Keresés

Részletes keresés

zividivi Creative Commons License 2008.11.14 0 0 432
//"..én a Ferinek elmondtam, hogy b...d meg, ...."//

Igen?

Ezt mondta?

Akkor nyilván nem kulturmagyar, hanem csak politikai.
Wic Creative Commons License 2008.11.14 0 0 430
Nem tudom ki írta, de lassan kezeltetnie kellene a Gyurcsány fóbiáját.

neked van Gyurcsány fóbiád, ha a "Feri" és "Gyurcsányi" nevekről a Miniszterelnök Úr jut eszedbe.
A cikk épp arról szól, hogy a mi drága miniszterelnökünknek fűződik a legtöbb érdeke ahhoz, hogy kiderüljön, ki lehet ez a két titokzatos személy, aki őrá veti a gyanú árnyékát. Ha kiderülne, ki(k) ez(ek) a személy(ek), onnét kezdve Gyurcsány Ferenc Miniszterelnök Úr hófehér galambként szálldoshatna a Parlamentben.
Előzmény: Törölt nick (427)
tbando Creative Commons License 2008.11.13 0 0 429
A miniszter politikai felelősséget visel, nem dolga belepofázni a napi ügyekbe, főleg nem a pályázati ügymenetbe.

Ja, a miniszter felelőssége csak annyi, hogy JÓL MENJENEK A DOLGOK. Ezért oszt vagy belepofázik az ügymenetbe, vagy alkalmas munkatársakat választ magának. És meg fogsz lepődni, de Gyurcsány mindkettőt tette. A bibi ott van, hogy mire kell Gyurcsány mellett alkalmasnak lenni.
Előzmény: Törölt nick (413)
eFigyelő Creative Commons License 2008.11.13 0 0 426
Itt a jó példa:
Őrizetbe vették Mauritánia miniszterelnökét
http://index.hu/politika/kulhirek/369129
szedlacsek2 Creative Commons License 2008.11.13 0 0 425
Két rejtélyes személy: „Gyurcsányi” és „Feri”

„A PSZÁF volt elnöke, Szász Károly megveretését követően a Nemzetbiztonsági Hivatal megbízásából a Nemzetbiztonsági Szakszolgálat lehallgatta a Kulcsár Attila és több, az ügyben érintett személy telefonját. Kulcsár a botrány kirobbanását követően nagy számban bonyolított hívásokat. Az egyik kiszivárgott jegyzőkönyvrészlet azért kapott nagy nyilvánosságot, mert Kulcsár és a K&H-ügy másik ismert figurája, Bitvai Miklós, az Állami Autópálya Kezelő Rt. vezetője egy ’Gyurcsányi’ nevű embert emlegetett. Bitvai ugyanis azt mondta a brókernek, hogy beszélt Bodnár Zoltánnal, az Állami Autópálya Kezelő Rt. vezetőjével, aki "Gyurcsányi" segítségét fogja kérni. Bodnár ’szól a Gyurcsányinak, hogy szar lehet belőle, mert a papírjaim nem egészen jók’.”

Mindezt 2005. május 3-án írta az Index.

Maga a telefonbeszélgetés 2002 nyarán játszódott le. Az esetből parlamenti felszólalás is lett: „Ki az a Gyurcsányi?” címmel Demeter Ervin próbálta föltárni a rejtélyt.

Később a dokumentumokat megsemmisítették, ebből is perpatvar lett. „Megsemmisítették azt az 595 lehallgatási jegyzőkönyvet, amelyet a Kulcsár-ügy kirobbanása előtt készített a titkosszolgálat, nyilatkozta Répássy Róbert fideszes képviselő. Az ellenzéki politikus szerint a Nemzetbiztonsági Hivatal vezetője az éves beszámoló során egy kérdésre válaszolva árulta el, hogy már nincsenek meg a brókerbotrány érintettjeinek telefonbeszélgetései” – írta a sajtó.

Mondhatni: szerencsére valaki – vélhetően egy biztonsági intézmény lelkiismeretes tagja – előzőleg már föltette a netre a jegyzőkönyvet, így az nyilvánosságra került.

Mindamellett azóta is csak találgatások zajlanak: ki lehet az a „Gyurcsányi”?…

Találgatások vannak, ötletek fölmerülnek, de biztosat senki nem tud.

Akire a legjobban gyanakodnak, az pedig hallgat.

Igaz, a kérdések is abbamaradtak.

Demeter Ervin sem, Baló György sem kérdezte meg, pedig mindkettőnek módja lett volna rá többször is.

Most újabb titokzatos személy alakja ködlött fel a nyilvánosságban.

A Gondola írta november 11-én, hogy egy különös telefonbeszélgetés zajlott le 2005. szeptember 12-én. Zuschlag János egy „Feri” nevezetű emberről beszélt. „A Ferin tényleg felb...tam az agyamat, tehát azon, hogy érted, hogy éreztem két hete is, hogy gyakorlatilag mindent rám akar kenni.” Hozzátette: "És még meg vannak sértődve, hogy védekezek, és alkudni akarok. Érted. Én meg nem is értem, én a Ferinek elmondtam, hogy b...d meg, neked négymilliárdod volt." Zuschlag szerint a bizonyos Feri nem érti, hogy „hogy ez egy pénzből és erőből működtetett rendszer". Még figyelmeztette is a rejtélyes személyt: „jó, Feri, meglátjuk majd négy év múlva”. Majd Zuschlag azt is tisztázta: „Én most húzom a dolgot, amíg nincs alku, addig megpróbálom kihúzni.”

A két telefonbeszélgetésből úgy sejlik, hogy a magyar politikai életben működik két fickó, akik különleges műveletekre képesek. Vélhetően gátlások nem korlátozzák őket e műveletekben.

Az egyik fickót – legalábbis a politikai alvilágban – úgy hívják, hogy „Gyurcsányi”.

A másikat úgy, hogy „Feri”.

Demokráciánk megtisztításáért, a jogállam helyreállításáért, az alkotmányosság megszilárdításáért fontos lenne, hogy legalább az egyiket – akár „Gyurcsányit”, akár „Ferit” - azonosítsuk.

Ez éppen úgy érdeke Pető Ivánnak, mint Navracsics Tibornak, valamint Dávid Ibolyának és Gyurcsány Ferencnek.

Sőt – ha komolyan veszik az Uniót - Sakozynek vagy Barrosónak is tiszta képet kellene kapnia erről a különös európai talányról.
carl solomon Creative Commons License 2008.11.13 0 0 423
Jó volt az, mára ennyit esett a tőzsdén. :)
Előzmény: John Doe(520i) (422)
John Doe(520i) Creative Commons License 2008.11.13 0 0 422
errata:1000
Előzmény: John Doe(520i) (421)
John Doe(520i) Creative Commons License 2008.11.13 0 0 421

Te terelsz 100rel. :-)

Az ilyen mi lett volna, ha c. mondatokkal, péel.

Előzmény: Törölt nick (419)
zabfaló Creative Commons License 2008.11.13 0 0 420
Arra valók a csicskák, mint a Lados volt. Majd ők átnyálazzák a többszáz anyagot és referálnak neki, ki kivel van...
ex_lx Creative Commons License 2008.11.13 0 0 418

"Who the fuck is Feri?
Who the fuck is Gyurcsanyi?"

A zorbán külön büntetést érdemelne azért, mert az orbánbányákokban szőtt maffiaterveit olyan fedőnevű pribékekkel hajtatja végre, amely nevek a gyanútlan, hibás asszociációkra hajlamos hallgató előtt a Miniszterelnök Urat jelenítik meg kényelmetlen kontextusban. Mert a zorbánnak semmi se szent.
Előzmény: Magic Horse (385)
John Doe(520i) Creative Commons License 2008.11.13 0 0 417

"Ha..."

Haha.

Előzmény: Törölt nick (415)
ex_lx Creative Commons License 2008.11.13 0 0 416
"Hogyan lehet egy több órás tárgyaláson elkerülni azt, hogy a tárgyaláson bárki, pl bíró, ügyész , védő megkérdezze a Cusitól, ki is az a sokat emlegetett Feri?"

Valószínűleg ugyanazok, vagy ugyanolyan érzékenységi küszöbre trenírozott tanultak kérdeznek, akik az 50 milliós kármegtérítés forrását is ilyen intenzíven firtatták.
Előzmény: Wic (380)
szedlacsek2 Creative Commons License 2008.11.13 0 0 414
Akkor honnét tudta, hogy gondok voltak ZJ anyagaival??? Ha tudta, akkor már csak a politikai felelőssége miatt is lépnie kellett volna.... Hogy az ne válljon büntetőjogivá is...

És úgy tűnik, nem elég alaposan hallgatták meg....
szedlacsek2 Creative Commons License 2008.11.13 0 0 412
Abból, hogy GYF egyértelműen tudott arról, hogy Zuschlagnak az általa vezetett minisztériumhoz benyújtott pályázatai legalábbis nincsenek rendben. (Lásd: Lados vallomása a közös vacsoráról.)

Ha nem ellenőrizte le, akkor ebben mulasztott, ha leellenőrizte, akkor pedig azért, mert nem tett további lépéseket. Ténykedésének pontos büntetőjogi tényállás-minősítéséhez pár kérdést még fel kellene tenni GYF-nek az ügyészség részéről. A hűtlen kezelést sem zárom ki az eddigi infók alapján.
Előzmény: Törölt nick (411)
szedlacsek2 Creative Commons License 2008.11.13 0 0 410
Bűnpártolás, feljelentési kötelezettség elmulasztása... (de lehet még akár bűnsegédlet, vagy akár társtettesség is...)
Előzmény: Törölt nick (409)
ZSOTYESZ Creative Commons License 2008.11.13 0 0 408
Belefásultak az emberek a kisz-diktatúrába. Szerintem ha ma kerülne nyilvánosságra az őszödi beszédhez hasonló szöveg, már csak legyintenének, á, úgysem lesz következménye.
Előzmény: szedlacsek2 (405)
Ximenez Creative Commons License 2008.11.13 0 0 407
Ahogy korábban írtam, sztem Zuschlag ominózus telefonbeszélgetésében a partner a 4 milliárdos Feriről a két általad is megjelölt valamelyike lehet. Újhelyi korábban nagyon egyetértett egy Gyurcsány elleni bizalmi szavazással, be is ugratták....
Előzmény: szedlacsek2 (405)
szedlacsek2 Creative Commons License 2008.11.13 0 0 406
Nem kíván reagálni = hallgat = belegyezik.

Tehát megvan a Feri. Maga Gyurcsány.

Akkor csak egy kérdésem van: ő miért nincs a vádlottak között?
Előzmény: Törölt nick (379)
szedlacsek2 Creative Commons License 2008.11.13 0 0 405
Előzmény: Ximenez (404)
Ximenez Creative Commons License 2008.11.13 0 0 404
2007 januárjában .... kérdezte Katus Zuschlagtól, aki válaszképpen azzal próbálta megnyugtatni a harmadrendű vádlottat, hogy „semmi nem lesz belőle”; és „a rendőrség kurva korrektül áll a történethez, ők már kurvára le....ák az egész ügyet” – válaszolta Zuschlag.
Lados István korábbi vallomása szerint Zuschlag azzal nyugtatta meg őt a Bács-Kiskun Megyei Rendőr-főkapitányságon 2005-ben indult nyomozással kapcsolatban, hogy a „megyei rendőrfőkapitánnyal egyeztetett”, és csak két mellékkörülményre vonatkozóan tesznek fel majd kérdéseket a kihallgatásakor. A Bács-Kiskun Megyei Főügyészség 2007 februárjában a Bács-Kiskun Megyei Rendőr-főkapitányságtól magához vonta az addig csak a felügyeletével folyó nyomozást.

1. Ki volt a 2005-2007-es időszakban a megyei rendőrfőkapitány, ill. az ügyben eljáró nyomozó?

2. Hány rendőr-bűnsegéd gyanúsított van letartóztatásban?
tbando Creative Commons License 2008.11.13 0 0 403
:)))))

Tudtommal nem volt. Gondolkodtam, hogy elsütöm, de nem találtam hozzá a tiedhez hasonló frappáns formulát.
Előzmény: evil1023 (390)
Trompf Creative Commons License 2008.11.13 0 0 402
"a párt kib...t sok pénzt elvisz, ahhoz képest semmit sem hoz vissza"

Ez inkább beszédesebb.
És ráadásul meg is egyezik az ügyet kirobbantó kandi kamera felvételén elhangzottakkal, miszerint a pályázati pénzek megnyerésekor az MSZP-nek kell jattolni a nyerteseknek.
Előzmény: ZSOTYESZ (399)
T.Howard Creative Commons License 2008.11.13 0 0 401
A(z) "feri milliard" kifejezés 1-10. találata az összes, kb. 196 000 találatból. (0,43 másodperc)

Csak utánanéztem...)))
Előzmény: Shadow Entity (400)
Shadow Entity Creative Commons License 2008.11.13 0 0 400
én eddig juhászra tippeltem, de most már tényleg elképzelésem sincs, ki lehet az a feri, akinek négymilliárdja van ...
Előzmény: Álomvédelmi twist (393)
ZSOTYESZ Creative Commons License 2008.11.13 0 0 399
Álomvédelmi twist Creative Commons License 2008.11.13 0 0 398

Elsőnek ez: Melyik a legjobb szilva?

Másodiknak a forint/jen árfolyam.

Harmadiknak az új Bill Frisell CD-im.

Negyediknek a gazdasági csúcs.

Ötödiknek esetleg jöhet ez a nyomorult politika is.

Előzmény: Törölt nick (397)
Magic Horse Creative Commons License 2008.11.13 0 0 396
Agysejtek számára gondolt Zuslág, na.
Ximenez Creative Commons License 2008.11.13 0 0 395
Na akkó' neked is elmondom: Zuschlág a 4 milliárdos (Baja, vagy Juhász, vagy Gyurcsány/i) FeriRŐL beszél valamelyik általam tippelt személlyel. Meghallgattad egyáltalán azt a beszélgetést, vagy csak itt értetlenkedsz?
Előzmény: Törölt nick (368)
lilaköd mámor Creative Commons License 2008.11.13 0 0 394
Bajának biztos van, csak még nem tudja:DDD
Előzmény: Álomvédelmi twist (393)
Álomvédelmi twist Creative Commons License 2008.11.13 0 0 393

Nincsen négymilliárdom, jelentem" - mondta Juhász Ferenc

Húha, ez a kijelentés maga felér egy árulással! Ez a hűtlen Juhász ahelyett, hogy magára vállalta volna a Feri szerepét, gyakorlatilag ujjal mutat Gyurcsányira. Bár tkp. azt se tudjuk kicsoda, így mégse akkora a baj:-)

Előzmény: Magic Horse (378)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!