Budapesti amatőr felnőtt női kézilabda csapat vagyunk, kapust keresünk és szívesen fogadnánk 1-2 mezőnyjátékost is. Ha lenne kedved játszani hívd valamelyikünket!
Solti Katalin 20/3481-057
Szőke Kata 20/9556-486
Sziasztok, Júliustól Budapesten dolgozok, és szeretnék hobbi szintű felnőtt kézilabda csapatot keresni. 32 éves vagyok. Kapus poszton játszom. Előre is köszönöm! E-mail: rekalakatos85@gmail.com
Szia, mi Bp/1-ben játszunk és örülnénk a csatlakoznál hozzánk,mert kevesen vagyunk. Heti egy edzés van meg hétvégén egy meccs. A IX.ker-ben edzünk és itt van a hazai pályánk is az 1-es villamos vonalán a Lurdynál. Ha érdekel akkor írj: diki9@freemail.hu
Mi Bp/1 ben játszunk a Lurdy mellett a Siketek pályán ez az 1-es villamos vonalán van. Szívesen látnánk,mert kevesen vagyunk. Heti egy edzés és hétvégén meccs. Ön ellátok vagyunk, így tagdíjat fizetünk havonta. Augusztusban kezdenénk edzeni. Ha érdekel akkor itt a email címem: diki9@freemail.hu
A nyarra strandkezilabda csapatot keresek, illetve a kovetkezo idenyre kezilabda csapatot. 28 eves vagyok, Ausztriaban a masodosztalyban es anno az nb 2-es Mezoturban es a szegedi kkse-ben jatszottam kapuskent. 3 eve hagytam abba a kezilabdat. Udv, Arpad
Budapesti amatőr női kézilabda csapatunkba játékost keresünk. Korhatár nincsen, csak szeresd a kézilabdát és élvezd a játékot! Ha szeretnél hozzánk csatlakozni, lány kézilabda edzésekre járni Budapesten, esetleg nem régen költöztél Budapestre és csapatot keresel, vagy már régen itt laksz, de most visszatérnél a kézilabda pályára, gyere el hozzánk egy edzésre! Kézilabda edzéseink kedden és csütörtökön este vannak, illetve budapest bajnokságban játszunk.
A Híd-Unió Sportegyesület női kézilabda csapata toborzást tart. Várjuk szeretettel a jelentkezéseteket!
Budapesten szeretnék kézilabdázni hobbi szinten. Balkezes vagyok, ezért jobb szélen illetve jobb átlövőként játszottam évekkel ezelőtt megye I-ben. Nagyon szeretnék újra játszani, kérlek írjatok ha tudtok ilyen lehetőségről :) Köszönöm!
36 éves vagyok és férfi amatőr, hobby csapatot, társaságot keresek. Nagyon rég játszottam már, de lenne kedvem egy hasonló szintű társasággal játszani vagy akinek van türelme :)
Sziasztok! Tobak Kinga vagyok 20 eves es csapatot keresek. 11 eves koromtol jatszottam 16ig. Tanulas miatt hagytam abba, de ujra szeretnem elkezdeni. Irányító és bal átlövőként játszottam. Verseny vagy akár a hobbi szint is érdekelne. Remélem valaki meg keres mert nagyon lelkes vagyok es imadom ezt a sportot. Elerhetosegem: tobakkinga@gmail.com
Budapesti (14.kerület-Örs vezér tere környékén) hobbi felnőtt női kézilabda csapatunk (újrakezdők és visszatérők) KAPUST keres! Infó, jelentkezés: kingaszabo86@gmail.com
Budapesten belül keresnék felnőtt női kézilabda csapatot.Szeretnék újból hobbi szinten játszani.
30 éves vagyok, 11-18 éves koromig aktívan kézilabdáztam először az iskolai majd a Fonyód városi IFI csapatban bal átlövő poszton. Aztán elköltöztem Pestre és nem volt lehetőségem játszani. Még mindig nagyon hiányzik a játék, a meccsek... ezért döntöttem úgy hogy teszek egy próbát.
Sajnos váltott műszakban dolgozok ami azt jelenti hogy csak 2 hetente tudnék menni edzésre viszont a hétvégéimet szabaddá tudom tenni.
Várom a lehetőségeket, kérlek írjatok a zsolnai.mariann@gmail.com e-mail címre
Sziasztok! Látom más is keres zugló környékén amatőr/hobbi csapatot, engem is érdekelne. Anno 3 évig kézilabdáztam és nagyon imádtam és most is imádnám. :)
Zugló környékén keresek amatőr/hobbi női kézilabda csapatot. 27 éves vagyok, vidéken játszottam városi és megyei szinten 9 évig, csak régen. Ha valaki tid tippet írjon :) köszönöm
Budapest I.-ben játszó női kézilabda csapatunk keres főleg kapust, de mezőnyjátékost is!
Amint említettem jelenleg Budapest I-ben játszunk, de célunk az NB2 és a folyamatos fejlődés. A bajnokságon kívül is szoktunk nevezni más tornákra, mint például a Velence kupa, Dunabogdány-bajnokság. Az eredmények elérése mellett célunk az is, hogy jól szórakozzunk!
Kor nem számít, hiszen minden korosztályt szívesen fogadunk, egészen 7 éves kortól (akik az U13-as csapatunkba kerülhetnek).
Az sem baj, ha teljesen kezdő vagy, van egy csapatunk, ami Budapest I/A-ban játszik, hogy a kezdők is játéktapasztalatot szerezhessenek! :) Jelenleg heti kétszer van edzésünk és vasárnaponként meccs.
Amennyiben érdekelnek a részletek, kérlek írj a dorottya.bodzasi@gmail.com-ra és/vagy http://budafokikezilabda.hu/ -ra, ahol elérhető az edzések időpontja és pár kép is! :)
Látom, hogy csapatot keresel, mi pedig kapusokat keresünk a budafoki kézilabda csapatunkba! Jelenleg Budapest I-ben játszunk, de célunk az nb2-be jutás! Szuper edzéseink vannak, szuper hangulatban! Amennyiben érdekel, kérlek írj egy emailt a dorottya.bodzasi@gmail.com -ra és elmondok minden részletet! :)
Budapesten keresek elsődlegesen edzés, és adott esetben játéklehetőséget.
Korábban is játszottam kézilabdát, 6 évet gimnáziumi szinten (Legjobb eredmény: Amatőr Diákolimpia döntő 6. Hely.), illetve egy szezont tavaly Kecskeméten edzettem, és játszottam a KTE-ben.
Posztom eddig bal szélső volt, de szívesen kipróbálnám magamat kapus poszton is.
Én 24 éves balkezes jàtékos vagyok. Kiszeretn próbálni magam uj csapatban így csapatot keresek. Jobb szélén és néha jobb átlövő e is szoktam játszani. Játszottam Nb1 serdülőt nb1/b ifit felnőttet most pedig nb2 be játszók. De mint említettem ki szeretném magam próbálni magam egy komolyabb csapatban is az országba bárhol. Elérhetőségem benko.arab@gmail.com