Keresés

Részletes keresés

Törölt nick Creative Commons License 2008.08.20 0 0 1081

Csak úgy elgondolkodtam, mik is az igazi értékek?

Vajon Kocsis Zoltánnak, Schiffer Andrásnak, vagy Pitti Katalinnak is egy sikeres hangverseny után (közben, előtt, mindegy!) hugyozással kell bizonyítania? Nekik valahogy elég a sikerhez a produkciójuk, igaz nem erőgépek, de el sem várjuk tőlük. Az igazi produktum mögött sohasem a felpumpált erő állt. A mai világban az ilyen fazekasok teljesítményét vézna gépészmérnökök is lepipálják a gépeikkel, igaz, nekik van eszük, és akkor hugyoznak amikor akarnak, vagy jólesik, és ez nem közbeszéd tárgya.

Ha nem lettem volna világos, arra szerettem volna utalni, hogy elég alpári dolog az, amit hugyozással kell bizonyítani.

incitatus Creative Commons License 2008.08.20 0 0 1080
Mintha nem is írtam volna. Pont.
Előzmény: meghallgatom (1079)
meghallgatom Creative Commons License 2008.08.20 0 0 1079
Nem eleg.Csak azert nem mert soha senki sem bizonyitotta hogy doppingolt volna.A leadott mennyisegböl is meglehetett volna allapitani.Igaz kevesebb volt mint amit a szabalyok elöirnak.

A szememben Fazekas bebizonyitotta hogy igazi sport ember.Felalva a padlorol akadalyoztatva 8 honappal az olimpia elött kettös terdoperacioval együtt is 8. lett.
A masodik legeredmenyesebb az atletikai csapatban

Előzmény: incitatus (1078)
incitatus Creative Commons License 2008.08.20 0 0 1078
Egyszerű ember lehetsz.
Többen többször leírták már összefoglalva, mi történt, ha nem emlékeznél. Fazekas nem volt hajlandó mintát adni a győzelme után, miután megkérték, hogy közben ne nyúlkáljon oda a kezével. Amit addig adott, az részben a szabályok szerint kevés volt, és ezért a szabályok szerint megsemmisítették vizsgálat nélkül, másrészt épp Fazekas viselkedése miatt felmerült a gyanú, hogy az a minta manipulált. Ezt a gyanút Fazekas oszlathatta volna el, ha pozitív mintát ad, de erre órák alatt, folyamatos folyadékfogyasztás mellett "sem volt képes". A távozásával önmaga bizonyította a doppingolást, mi kell még neked? Vagy egyszerűen nem érdekelte az aranyérem? Nincs más ésszerű magyarázat. Mellesleg felajánlották neki, hogy ha el kell mennie, elkísérik, de ezt sem fogadta el. Keress további bizonyítékot, ha neked ennyi nem elég. (Annusnak is csak még egyszer kellett volna pozitív mintát adni, hogy eloszlassa a gyanút, ami Fazekas okán rá vetődött. Utána jöttek még Szombathelyre is, de elbújt előlük. Mit kellene még bizonyítani?)
Előzmény: meghallgatom (1062)
bla-bla-bum Creative Commons License 2008.08.20 0 0 1077

Ha engem vizsgálnak fazekas helyett a mai napig aranyeres!!

:)

Előzmény: meghallgatom (1072)
bla-bla-bum Creative Commons License 2008.08.20 0 0 1076

Nézd, talán felfogod:

Ez egy egyszerű sport. Aki legmesszebb dob az nyer. Nem kap senki + métereket mert műtötték.

A fiamnak is mindig megvan a tuti magyarázata miért kapott intőt. Soha, érted, soha nem ő a hibás.

Előzmény: acetofive (1070)
Törölt nick Creative Commons License 2008.08.20 0 0 1075
egyetemi klinikán aláírod, hogy hozzájárulsz az oktatás érdekében...én csak egy gyerekért csináltam, talán egy olimpiai aranyért is ki lehetett volna bírni...
Előzmény: acetofive (1074)
acetofive Creative Commons License 2008.08.20 0 0 1074
ha megengeded..
Előzmény: Törölt nick (1073)
Törölt nick Creative Commons License 2008.08.20 0 0 1073
Egyetemi klinikán néha egy egész csoport néz be a lyukon...
Előzmény: meghallgatom (1072)
meghallgatom Creative Commons License 2008.08.20 0 0 1072
Nem igaz nem evvel jar a vizsgalat.Tartok tölle meg nem voltal dopping vizsgalaton.
Ha az asszony szüresre megy ott egy doki van es nem harom ember tapperolja.
Előzmény: bla-bla-bum (1069)
meghallgatom Creative Commons License 2008.08.20 0 0 1071
"szep a torteneted, majdnem sirtam is. esetleg idei legjobb dobasara es az athenin produkalt eredmenyre es azok kulonbsegere is van magyarazatod?"

Nem az en törtenetem innen van http://index.hu/sport/olimpia2004/040829dope/

A magyarazat roppant egyszerü egyreszt nem begedtek keszülni 8 honappal ezelött mind a ket terdet megoperaltak amit sokaig nem terhelhetett.
Az mar csak hab a tortan hogy ott akadalyoztak ahol lehet es bunkok ilyen topikot nyitottak.

Fazekasrol van szo nem Annusrol.
Előzmény: alfredoo (1066)
acetofive Creative Commons License 2008.08.20 0 0 1070
seggfejkem. az ne is zavarjon, hogy fel eve megmutottek a terdet..
Előzmény: bla-bla-bum (1061)
bla-bla-bum Creative Commons License 2008.08.20 0 0 1069

Természetesen. Ezzel jár a vizsgálat.Az asszony jár szürésre, neki a pinájába néznek be :))))

Előzmény: meghallgatom (1065)
Törölt nick Creative Commons License 2008.08.20 0 0 1068
Erköcsi támogatást nyújtottak egymásnak. A  sporttársi összetartozás szép példája. Na, én is meghatódtam... már sírok is...
Előzmény: alfredoo (1066)
alfredoo Creative Commons License 2008.08.20 0 0 1067

meghallgatom

annusnak is fogdostak?

Előzmény: meghallgatom (1065)
alfredoo Creative Commons License 2008.08.20 0 0 1066

meghallgatom

szep a torteneted, majdnem sirtam is. esetleg idei legjobb dobasara es az athenin produkalt eredmenyre es azok kulonbsegere is van magyarazatod?

es hogy is van az hogy pont annussal is dopping problema merult fel es egyutt hagytak el a helyszint?

meghallgatom Creative Commons License 2008.08.20 0 0 1065
Na ja gondolom te meg örülnel is ha fogdossak a töködet plane ha az is ferfi.
Előzmény: bla-bla-bum (1064)
bla-bla-bum Creative Commons License 2008.08.20 0 0 1064

Sza-bá-lyok!!!

Ennyi, nem több a megoldás!

A feljelentőre én is kiváncsi lennék! Tudjuk hol kell keresni, 10-15 ember lehetett de hogy ki???

Törölt nick Creative Commons License 2008.08.20 0 0 1063
Csak így tovább! Határ a csillagos ég!
Előzmény: bla-bla-bum (1061)
meghallgatom Creative Commons License 2008.08.20 0 0 1062
Kicsit hazudos vagy de nem baj.Suha sem bizonyitotta senki hogy Fazekas doppingolt.

"Fazekasnak az aranyába került a türelmetlensége

A pontszerző helyre sem várt súlyemelő után egy igazi nagyágyú szállította a következő ügyet, és ez az eset már a világsajtót is bejárta. A diszkoszvetésben aranyérmes Fazekas Róbert nem produkált pozitív tesztet, hanem a vizeletminta mennyiségével volt gond. A szombathelyi atléta nem tudta "produkálni" a minimális hetvenöt milliliter, így másnap a doppingszabályok megsértése miatt a NOB elvette tőle első helyét, az aranyat már át sem vehette. Fazekas lelki leblokkolással magyarázta, hogy nem tudott mintát adni és elismerte, hogy hülyeséget csinált, amikor idő előtt elhagyta a vizsgálatot. Azonban elmondta, emberi méltóságában sértették az ellenőrök, például fogdosták nemi szervét. Fazekas klubtársával, barátjával, Annus Adriánnal autóba szállt és Magyarországra indult. Szombathelyen hősént fogadták, a világsajtó lecsalózta, és ismertté vált az is, hogy Fazekast egy éve névtelen levélben jelentették fel nemzetközi testületeknél, hogy manipulálja a vizeletadást. "

Engem az erdekelne mieert nem vizsgaltak meg a meglevö mennyiseget??Abbol is ki lehetett volna mutatni.

Az meg jobban erdekelne ki volt a nevtelen level iroja.
Előzmény: incitatus (1059)
bla-bla-bum Creative Commons License 2008.08.20 0 0 1061

Athén   70,93

Peking  63,43

Bizonyitottál Robert!!!!!

Dua Creative Commons License 2008.08.20 0 0 1060
Az eredményéért kap majd 2 millió forintot. Ebből fedezheti az athéni olimpia után felmerült költségei egy részét.
Előzmény: incitatus (1059)
incitatus Creative Commons License 2008.08.20 0 0 1059
Azért ez nem ilyen egyszerű. Fazekast nincs miért rehabilitálni. Ami akkor megtörtént, az innen nézve is védhetetlen. A vezetők akkor is az első nap, talán napokban próbálták menteni a menthetőt, védeni a helyzetet, aztán mikor nyilvánvalóvá vált a doppingolás, és ami az én szememben még súlyosabb, a csalás, akkor már nem volt mit védelmezni. Egy hibás úszófordulóval összevetni a történteket nevetséges. Hozhatnánk inkább angol példát, ahol a korábban doppingolt versenyzőt, aki első volt a válogatón, és esélyes az olimpián, nem vitték ki. És ezt sem nevezném "saját fészekbe szarásnak".

Ezzel együtt, ha már mi nem tiltottuk el az olimpiától a doppingolt sportolóinkat, és Fazekas, vélhetően erős kontroll mellett is, kiharcolta a szintet, természetes, hogy utahatott. Az eredményt nem értékelném túl, önmagáért beszél, négy éve dopping nélkül(?) is a legjobbak közé számított, ám a helytállás a körülmények ismeretében valóban dícséretes.
Előzmény: naiv (1056)
originalqszi Creative Commons License 2008.08.20 0 0 1058

Csakhogy Fazekas akarata, dicsősége nem fér össze bizonyos körök terveivel:((((((( Így nem tudun egészen kicsik lenni!!!!!!!!

Szép volt Robi!!!!!!!!!:)))))))))

Előzmény: naiv (1056)
Törölt nick Creative Commons License 2008.08.20 0 0 1057
Szép volt, gratulálok.
naiv Creative Commons License 2008.08.20 0 0 1056

Gratulálok.

Fazekas Róbert többszörös ellenszélben, nehéz körülmények között (sajtó, WADA, közvélemyény jelentős, megvezetetett része, sérülés, műtét, mostoha felkészülési lehetőségek) rehabilitálta magát.

A teljes magyar atlétékai olimpiai csapat II. legjobb eredményét nyujtotta, bekerült a diszkoszvetés döntőjébe, ahol majdnem idei legjobb eredményével 8. lett.

A média egy része, a jobb érzésű riporterek is rehabilitálták.

Sajnos Annusnak nem volt ennyi lelkiereje.

Gondoljuk csak végig, mennyivel jártunk volna jobban, ha Annus/Fazekas költségeit a Magyar Állam állta volna (Fazekas ezt megtette) és az eltiltás lejárta után melléjük állt volna.

Mondjuk a sok xx-edik kiutaztatott sportoló (sportvezető) költsége helyett, vagy akár mellette.

Lehet, hogy atlétikában született volna 1-2 érem.

Jól emlékszem, mikor Athénben agy amerikai úszót diszkvalikálni akartak, hibás forduló miatt. Az amerikaiak nem eltaposták, hanem melléálltak.

Pár óra múlva lekerült a kérdés a napirendről.

Ez a sportvezetés, a sportdiplomácia feladata.

Nem a saját fészekbe szarás. 

India Romeo Creative Commons License 2008.08.20 0 0 1055
Gratula.
Diagonal Creative Commons License 2008.08.19 0 0 1054
Köszönjük Robi :-)
pernot Creative Commons License 2008.08.19 0 0 1053
Senki nem várt aranyat, egy nemrég operált sportolótól! De tán el kellene olvasni a 1041-es hozzászóláshoz tartozó írást...
Előzmény: Törölt nick (1052)
Törölt nick Creative Commons License 2008.08.19 0 0 1052

Most ki győzött? azok, akik aranyat reméltek, vagy azok, akik szerint nem kéne erőltetni?

(Az előzmények ismerete nélkül egy olimpiai 8. hely a legnagyobb megbecsülést érdemelné)

Előzmény: BZoltan (1051)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!