Igazad van tényleg 21:30-ra van kiírva. De akkor mi van a csendrendelettel? Én még emlékszem olyan szigetre, hogy tízkor vége volt a zenének a szabadtéri színpadokon.
Minden jog, egy másik jogot sért. Jogrendben többet szenvednek az emberek, és több igazságtalanság történik, mert a jog mások jogának csorbítására, visszaélésre alkalmas.
Ja. Ezt bírom. Évek óta veszteséges,meg nullszaldós a sziget, oszt mégis megrendezik. Ez a gerendai gyerek meg évek óta ársadalmi munkában dolgozik... Lassan meg már a bokorszexért is fizetni kell.
dicsőséget nem tudom mennyire hoz...,amit az in-kalos faszok az idén megint alakítanak...,persze rendre minden évben így megy....,a büfések pofátlan árakon dolgoznak,a lopásokat már ne is említsük..nem tudom a tegnap eltűnt motor meg e lett , in-kalos bérencek ott rohangáltak fel alá,hogy xy mociját megfújták...
az igénytelenséget sem akarom nagyon feszegetni,mert vonzata az ott lakó csürhe nagy többségénél.
gyakorlatilag este már mindegy milyen programok mennek,hisz az egész sziget drog és alkohol mámorban van..
a napi jegyeseket sajnálom,akik egy-egy kedvenc fellépő miatt mennek ki..
12 éve rendszeresen ki megyek (nem szerelemből),undorodok az egésztől.
Kaszásdülű, Huszti út - nézd meg, mennyire van messze a Szigettől. Nyitott, a Sziget felé néző ablak mellett alszom, és nem zavar. Hallatszik, de annyira, mintha napközben aludnék egyet - a Szentendrei út hangosabb IMHO.
Egy zavaró dolog van, ez a parkolás. Este jövök haza, akkor foglalt a szokásos helyem. De ez gondolom a IV. kerületben nem játszik :)
"A sátrakat arra kötelezik, hogy 18 óráig csak tradicionális fúvószenét játszhatnak, a maximális hangerőt pedig 85 dB-ben szabták meg. A sláger- és a popzene csak esténként szólhat."
itt is van tehát korlátozás, bár annak nem néztem utána, az esti zenére mi vonatkozik