Programokat választások előtt szoktak hirdetni a pártok. Ezek a választási programok.
Ezek szerint te úgy gondolod, hogy hamarosan választások lesznek?
Aztán a választások eredményének kihirdetése után, amelyik párt kormányra kerül, vagy kerülnek, ha koalícióról van szó, akkor a választási programjuk alapján (jó esetben) megalkotják a kormányprogramot, ami már részletesebb elképzeléseket tartalmaz arra vonatkozóan, hogy mit szándékoznak cselekedni a kormányzásuk során.
Ennek ez a rendje.
Ezek szerint úgy gondolod, hogy a Fidesz hamarosan kormányozni fog?
Nagyon helyes, szerintem is ez lenne a legjobb az országnak. :)
Szerintem várjuk meg, amíg lemond a kormány, és a köztársasági elnök kiírja az új választásokat. Akkor már lesz értelme választási programokat számonkérni a pártokon, és addigra szerintem a pártok meg is fogják hirdetni a választási programjukat.
Ebben a "nincs programja" című fosságban esztikével, de még Dominával sem tudod fölvenni a versenyt. Ők már ezt a "gittet" szétrágták előled vagy ezerszer.
Gondolom, sokaknak feltűnt: a fórumon is, meg azon kívül is megy a fikázás ezerrel, meg mindenért a gyurcsány a hibás és különben is mondjon le, de... Én az elmúlt hat évben még nem láttam olyan megmozdulást a fideszes elvtársak részéről, ami valami pozitívat mutatott volna.
Nyílnak a fórumon a kormány/gyurcsány/maszop/szadesz fikázó topic-ok, de sehol egy olyan, ami inkább arról szólna, hogy hogyan is kellene, hogyan lehetne, ha ez nem jó.
Utcán (némi költői túlzással) nem tudok öt méternél többet menni, hogy ne ütközzek egy "Gyurcsány a hibás" plakátba - ami ugye totálisan értelmetlen pénzkidobás.
A parlamenti ellenzék munkája kimerül abban, hogy mindent megpróbálnak leszavazni, de sehol egy érdemi javaslat.
No. Tessék, kedves fideszesek! Ha nem vagytok zombik, akkor itt a lehetőség a bizonyításra! Meséljetek, hogyan tovább?