Keresés

Részletes keresés

Lebenstod Creative Commons License 2008.12.17 0 0 67
2006 szeptemberben nem ilyen lassúnak hitted, ugye? (Tévedtél. Nem baj.)
Előzmény: takacsi (64)
Törölt nick Creative Commons License 2008.12.17 0 0 66
Magadból indulsz ki, ugye ?
Előzmény: Törölt nick (62)
Törölt nick Creative Commons License 2008.12.17 0 0 65
Belőled a Bauer beszél ?
Előzmény: Lebenstod (61)
takacsi Creative Commons License 2008.12.17 0 0 64
Nem akart Orbán együtt fényképezkedni Gyurcsánnyal....

Még ebből is kihozta volna a szélbal média, hogy Orbán is egyetért a népnyúzással...
A költségvetést elfogadták a hatalom foglyai, másnap meg már teríteni is akarná Gyurcsány a felelősséget a sarcolásért....
A baj az, hogy gyurcsányék exitusa egy nagyon lassú és ártalmas folyamat...
Törölt nick Creative Commons License 2008.12.17 0 0 63
Szerintem a látványpékség példával az értelmeseknél jól kijött abból,amit sokan bukásnak szeretnének látni.
Előzmény: Lebenstod (61)
Lebenstod Creative Commons License 2008.12.17 0 0 61
Mindenesetre ebből az ügyből a hárítással sem jöhet ki jól. Kis Buktor, kis Bukta. (Lesz nagyobb is...)
Kajdács Lörincz Creative Commons License 2008.12.17 0 0 60

Igazad van! Sőt a fokhagymát csak a Mátyás király hozatta be olaszból!

Az anyját! (Szilágyi Örzsébetét!)

Előzmény: tuutuu (57)
Törölt nick Creative Commons License 2008.12.17 0 0 59

Orbán nem segíti Gyurcsány propagandáját

Hülye volna. Ki az a barom, aki konkurenciát erősíti? Mintha én reklámoznám a kereskedelmi ellenfelemet. Vedd meg nála, jobban csinálja mint én, faszábbak a dolgozói, stb.

Gyurcsány van kormányon, s eddig faszakodott, semmit sem csinált. Magam jobban csináltam volna, pedig nincs mögöttem haszontalan és túlfizetett állami apparátus.

Normális programot kell tálalni, s nekiszegezni a jobboldalnak. Csökkenteni akarom a segélyeket, a nyugdíjakat, törölni a korkedvezményes nyugdíjakat visszamenőleg, s ebből adókat minimalizálni, gazdaságot felpörgetni.

S ha ezt a jobboldal meggátolja, akkor azonnal lemondani, tessék, csináljátok a 14-ik havit.

Akkor végre új politkai erők jönnek, úgy 2014 tájékán.... 

Előzmény: takacsi (-)
Kajdács Lörincz Creative Commons License 2008.12.17 0 0 58

Te vagy a munkáslevelező!

megismerlek!

Csuda a humorod!!!!!!!:-)))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))

Előzmény: arya10,000 (48)
tuutuu Creative Commons License 2008.12.17 0 0 57

Sikerült szétverni a magori egységet, pedig abba szülletünk.

Mehetsz vissza az általánosba...:}}

Ki volt az, aki az akkor honos hitet, a fél országot idegen hatalom segítségével kiirtva, olyan ideológiát kényszerített a népre, amit az egész ország utált?

I., vagy Szent István.

Kik gyilkolták családtagjaikat évszázadokon át?

Hát az Árpád-ház.

Kik álltak lábhoz tett fegyverrel, végignézve Mohácsnál a török győzelmét a törvényes király felett ?

Hát a magoriak...:}}

Mostan Mihályunk Szapolyait szeretne játszani, de csodálkozni fog még a végén...:}}

tuutuu

most Történész

Előzmény: arya10,000 (48)
tuutuu Creative Commons License 2008.12.17 0 0 56

Ha tovább olvastál vona, még egy Mea Culpa is elrepült tőlem.

Ha még tovább olvasnál, kiderülne, hogy mi a gondom Mihályunk viselkedésével.

Előzmény: takacsi (43)
tuutuu Creative Commons License 2008.12.17 0 0 55

Azért ölég szomorú, hogy szemmel láthatóan kedvelt Orbán Viktorod életrajzát nem ismered.

Valamelyik éven azt hazudta, hogy a vallása nem engedte  a Mihály nevet anyakönyvezni, ezért a Mihály név került másodiknak a Viktor mögé.

A baj csak az, hogy Orbán ( elvileg) református, és azoknál a katolikus szentek nevei nem tilosak.

Így aztán Orbán Viktor Mihály a háromszentnevű ember, aki sohasem ( szerinte) hazudik.

A pápák közt megvan az első két név a szentek sorában, míg a Szent Mihály lova ugyan nem kedvencünk, de Orbán dolgozik, hogy megismerjük jobban...:}}

Előzmény: subadubadu (42)
mavtelep Creative Commons License 2008.12.17 0 0 54

Majd 2010-ben Orbán talál az üres kasszában egy kimuttást :

1./    x Ft a  BKV-nak

2./    y Ft a MÁV-nak-

P.s. : ne felejtsd el feladni a csekket az IMF-nek !........Csók, Feri !

Előzmény: arya10,000 (51)
subadubadu Creative Commons License 2008.12.17 0 0 53
Ragyogóan csinálja, minden elismerésem neki :-)
Előzmény: Törölt nick (46)
subadubadu Creative Commons License 2008.12.17 0 0 52
Ne tőlem kérdezd :-)  Én pontosan tudom, hogy az ostoba ballibbantakat gúnyolod. Mint tapasztalt szakértő, elismerem, hogy nagyon jól csinálod :-)))
Előzmény: arya10,000 (50)
arya10,000 Creative Commons License 2008.12.17 0 0 51

Szerinted mi a miénk a magori gazdaságban?

A BKV meg a MÁV. Azokkal meg játszanak az Orbán bábjai.

A nevüket sem tudom.

Mégis sokba kerülnek.

Na, most figyelem a Viktort a Hír TVben.

sziasztok

Előzmény: mavtelep (49)
arya10,000 Creative Commons License 2008.12.17 0 0 50

Miután TGM megjósolta, hogy a radikális liberalizmust anarchia követi, ez meg már itt van - elhiszem neki a harmadik szükségszerű lépést is.

De azért nem kellett  sokat szenvednem amig összeírkáltam a dolgokat, de nem is dicsekednék ezzel.

Mit gondolsz a felrúgott Nemzeti Szinházon bukott összeget kinek kellene visszafizetni.

vagy mondjuk a ferihegyi reülőtér visszaállamosítása miatt a canadai cégnek fizetett kártérítést. és ez még nem a Kékesi ügy(ek).

Vagy hogy lett 328 km autópálya épitésére a kétéves költségvetésből mindössze 7(hetes) kilométer?

Na hol vannak azek a pénzek. Ki fog fizetni a népnek? Szerinted?

Előzmény: subadubadu (44)
mavtelep Creative Commons License 2008.12.17 0 0 49
Radikális, jelentős  és teljes gazgaságpolitikai fordulat......épp' ezt kellett volna kifejtenie, és utána ujjal mutogatni Gyurcsányra, hogy nem tudja megcsinálni....)))  megint lebőgött a Jel.....)))
Előzmény: takacsi (43)
arya10,000 Creative Commons License 2008.12.17 0 0 48

Ami a haza árulását illeti, talán várjuk meg a Kékesi űgy végét.

Ami a nemzetárulás kérdését illeti arra meg tekints át a határokon. Sikerült szétverni a magori egységet, pedig abba szülletünk.

Az ország tönkretételéről semmi konkrétumot nem hallottam, csak bérnövekedést, a nyugdíjjak a szociális ellátások növekedését, a sztrádák hosszának növekedését, a hidak számának növekedését, és az életszinvonal növekedését.

10 gazdasági mutatónkból csak háromban vagyunk rosszabbak a testvéri országokhoz képest, és olyan magas fokon, olyan magas szinteken integrálódtunk Európába, hogy talán még jól is jövünk ki ebből a gazdasági válságból, mert ez az EUban több országnak érdeke, mint amennyinek nem.

Gyurcsány manapság nem hazudik. Öszödön világosan megmondta, hogy elege van a hazugságokból és felajánlotta lemondását is. Mivel pedig Csák Máték földje vagyunk, sajnos a hatalommal visszaélőket nehéz lesz eltávolítani az elitből. Ezekből azonban mind a két oldalon akadnak. Azt is elimerem, hogy ezen a téren fedezik egymást.

Te még soha nem mondtad, hogy a fene egye ezt a kurva országot?

Mert én nem csak Gyurcsánytól hallottam.

Ha a nemzetiségek személyi igazolvánnyal való ellátásának kudarcára gondolsz, annak nem Gyurcsány az oka. Sokba került volna az az egészségügynek, a szociális alapoknak és pl a magyar munkanélkülieknek. orbánék - ahogy azt később Navracsics elszólta - stabil jobboldali szavazókat láttak a határokon túl élőkben.

Ha pedig szavazati jogokat is adtak volna, akkor mindenből adnunk kellett volan. ez már csak így van a demokratikus államokban.

Semmiféle büntetőjogi felelősség alól nem térhet ki senki. De azzal kapcsolatban szkeptikus vagyok, hogy bármelyik oldalon nagy fejek hullanának. A politikai elit biza nem az erkölcs és etika mintaképe sem nálunk, sem más demokráciákban.

Ahogy ez a felső tízezerre is igaz.

Az meg nem nagyon érdekel, hogy orbán fejére mit ölvashatnék, mert nincs rá időm, 'oszt jónapot.

Előzmény: takacsi (41)
joker_face Creative Commons License 2008.12.17 0 0 47
a Fidesz Uj Magyarorszag tervetol lennel paff baratom ..... gondolom olvastad .... na attol aztan padlot fognal ... te meg en leulunk es irunk olyat .... kb 2 este alatt ... na most ez az ellenzek majd megold mindent nem ?? nekem egyik sem kell
Törölt nick Creative Commons License 2008.12.17 0 0 46
Vicces ez a kati69,mi ? :-)
joker_face Creative Commons License 2008.12.17 0 0 45
polgarok hat nem ertitek ???? nem talakozok Ferivel mert jot akarok nektek .... kivonulok a parlamentbol mert jot akarok nektek .... hhaaaat nem ertitek polgarok ?!?!
subadubadu Creative Commons License 2008.12.17 0 0 44

:-)))

Jól csinálod. Néhány hónapja én is "ballibként" írtam (sokan még emlékeznek, sőt egy-egy hozzászólásom bekerult az Érvek, amitől paff leszel topicba is)

Jót nevettem a hozzászólásodon, de én mint tapasztalt róka, tudom, hogy milyen megpróbáltatásokon mentél keresztül, míg összehoztad ezt a hozzászólást.

Köszi a humoros írásod :-))

u.i.: Átláttam rajtad :-) 

Előzmény: arya10,000 (37)
takacsi Creative Commons License 2008.12.17 0 0 43
Meggondoltam. Mégiscsak Karácsony szent ünnepe jő, legyen Neked is áldott Karácsonyod, kivánságodat teljesítem:

"Egy radikális, jelentős és teljes gazdaságpolitikai fordulatról azonban szívesen tárgyalunk" - mondta a volt miniszterelnök.

Mindenki tudja, hogy ilyet gyurcsányék nem akarnak.
Tárgyalni sem akarnak róla valószínüleg, hacsak nem a reklám kedvéért: Orbánnak megmondtam, ő egyetértett.
Másnap, vagy a Fideszt ismerve egy hét múlva, egy fideszes szóvívő cáfolná, hogy szó sincs róla, Orbán nem...
Erre a játékra semmi szüksége az országnak, csak kizárólag Gyurcsánynak...
Előzmény: tuutuu (16)
subadubadu Creative Commons License 2008.12.17 0 0 42

"Megpróbálták, csak a Nagy Testvér nem hagyta"

És most miért nem lehet az országrontókat elmozdítani hatalmukból?

"Ja, és nem a Mihály zavarta ki az oroszokat"

Szánom, bánom tudatlanságom, de nem árulnád el, ki az a Mihály (aki nem zavarta ki az oroszokat)?

Előzmény: tuutuu (40)
takacsi Creative Commons License 2008.12.17 0 0 41
"gyurcsány sehol semikor nem bőgött le."

Felejtsük el neki az ország tönkretételét?
Hazugságait.
Országgyalázásait?
Nemzetárulását 2004. december 5-e alkalmából, a nemzet egy része elleni hazug uszítását?

Abban van igazad, hogy ezek nem egyszerűen lebőgések.
Sokkal több annál.
Kiváncsi lennék majd a büntetőfeljelentések sorsára...
Előzmény: arya10,000 (37)
tuutuu Creative Commons License 2008.12.17 0 0 40

míg a nyugati világban az emberek jóval magasabb életszínvonalon éltek, addig hagyták, hogy vezetőink (kommunisták és ifjúkommunisták) aknazárral őrizve egyik napról a másikra tengessük életünket.

Megpróbálták, csak a Nagy Testvér nem hagyta, illetve a Nyugat meg leszarta őket.

Vagy még nem tartotok ott az iskolai törikönyvben?

Kár.

Ja, és nem a Mihály zavarta ki az oroszokat, azok már áprilisban húztak kifele.

Előzmény: subadubadu (34)
mavtelep Creative Commons License 2008.12.17 0 0 39
Affrancba... nem mondod, hogy ez  is egy Nemzeti Petíció volt....)))
Előzmény: takacsi (10)
mavtelep Creative Commons License 2008.12.17 0 0 38
Hát nem...eddig  sámli kellett Orbánnak, most viszont már hordó  ....l. Hír Tv.
Előzmény: dedalon74 (8)
arya10,000 Creative Commons License 2008.12.17 0 0 37

Orbán semmit nem érdemel a híveitől, főleg nem bizalmat. Eddig egyszerűen nem járt be a parlamentbe, pedig hol kellene, ha nem ott szembenézni Gyurcsánnyal. Gyáva.

Jól látszott ez első csúcstalálkozón, mikor egy választási beszédet mondott, valami rettenestes propagandát, számok, adatok, tények nélkül.

Eddig - a gazdasági válság kezelése kapcsán - Gyurcsány Ferenc nem hibázott. Pontosabban a csapata, mert neki még van néhány száz szakértője, Orbán Viktornak meg nincs.

Nyilván nagy könnyebbséget jelent a közeljövőbe az új gázárszámítási metódus, amit a Gazprom most jelentett be. Ez biza 30%-os termelői gázárcsökkentést is hozhat vagy többet.

Gyurcsány Ferencnek pedig nem szerencséje van, hanem esze. Amig Orbán Viktor kikerülve az Egyetemről - gyakorlat és munkavégzés nélkül, bevonult a parlamentbe - addig ő csinált egy vállalatbirodalmat.

Amikor elkezdte a visszabérlést, akkor megtámadták. Azóta pedig a Posta, a MÁV meg a jó ég tudja még ki nem, éppen a visszabérlést tekinti sikeres útnak.

Most pedig, - Orbán Viktor - azzal, hogy elutasította Gyurcsány Ferenc meghívását, kilépett a szakadék szélére. Eddig beszélhetett arról Orbán Viktor, hogy van jobb megoldás a válság kihívásaira, mint ahogy azt a kormány kezeli.

Most kellett volna erről számot adnia.

Nem tudta elfelejteni Gyurcsány Ferenccel szervezett találkozásának - az atvben - következményeit és félelmében beérné az örökös ellenzéki vezető poziciójával is, de már a jobboldalon sincs mindenkinek szüksége rá.

Alternatívája nincs és ha még sokat rontja ott a levegőt az egész magyar konzervatív polgári jobboldallal tól ki, az összefogásukat veri szét.

Ráadásul a baloldalon van alkalmas személy is Gyurcsány Ferenc helyére. Ő pedig Bajnai Gordon. Az még azonban egyáltalán nem biztos, hogy Gyurcsánnyal  leszámolt volna az MSZP.

De egyre nagyobb a valószínűsége annak, hogy menyerik a 2010.-i választásokat, akár Gyucsánnyal, akár Bajnaival.

Szóval gyurcsány sehol semikor nem bőgött le.

Orbánról ez viszont nem mondható el.

Előzmény: takacsi (10)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!