltette képzelgések...megoldódott a problema...
Ó, én eddig sem tettem, neked ellenben nagy szükséged van rá, ha idén, vagy jövőre kormányprogramra akarsz szavazni. Ahhoz ugyanis jelen politikai berendezkedésünk alapján országgyűlési képviselővé kell választatnod magad.
Úgy gondolod, ezzel adsz magadra? Andris, borsosalma és klónjaik csinálják ugyanezt. Szerintem hagyd meg nekik, az ő szintjüknek megfelelő! Értelmesebb topiclakókhoz, amilyennek egyébként téged is tartlak, nem illik.
Ezer szerencse, h 2009-2010-ben valamikor már kész kormányprogramról, és nem választási ígéretről fogunk szavazni
Kormányprogramról a parlament szokott szavazni, a választási ígéretekről meg a választópolgárok. Például 2006-ban meglehetősen sokan szavaztak az Erős köztársaság, sikeres Magyarország programra: erre ni!, aztán, hogy hogy nem, megválasztásuk után elfogadták a kormányprogramot: ezt itt.. Na most, a feladat egyszerű, mondd csak: te melyikre szavaztál?