-Van nekem is még egy FJ 1100 om. Van 6 éve,hogy nem volt beinditva. Legutóbb egy autópályán, audival próbáltak előzni, mire én: na lássuk mit tud a német csoda ,elkezdtem kergetni. Az audi 240 nél elfáradt.. Az FJ 280 nál még gyorsult volna.. Én nem.. :o)
- Tényleg, mennyire vagy képpben autóknál? Egy 7 személyes autóban gondolkodom mint például CHRYSLER VOYAGER, Renault espace vagy hasonló.
Ezenbelül azt sem tudom eldönteni dizel e, vagy benzin-gáz.. (?)
-..Nem egy szószátyár fajta ez az apriliás tim..! :o)
- Lassan de bíztosan megérlelődött bennem,hogy megválok szeretett Capómtól. Az idén is tettem bele kemény 500 km -t... Ez nem lehet egy motor életcélja! :o) Úgyhogy ha vki idetéved (de hirdetni is fogom majd) és űgy érzi,nem élet az élet egy Capó nélkül , hát írjon bátran!
Quattroman Szia! Segítséged kérném egy ismerősöm nevében.. kawa chopperje van ,750 es, meghalt a gyújtás.. Tudnál e ajánlani vkit, vagy esetleg magad megnéznéd. A motor Taksonyban van.
Igen, megoldódott, az eséstől megrándult a bovden, csak ki kellett lazítani.
Sajnos volt némi kellemetlenség is benne, mert megrendeltem az egész házat - mivel nem lehet csak a felső műanyag részt (max 2000 forint lenne ugye) kapni - harmincikszezerért, de 30 perccel később a sógorom talált egyet németországban (9000-ért postával), vissza is hívtam a kereskedést, hogy mondják le a megrendelést, mert nem kell, mondták, hogy oké-
Erre felhívtak 1 hét múlva, hogy nem tudták lemondani :S Persze foglalót vissza nem tudnak adni, tehát kénytelen vagyok megvenni azt is. Legalább engedtek az árból + ez új!
Cserébe most lesz kettő :D
A karvédőt pillanatragasztóval megragasztottam és úgy néz ki ez elég is lesz.
Hali! Tudnátok ajánlani motor akkut a capóba? Milyen márkát, mekkora inditóáramut , mennyi pénzért? Az normális,hogy nem bírnak 3évet sem nálam az akkuk? Az jellemző a caponál,hogy ha egy picit is "gyengélkedik" az akku, már nem bírja megforgatni a motort?