Haider egykori személyi titkára szerint Kadhafi ezredes hosszabb ideig Ausztriában tartózkodó fia is közelebbi viszonyba került Haiderrel, és gyakran jelentek meg együtt sporteseményeken a díszpáholyban. A fiú egy valamire határozottan emlékszik azokból az időkből: „Jörg mindig csak simulni akart.”
Pláne ha az a góré csak úgy zuhintja magába az eszméletlen mennyiségű cefrét (a "vérminta szerint")... Szerte mindenütt, még a viedómegosztókon is kiemelten figyelemre méltó téma, ha valaki átlagon felül tud vedelni.. nem lehet nem észrevenni.. Elcseszték a vérmintát, túlságosan sok ezreléket varázsoltak bele, életszerűtlen mennyiséget, még boiler gyula is prolongálva lenne, ha képes lenne ilyen teljesítményre.. NEMHOGY Haider!
Akik sípolnak melegtüntetéseken, azok között is van meleg. Ez van. Haider-ről illetve másságáról már 7-8 éve jelentek meg cikkek. Haider nem kommentálta ezeket.
Mondom "senki se figyeli a másikat, HOGY PIÁZIK-E"!!! Mivel egy ilyen összejövetelen a piázás teljesen a normál ügymenet része, ezért belesimul a környezetbe, ha még egy figyelt ember is iszik. Ez visszaemlékezhetetlenné teszi a dolgot. Mintha azt kérdeznék a tanúktól, hogy vajon Haider kiment-e brunyálni a vécére, és ha igen, hányszor. Garantáltan senki se fog emlékezni rá - mert a klórajárás is a normális ügymenet része. Persze ha valami rendkívüli esemény nem zavarja meg a dolgot. Például ha Haider söre ráloccsant volna valakire, akkor mindenki holtbiztosan emlékezne, hogy volt söre. Vagy ha valakivel összeütközik a retyón, akkor az, akivel összeütközött, emlékezne, hogy volt kint brunyálni. De ha nincs ilyen esemény, amihez kötni tudnák, akkor az életbe nem fognak pontosan visszaemlékezni.
Nem, szerintem az összejövetelen Haider piázott, de - nem tudván, hogy ennek később jelentősége lesz - senki se figyelte ezt. Az összejöveteleken végül is mindenki piázik, de senki se figyeli a másikat, hogy piázik-e, tehát Haider nem tűnt fel a piázásával. Aztán meg mindenfélét böfögtek összevissza. Most őszintén: ha ilyen összejövetel után megkérdezik XY-t, hogy ZA mit csinált az összejövetelen, fog rá emlékezni?
És szerinted van olyan hogy valaki "hét korsó sör" után még lenyom 22 feles? És közben a szemtanúk ebből mit sem vesznek észre?
Vagy neked az életszerű hogy a "hiányzó 36 percben" kinyitotta a gigáját és megállás nélkül(!) öntötte magába az alkoholt?
Ettől már sokkal életszerűbb hinni a szemtanúknak, és azt képzelegni, hogy egy óvatlan pillanatban csakis intravénásan bejuttatott tiszta alkoholtól lehet ilyen véralkohol szint, vagy pedig még banálisabban, hamisított vérmintával, ennek itt Magyarországon is évtizedes hagyományai vannak.
Szerintem nincsen olyan, hogy egy csávó, akit biztosan nem fognak elővenni a zsaruk, józan maradna egy bárban, egy ivászaton. Nem azt mondtam, hogy bizonyított tény, hanem azt, hogy én akként fogadom el.
<<Amit viszont tényként fogadok el, az az, hogy Haider be volt baszva, mikor volán mögé ült, >>
A szemtanúk józannak látták. Sőt
"""„Sem megerősíteni, sem megcáfolni nem tudom a hírt” – ezzel a klasszikusnak számító mondattal próbált kibújni a múlt hét végén autóbalesetben elhunyt jobboldali osztrák politikus, Jörg Haider alkoholos befolyásoltságát firtató kérdések alól Gottfried Kranz klagenfurti ügyész"""
Hol itt a tény?
""Azon a születésnapi rendezvényen ugyanis, ahol halála előtt egy órával tartózkodott, Haider nem ivott alkoholt – legalábbis több tanú állítja ezt a Die Welt beszámolója szerint""
Igaz hogy a "boncolási eredmény" mata részegséget mutat, és a
""A Szövetség Ausztria Jövőjéért (BZÖ) új vezetője, Stefan Petzner ugyanakkor szerdán így nyilatkozott: „Igaz, hogy a tartományfőnök Jörg Haider a baleset időpontjában alkoholos állapotban volt. Ezt igazolni tudom, és igazolnom kell.”"""
de ízleljük csak egy kicsit egyszemélyes "véleményének" (vs több tanú!) utolsó részét:
Ja, és egyébként FYI: zanzibárokba heterók is járnak, például nekem is volt olyan tökheteró lányismerősöm, aki a Capellába járt, mert állítólag a melegek sokkal kevésbé primitívek, mint a bebaszott heteró pasik.
Mér lenne gyanús? Egy nagy piáláson 36 percet simán eltölthet valaki pl. okádással is, úgy, hogy senki nem látja közben. A hazudozás szeretetéről már nem is beszélve. Amit viszont tényként fogadok el, az az, hogy Haider be volt baszva, mikor volán mögé ült, és kész szerencse, hogy csak magát nyírta ki, mást nem. Ugyanis nemcsak errefelé, hanem mindenhol elterjedt, hogy akit ilyen-olyan ok miatt nem ellenőriznek a rendőrök, az simán beül begézázva vezetni.
De én most utánanéztem, és az ég adta egy világon semmi bizonyíték nincs arra, hogy Haider meleg lett volna, csak egy közszájon forgó híresztelés. Házas volt, lányai voltak, tagadta a melegséget, bizonyíték nincs...
Hat Bayer Zsolt volt az aki az ilyen hozzad hasonlo hulye fel;haborodasaval lebuzizta Szajer Jozsefet... Mert a homfob barmanak agyara ment a buziutalat es nem ertett meg semmit, hanem neki az juotott az eszebe,