Szerintem itt nem az egy szem gárdista viselkedett hordaként.
Amúgy én sem bennük látom a megoldást, mert fogalmam sincs, mi a megoldás -sokakkal ellentétben, akiknek a szemén látom, hogy ők pontosan tudják, mi a megoldás, csak nem mondják meg.
De kár őket hordának nevezni.Egyenruhában, szabályos alakzatban, többnyire némán ácsorognak. A csürhe a "rákegyekiabeledet" cigányhorda, meg akik meglincselték Szögi Lajost.
Hozzászólásom meg a topichoz kapcsolódik:attól, mert egy gárdista hangos fingására ugrik a média, attól még a cigányoknak nem lesz jobb, csak meg tud élni belőlük néhány politikus és jogvédő.
No hiszen! Az indexes cikkből máris okosabb vagyok. Pl. "... az őt kérdőre vonó négytagú társaság között heves vita alakult ki..." ez én kb. így képzelem:
Pincérpingvin ballag az utcán, csillog a léviszsapkán az árpádsávos címer. 4 cigánylegény a kocsmából ballag a kocsmába. Összefutnak.
1C: Dik mán Gazsi itt egy fásisztá magyargeci! 2C: Letípem a fejed oszt belehányok a tüdődbe te csicska! 3C: Megbaclak téged mint anyádat kisköcsög! PP: (vipera elő) Na gyertek büdösök, hadd lám, ki akar meghalni először! 4C: Jáj mán gyilkos! Gyertek romák agyonüssük a parasztot!
szép hosszú hozzászólásodban semmi új nincsen. van, aki a MG-ban látja a megoldást, én pedig nem. A topik pedig nem a cigányokról, hanem a hordáról szól.
Ugye nem mondod komolyan, hogy a romák iránti ellenszenv az MG jelenléte óta van jelen?
A cigányok egy lusta, erőszakos kisebbség, amely semmi hajlandóságot nem mutat arra, hogy ezen változtasson.És erre senki sem akarja rábírni őket.
A sötétkék liberálisok meg ahaelyett, hogy megpróbálnának ezen a helyzeten változtatni (oktatás, munka, az erre őket rákeényszerítő törvények), inkább nácikat keresnek minden bokorban. A másik oldal meg ugyanott zsidókat és liberálisokat.
A cigányok meg nem változnak, mert mindkét oldalnak, illetve a díszcigányoknak bőségesen megfelel a jelenlegi állapot -és persze nekik is.
NEm hiszem, hogy a MG megold bármit is, de remekül ráéreznek arra, hogy a magyar társadalom töke teli van a cigányokkal.Még úgy is, hogy minden eszközzel védik őket, és próbálnak jó képet kialakítani róluk.
"vidéken a cigányok egy perc alatt összejöttek százan, engem inkább ez rémít meg."
Gyorsan mozgósíthatók, mert a vezető cigány személyiségeknek van mobil telefonjuk. A telefont az összekuporgatott pénzükből vették.
Jó is ez a telefon, mert amikor egy cigánycsoport valami nekik fontosat csinál, az őrszemek azonnal leadják a drótot, ha veszély van. Így csökken a lebukások száma, csökken az elfogott cigánybűnözök száma, lehet verni a dobot, hogy nincs is olyan nagy cigánybűnözés.
Ebből is látsztik, hogy Isten végtelenül gondoskodó, segíti a cágányokat az élet rögös útjain.
"Tessék, vidéken a cigányok egy perc alatt összejöttek százan, engem inkább ez rémít meg."
"Aki szelet vet, vihart arat"
...hamarosan nem lesz menő szerelés a pincérruha. Azt bármikor el lehet hajítani, nem nagy veszteség. A cigány viszont nem tudja a szinét eldobni ... ő tehát a szó szoros értelmében a bőrét viszi a vásárra. Meg kellene ezt a folyamatot még az előtt állítani, mielőtt néhány vitéz úrnak valóban letekerik a fejét... :(
A járőrök azonnal a helyszínre siettek, ám a férfit a helybeliek egy csoportja hamarabb megtalálta.
A Magyar Gárda egyenruháját viselő helybeli, 42 éves férfi, valamint az őt kérdőre vonó négytagú társaság között heves vita alakult ki. A rendőri intézkedés végére a tömeg mintegy száz főre növekedett.
---
micsoda véletlen.. szerencséje, hogy nem verték agyon..
Pesten a cigányoknál mindig van kés, boxer, meg vipera, oszt' az mégsem érdekel senkit.
Hihetetlen már ez a Gárda körüli műbalhé -ezt balosként mondom.
Ha anno nem lett volna ez a hiszti az alapításuk körül, azt sem tudná most senki, hogy egyáltalán léteznek.Tessék, vidéken a cigányok egy perc alatt összejöttek százan, engem inkább ez rémít meg.
"Mivel láthatólag a cigányok féltek és ők hívták a rendőröket is ez eléggé hihetetlen. Mondjuk fura dolog is egy embertől félni 300nak, de ilyenek a romák, természeti lények."
Annyira félnek, hogy tömegesen indulnak Amerikába meg Kanadába.
Ha egy bot van a kezembe, hogy védekezni tudjak, ha rám támadnak, az szerinted indok arra, hogy bármit tegyenek velem? Vagy szerinted a vérgonosz magyar fiatalember többszáz cigányt akart egymaga elintézni, azért ment arrafelé? Nem csupán haza szeretett volna menni? Szabad ezt még egy magyarnak?