Keresés

Részletes keresés

Törölt nick Creative Commons License 2008.12.19 0 0 495
"letekerik a fejét" mint Szögi L. tanárurnak.

sztem vihar lessz.
Előzmény: ooloo (477)
John Doe(520i) Creative Commons License 2008.12.19 0 0 494

Igen, ez egy másik ugyanilyen topic.

A lentebbi "is" szócska bizonyára elkerülte szíves figyelmedet.

Vagy csak kellemetlen, amit írtam?

Előzmény: ooloo (490)
rich.mond Creative Commons License 2008.12.19 0 0 493

Szerintem itt nem az egy szem gárdista viselkedett hordaként.

Amúgy én sem bennük látom a megoldást, mert fogalmam sincs, mi a megoldás -sokakkal ellentétben, akiknek a szemén látom, hogy ők pontosan tudják, mi a megoldás, csak nem mondják meg.

De kár őket hordának nevezni.Egyenruhában, szabályos alakzatban, többnyire némán ácsorognak. A csürhe a "rákegyekiabeledet" cigányhorda, meg akik meglincselték Szögi Lajost.

Hozzászólásom meg a topichoz kapcsolódik:attól, mert egy gárdista hangos fingására ugrik a média, attól még a cigányoknak nem lesz jobb, csak meg tud élni belőlük néhány politikus és jogvédő.

Előzmény: ooloo (488)
Törölt nick Creative Commons License 2008.12.19 0 0 492
No hiszen! Az indexes cikkből máris okosabb vagyok. Pl. "... az őt kérdőre vonó négytagú társaság között heves vita alakult ki..." ez én kb. így képzelem:

Pincérpingvin ballag az utcán, csillog a léviszsapkán az árpádsávos címer. 4 cigánylegény a kocsmából ballag a kocsmába. Összefutnak.

1C: Dik mán Gazsi itt egy fásisztá magyargeci!
2C: Letípem a fejed oszt belehányok a tüdődbe te csicska!
3C: Megbaclak téged mint anyádat kisköcsög!
PP: (vipera elő) Na gyertek büdösök, hadd lám, ki akar meghalni először!
4C: Jáj mán gyilkos! Gyertek romák agyonüssük a parasztot!

(Elszámoltatás vége, üldözési jelenet kezdődik. Aláfestő zene: ragtime)
ooloo Creative Commons License 2008.12.19 0 0 490
Előzmény: John Doe(520i) (489)
John Doe(520i) Creative Commons License 2008.12.19 0 0 489

Ezt most nagyon elbasztad, már ne haragudj.

A topic a Gárdáról, és a cigány hordáról is szól.

A közel 100 fős csapat vs. egy ember, az már eléggé horda-jelleg.

Előzmény: ooloo (488)
ooloo Creative Commons License 2008.12.19 0 0 488
szép hosszú hozzászólásodban semmi új nincsen. van, aki a MG-ban látja a megoldást, én pedig nem. A topik pedig nem a cigányokról, hanem a hordáról szól.
Előzmény: rich.mond (487)
rich.mond Creative Commons License 2008.12.19 0 0 487

Ugye nem mondod komolyan, hogy a romák iránti ellenszenv az MG jelenléte óta van jelen?

A cigányok egy lusta, erőszakos kisebbség, amely semmi hajlandóságot nem mutat arra, hogy ezen változtasson.És erre senki sem akarja rábírni őket.

A sötétkék liberálisok meg ahaelyett, hogy megpróbálnának ezen a helyzeten változtatni (oktatás, munka, az erre őket rákeényszerítő törvények), inkább nácikat keresnek minden bokorban. A másik oldal meg ugyanott zsidókat és liberálisokat.

A cigányok meg nem változnak, mert mindkét oldalnak, illetve a díszcigányoknak bőségesen megfelel a jelenlegi állapot -és persze nekik is.

NEm hiszem, hogy a MG megold bármit is, de remekül ráéreznek arra, hogy a magyar társadalom töke teli van a cigányokkal.Még úgy is, hogy minden eszközzel védik őket, és próbálnak jó képet kialakítani róluk.

Előzmény: ooloo (477)
ooloo Creative Commons License 2008.12.19 0 0 486
ez talán Neked baj, nem nekem. :)
Előzmény: Törölt nick (484)
ooloo Creative Commons License 2008.12.19 0 0 485
megpróbálhatja ... ezért még nem öltözöm be pincérnek.
Előzmény: Törölt nick (480)
ooloo Creative Commons License 2008.12.19 0 0 483
mint azt komoly forrásból tudjuk, hülyének lenni állampolgári jog... :)
Előzmény: Törölt nick (479)
John Doe(520i) Creative Commons License 2008.12.19 0 0 482
Mindjárt jól ledorongolnak, hogy prejudikálsz...
Előzmény: lilaköd mámor (476)
dorongoló Creative Commons License 2008.12.19 0 0 481
Igen. És?
Előzmény: Törölt nick (475)
Ámítás Technikuss Creative Commons License 2008.12.19 0 0 478

"vidéken a cigányok egy perc alatt összejöttek százan, engem inkább ez rémít meg."

Gyorsan mozgósíthatók, mert a vezető cigány személyiségeknek van mobil telefonjuk. A telefont az összekuporgatott pénzükből vették.

Jó is ez a telefon, mert amikor egy cigánycsoport valami nekik fontosat csinál, az őrszemek azonnal leadják a drótot, ha veszély van. Így csökken a lebukások száma, csökken az elfogott  cigánybűnözök száma, lehet verni a dobot, hogy nincs is olyan nagy cigánybűnözés.

Ebből is látsztik, hogy Isten végtelenül gondoskodó, segíti a cágányokat az élet rögös útjain.

Előzmény: rich.mond (472)
ooloo Creative Commons License 2008.12.19 0 0 477

"Tessék, vidéken a cigányok egy perc alatt összejöttek százan, engem inkább ez rémít meg."

"Aki szelet vet, vihart arat"

...hamarosan nem lesz menő szerelés a pincérruha. Azt bármikor el lehet hajítani, nem nagy veszteség. A cigány viszont nem tudja a szinét eldobni ... ő tehát a szó szoros értelmében a bőrét viszi a vásárra. Meg kellene ezt a folyamatot még az előtt állítani, mielőtt néhány vitéz úrnak valóban letekerik a fejét... :(

Előzmény: rich.mond (472)
lilaköd mámor Creative Commons License 2008.12.19 0 0 476
A járőrök azonnal a helyszínre siettek, ám a férfit a helybeliek egy csoportja hamarabb megtalálta.

A Magyar Gárda egyenruháját viselő helybeli, 42 éves férfi, valamint az őt kérdőre vonó négytagú társaság között heves vita alakult ki. A rendőri intézkedés végére a tömeg mintegy száz főre növekedett.

---

micsoda véletlen..
szerencséje, hogy nem verték agyon..

csak úgy félelemből..ahogy kell.
Előzmény: Törölt nick (475)
Törölt nick Creative Commons License 2008.12.19 0 0 475

Az Index cikkéből:

"Állítása szerint az egyik barátját látogatta meg és éppen hazafelé tartott, amikor többen feltartóztatták."

Előzmény: dorongoló (463)
Magic Horse Creative Commons License 2008.12.19 0 0 474
Én Gergényit kérném meg szakérteni abban a kérdésben, hogy volt-e vipera a gárdistánál, ő ebben nagyon jó. 10-15 millióért tuti elvállalná.
rich.mond Creative Commons License 2008.12.19 0 0 472

Pesten a  cigányoknál mindig van kés, boxer, meg vipera, oszt' az mégsem érdekel senkit.

Hihetetlen már ez a Gárda körüli műbalhé -ezt balosként mondom.

Ha anno nem lett volna ez a hiszti az alapításuk körül, azt sem tudná most senki, hogy egyáltalán léteznek.Tessék, vidéken a cigányok egy perc alatt összejöttek százan, engem inkább ez rémít meg.

**** az összes liberális marhába már...

ooloo Creative Commons License 2008.12.19 0 0 470
nem ügy. ennyi elmegy.
Előzmény: Törölt nick (466)
ooloo Creative Commons License 2008.12.19 0 0 469

Őt is elkisérhette volna haza a csapaterő, ha már ennyire beszari.

Ami pedig engem illet, majd egy valós támadáskor kiderül, hogy megérte-e... :(

Előzmény: Törölt nick (464)
Ámítás Technikuss Creative Commons License 2008.12.19 0 0 468

"Mivel láthatólag a cigányok féltek és ők hívták a rendőröket is ez eléggé hihetetlen.
Mondjuk fura dolog is egy embertől félni 300nak, de ilyenek a romák, természeti lények."

Annyira félnek, hogy tömegesen indulnak Amerikába meg Kanadába.

Előzmény: nekemj (441)
Törölt nick Creative Commons License 2008.12.19 0 0 467
Miért is?
Előzmény: Törölt nick (466)
Törölt nick Creative Commons License 2008.12.19 0 0 466
Moderáltasd ki. Most.
Előzmény: Törölt nick (464)
Törölt nick Creative Commons License 2008.12.19 0 0 465
Nem, nem ott lakik. Semmi dolga nem volt arra, csupán elhatározta, hogy egymaga móresre tanít egy egész cigánysort (sőt még a szomszéd falubelit is).
Előzmény: dorongoló (463)
Törölt nick Creative Commons License 2008.12.19 0 0 464
Addig vicceskedsz, amíg egy cigány egyszer nem fogja észrevenni, hogy te is védett vagy (s még jobban, mint ő).
Előzmény: ooloo (459)
dorongoló Creative Commons License 2008.12.19 0 0 463
ott lakik egyáltalán? még ezt sem tudjuk.
Előzmény: Törölt nick (460)
Törölt nick Creative Commons License 2008.12.19 0 0 462
"ez a potenciális öngyilkos-jelölt szál már az (52)-ben megjelent... :)"

A haverjai látták a Az élet mindig drága c. filmet, és gondolták, kipróbálják. :)))
Előzmény: dorongoló (418)
dorongoló Creative Commons License 2008.12.19 0 0 461
talán ők másképpen gondolják. a lincselés szándéka egy vád, amit bizonyítani kell.
Előzmény: nekemj (453)
Törölt nick Creative Commons License 2008.12.19 0 0 460
Ha egy bot van a kezembe, hogy védekezni tudjak, ha rám támadnak, az szerinted indok arra, hogy bármit tegyenek velem? Vagy szerinted a vérgonosz magyar fiatalember többszáz cigányt akart egymaga elintézni, azért ment arrafelé? Nem csupán haza szeretett volna menni? Szabad ezt még egy magyarnak?
Előzmény: dorongoló (458)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!