Keresés

Részletes keresés

MolnarErik Creative Commons License 2008.12.04 0 0 564

Azért ez is elég érdekes, nem?

"A táblácskákat a Gura Luncii régészeti lelőhelyen kevéssel a munkaidő előtt találták meg az ott dolgozók, amikor a régészeti ásatások vezetője, Nicolae Vlassa professzor már nem volt a helyszínen. A táblácskák eredeti fekvéséről a feltáró árokban nem készült fényképfelvétel. Később az eredetileg égetetlen agyagtáblácskákat a Kolozsvári Régészeti Múzeum kemencéjében kiégették, így a későbbi kormeghatározás lehetetlenné vált."

Előzmény: Törölt nick (562)
MolnarErik Creative Commons License 2008.12.04 0 0 561
Hát igen, az emberiség pont olyan ősi, mint az emberiség :)
Előzmény: zividivi (559)
Törölt nick Creative Commons License 2008.12.04 0 0 560
A megalapozott cáfolatát is tudod hozni? :D
Előzmény: Törölt nick (558)
zividivi Creative Commons License 2008.12.04 0 0 559
//"....csillagképek jeleit az emberiség már a kőkorban megalkotta s ezek általánosan ismertek voltak a kőkori Eurázsiában"..."///

Na! Láááátood! Milyen régiek vagyunk???

Ötágú, hatágú, nyolcágú, kék, vörös, sárga csillagosok és katonák. Meg félholdasok, naposok, tejútasok, göncölösök.

Minek is kellene visszapaszírozni az egész világűrt az ősrobbanásig????
Előzmény: MolnarErik (550)
Törölt nick Creative Commons License 2008.12.04 0 0 557
Én csupán csöndben mosolygok rajta, mennyire fontos nektek, hogy ne sumér eredetű legyen. Miért, kérdezhetném álnaívan de nem teszem. Tudom.
Előzmény: Via Galvani (554)
zividivi Creative Commons License 2008.12.04 0 0 555
Jó, én még Ádámtól örököltem izgulós természetemet, dehát közbejött egy vízözön.

És onnantól kezdve három részre szakadt a közös gyökér: Sém, Khám és Jafet ágra.

Előzmény: MolnarErik (546)
Via Galvani Creative Commons License 2008.12.04 0 0 554
Forrást. NE azt, amelyik rá hivatkozik, hanem az eredetit.
Előzmény: Törölt nick (543)
MolnarErik Creative Commons License 2008.12.04 0 0 552
Most hirtelen bizonyíték lett a kortárs leírás?
Előzmény: Törölt nick (548)
MolnarErik Creative Commons License 2008.12.04 0 0 551
Háthha a kortárs forrásokat nem tekintjük bizényítéknak, akkor az is csak 1 göbbelsi propaganda, h az amcsik rabszolgatartók lettek volna.
Előzmény: Törölt nick (549)
MolnarErik Creative Commons License 2008.12.04 0 0 550

Ilyet én is tudok :D

"A tatárlakai jelek széles körben kimutatható párhuzamainak az a magyarázata, hogy a csillagképek jeleit az emberiség már a kőkorban megalkotta s ezek általánosan ismertek voltak a kőkori Eurázsiában"

Előzmény: Törölt nick (543)
MolnarErik Creative Commons License 2008.12.04 0 0 547
Hát azért mégiscsak megalapozottabb 1 kicsit, mint a te kisujjból szopott baromságod.
Előzmény: Törölt nick (545)
MolnarErik Creative Commons License 2008.12.04 0 0 546
Ne izgulj, a honfoglalás korára visszamenőleg már csak közös mult van, akkora ugyanis már az összes eurázsiai a rokonunk volt.
Előzmény: zividivi (521)
MolnarErik Creative Commons License 2008.12.04 0 0 544
Igen valóban, 1 kiváló történész mondta, mikor állásfoglalásra kérték 1 vitában, h nem lehet azt se biztosra állítani, h Magyarországon a középkorban nem kis zöld manók éltek :)
Előzmény: Törölt nick (524)
Törölt nick Creative Commons License 2008.12.04 0 0 543

Csak ízelitőül, hogy egy kicsit barátkozz a témával. :D

Adam Falkensteinnek, a Heidelbergi Egyetem asszirológus professzorának 1965-ös tanulmánya szerint Tatárlakán egy olyan írásbeliség létezett, amely sumer hatásra jött létre

Szerintem érdemes lenne kicsit elmélyültebben megismerkedned a témával (nekem is:).

Előzmény: Törölt nick (525)
Törölt nick Creative Commons License 2008.12.04 0 0 531
perszepersze
Előzmény: Törölt nick (530)
Törölt nick Creative Commons License 2008.12.04 0 0 527
Persze, cicamica aki mindent elolvasott, mindenhez ért (mindig felsőfokon!), az utolsó reneszánsz ember, az utolsó igazi tudós polihisztor! :DD
Előzmény: Törölt nick (525)
zividivi Creative Commons License 2008.12.04 0 0 523
Nem a tények szerint, hanem egyes vélemények szerint.
Előzmény: MolnarErik (518)
zividivi Creative Commons License 2008.12.04 0 0 522
Talán mielőtt összekevernéd és egymásbagabalyítanád az emléket a tudással, hittel, tisztázd magad számára, mire is vársz választ.
Előzmény: Törölt nick (515)
zividivi Creative Commons License 2008.12.04 0 0 521
Pontosan ez baj!

Mincs annyi közös múlt, mint ahányan vagyunk. Közös múlt csak egyetlen egy létezik. A többi nem közös. És főleg máshol vannak a gyökerei. Márpedig a magyar nép története bizony CSOPORT-történet. Mint minden más népnek nemzetnél is.

Csupán az idóta globalisták képzelik magukról, hogy majd, csak úgy , törvényekkel el tudják törölni a múltat és valamennyi emlékt, hogy a teremző Isten helyére álljanak: "Vagytok, mert én vagyok!"
Előzmény: MolnarErik (514)
Törölt nick Creative Commons License 2008.12.04 0 0 520

A tények azonosak az elképzelések különbözőek (azok mesék ám).

A kő biztos leesik.

tehát vannak tények amik igazak.

nincs emberi rassz és etnikum, kicsi a genetikai szóródás,

vannak viszont különböző emberi kulturák

a magyar tehát kultura, a magyar nemzet pedig azon emberek, akik a magyar kulturát mivelik...pl általában a cigányok a zsidók és más kisebbségek is ezt mivelik tehát a nemzet részei, Ez tudomány. Ilyeneket kell tanitani.

Előzmény: MolnarErik (514)
MolnarErik Creative Commons License 2008.12.04 0 0 519
Nem igazán értem a gondolatmeneted. D hha arra gondolsz, h aki SS egyenruhában feszít az nem is igazi töritanár, akkor egyetértünk.
Előzmény: zividivi (517)
MolnarErik Creative Commons License 2008.12.04 0 0 518
És a tények szerint is. QED
Előzmény: zividivi (516)
zividivi Creative Commons License 2008.12.04 0 0 517
Ezek szerint a valódi SS-ek nem egyenruhában feszengenek, hanem történelmi tankönyveket írnak.
Előzmény: MolnarErik (513)
zividivi Creative Commons License 2008.12.04 0 0 516
A gyerek ált. iskolai történelemkönyve szerint a letelepedő magyarok rabszolgatartók voltak.
Snit.
Előzmény: Törölt nick (512)
Törölt nick Creative Commons License 2008.12.04 0 0 515

Mi az emlék? Pl a legnagyobb fizikusok kijelentették kb hogy atomenergiát nem lehet hasznositani, ez 1 emlék. Mert akkor mik az atomerőművek, és Nagaszakira mi esett le, és mikkel kisérletezett legutóbb India és Pakisztán.

A történelem is tények sorozata. A mesék és az emlékek meg művészet.

PL. Semmi bizonyitékot nem hallottam még Jézus létezésére. de a képzelet szerint akár 2 is volt (egypetéjű ikrek) némely mese ezt igazolja, viszont az evangelisták léteztek mert irásbreli emlék maradt fenn tőlük, állitólag Judás is irt 1 evangéliumot, bár mind arról irtak, de tény nincs 1 sem.

Tehát ha nem urassz félre akkor a fejedre esik a kő vagy alma, na ez a tény. Jó ha elhiszi az ember. emlékekbe mesékbe is lehet hinni meg nem is.

Előzmény: zividivi (509)
MolnarErik Creative Commons License 2008.12.04 0 0 514
Attól még közös a multunk, h neked a multról alkotott elképzeléseid mások mint a miénk.
Előzmény: zividivi (507)
MolnarErik Creative Commons License 2008.12.04 0 0 513
Ezek szerint nem a tankönyvírót, hanem a kisdiákokat kéne kioktatni, mégpedig a történelem tanároknak, ahelyett, h SS egyenruhában feszítenek v szakkönyvet írnak olyan kérdésben, amiről lövésük sincs.
Előzmény: zividivi (511)
zividivi Creative Commons License 2008.12.04 0 0 511
//"..A letelepedett magyaroknak is volatk rabszolgáik, ezeket azonban senki sem hasonlította össze az amerikai rabszolgasággal, értelme sem lenne..."//

Erről nem engem kellene kioktatnod, hanem a tankönyvírókat!

Mert ugyebár a mostani kisdiák a rabszolgaságnak még a fogalmát is csak a négerek sorsából ismeri, a törzsek, nagycsaládok család-cseléd viszonyáról már elfelejtették tájékoztatni őket.

Az Ótestamentumot pedig már nem tanítják hivatalosan sehol sem, hogy legalább a házanépe fogalomból megsejthessen valamit.
Előzmény: Törölt nick (508)
zividivi Creative Commons License 2008.12.04 0 0 510
Gondolom, ezt csupán a történelmi hűség kedvéért említetted meg.

Pontosan ilyen lehet a többi is.
Előzmény: Törölt nick (498)
zividivi Creative Commons License 2008.12.04 0 0 509
//"...Te4hát mik a tények Etelköz mint utolsó emlék a régmultból, ez tudományos, a többi zagyva mese..."//

Emlék és tudomány nem mindig összeegyeztethetetlen, csak akkor, amikor a tudománynak hamis koncenciói vannak, melyekhez mereven tagaszkodik akkor is, amikor a feltárt dokumentumok ellentmondak a koncepciónak.

Nos, éppen ezt a "tudományos" vaslakalaposságot tartom áltudománynak.

A tudományt nem lehet bebetonozni, mer akkor megáll a fejlődésben, üres dogmává válik: A föld lapos tányér és punktum.

Nekem mindegy, mit hozott felszínre a régészet és az egyéb kutatások, de az igazat akarom hallani a párszáz éves "modern" történelmi maszlag helyett.

Csakhát a tegnapról is mást állítanak a pol'történészek, mint amit személyesen átéltem, vagy amit a videókamerák rögzítettek.

Előzmény: Törölt nick (497)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!