Keresés

Részletes keresés

Törölt nick Creative Commons License 2008.08.02 0 0 17
"én nem tudom megérteni, hogy hogyan lehet rögtön rasszizmust kiáltani, ha valaki véletlenül/?/ bármi negatívat mer mondani cigányokra... "

Definiáld mi az, hogy cigányok, és megérted.
Előzmény: Destroyah (7)
Törölt nick Creative Commons License 2008.08.02 0 0 15
Van ezzel egy kis gond, e konfliktusban az összes magyarországi kisebbség a többség oldalán sorakozik fel, már csak önös érdekből is. A zsidók sem képeznek kivételt, ne érdekük.
Előzmény: Törölt nick (11)
Törölt nick Creative Commons License 2008.08.02 0 0 12

..nnno itt is sok a zsigeri hörgés..és SENKIT NEM ZAVAR a

topicindítóban levő méretes fasság csúsztatás:(((

..idekopizom a másik "szak"topikból:

..
..egy kis értelmezési gyakorlat, zsigerből hörgő olvtársaknak:

..az eredeti szöveg:

..emlékeztet napjainkban a magyar társadalomban

,tapasztalható kisebbségellenesség ..

..tehát SZÓ SINCS ARRÓL HOGY AZ EGÉSZTÁRSADALOM . LENNE

KISEBBSÉGELLENES!!!!

.. ti. akkor a mondat ÍGY SZÓLNA :

...."emlékeztet napjainkban a magyar társadalomban

tapasztalható
kisebbségellenességE "

..és pont ezt az apró kis HAMISÍTÁST TARTALMAZZA A

TOPICNYITÓ!!!!!

..

..
Előzmény: parafeno mén (-)
sezione_b70 Creative Commons License 2008.08.02 0 0 9

Reméljük nem sokára úgy lesz.

Előzmény: az én titkos nikkem (5)
Destroyah Creative Commons License 2008.08.02 0 0 7

én nem tudom megérteni, hogy hogyan lehet rögtön rasszizmust kiáltani, ha valaki véletlenül/?/ bármi negatívat mer mondani cigányokra...  de ha ezeket nem hiszed, vagy nem ismered el, tuti nem ebben az országban élsz...

Előzmény: Törölt nick (3)
halkergető Creative Commons License 2008.08.02 0 0 6
Ki akadályoz meg? Perelj!
Előzmény: Eric Theodore Cartman (2)
az én titkos nikkem Creative Commons License 2008.08.02 0 0 5
Ha ti lennétek hatalmon, akkor neki már rég rossz lenne. Szóval minimális a különbség. Sajnos.
Előzmény: sezione_b70 (4)
sezione_b70 Creative Commons License 2008.08.02 0 0 4

Ha valóban olyan lenne, mint a 30-as évek németországa, akkor neki mér régen rossz lenne.

Eric Theodore Cartman Creative Commons License 2008.08.02 0 0 2
Perelni kellene az ilyen kijelentéseket tevőket. Azt nem tudom, hogy a fidesz miért ment bele, hogy Kállai legyen az ombudsman?
arokkánál Creative Commons License 2008.08.02 0 0 1
......"Térjen már végre észre a kisebbség vezére, mert az ilyen aljas megnyilatkozások

tovább bátorítják és heccelik a cigányokat a magyarok ellen, holott a kisebbségi ombudszmannak éppenséggel nem ez lenne a feladata!

Állítsuk meg Arturó Kállait!"

Bizony aljas és félrevezető nyilatkozat, és ami a legszomoróbb: éppen a TISZTESSÉGES cigányoknak árt vele a legtöbbet!!!!

hbo Creative Commons License 2008.08.02 0 0 0
r0ma
parafeno mén Creative Commons License 2008.08.02 0 0 topiknyitó

Kállai: A nácikhoz hasonlóan kisebbséggyűlölő a magyar társadalom2008. 08. 01. péntek 10:45 Az 1930-as évek Németországára emlékeztet napjainkban a magyar társadalomban tapasztalható kisebbségellenesség - mondta a kisebbségi ombudsman a roma holokausztról szóló nemzetközi konferencián Budapesten.

http://inforadio.hu/hir/belfold/hir-216266

Kállai, ez már sok! A pofátlanságnak is kell legyen határa! Nem a többségi társadalom tagjai lincselik a kisebbséget, nem azok verik a tanárokat, nem ők rabolják el a kisebbség javait, nem ők erőszakoskodnak, nem ők gyújtják fel

megkötözött kisebbségi áldozatot, nem ők azok, akik 21 éves korukban megerőszakolnak egy 80 éves öregasszonyt, kinyomják a szemét, szétverik a fejét, megszurkálják és még a lábát is levágják!

Térjen már végre észre a kisebbség vezére, mert az ilyen aljas megnyilatkozások

tovább bátorítják és heccelik a cigányokat a magyarok ellen, holott a kisebbségi ombudszmannak éppenséggel nem ez lenne a feladata!

Állítsuk meg Arturó Kállait!

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!