Én is vagyok ilyen emberek között néha. Működik a mi kutyánk kölke metódus. Ezek inkább gyurcsánytól halnak éhen de Orbántól egy kenyérhéj sem kell nekik.
És amikor Pelikán elvtárs épp nem börtönbe kerül, hanem egyszer végre a színházban ül a jól sikerült megbizatás után... Jó a kép, kíváló illusztráció. Valaki csípjen már meg, biztos nem álmodom??:(
Figyelj, én azt tapasztalom, hogy ezek a szerencsétlen, félretájékozott kisemberek, valóban imádják Gyurcsányt, holott szegények nagyon, őket sajnálom, ezek a szerencsétlenek tényleg azt hiszik , hogy ez a hiú, páváskodó, multimilliárdos Gyurcsány talán Lenin, vagy Sztalin, de legalább Kádár reinkarnációja, hihetetlen ez a butaság itt Magyarországon.
Én már akkor fogtam a fejet, amikor Oláh Ibolya énekelte Geszt(h)i Péter dalát nemzeti ünnepünkön. Ez még talán azt is übereli. Ha Feri bácsi nagyon magabiztos, engedjen közel magához mindenkit, hiszen olyan jól mennek dolgaink az ő rémuralma alatt. Ám így, nagyon áttesztő, ez megrendezett rongy az egész. Nem méltó a hazához.