Keresés

Részletes keresés

Alfika Creative Commons License 2012.05.01 0 0 181

Nincs. Az SEportálon van egy nagy fórum felirat, arra katt, és ott olvasgass sokat... Vagy vidd el szervízbe. És ha rám halgatsz, ez utóbbit választod...

Előzmény: <Tycoon> (180)
<Tycoon> Creative Commons License 2012.05.01 0 0 180

köszi, de nincs egy központi reset ezeken a telefonokon?  Benyomom a bekapcsolót és a kijelzőn semmi nem látszik, de érzékelhetően halványan de feketén világít 

Előzmény: Alfika (179)
Alfika Creative Commons License 2012.04.28 0 0 179

Ad1: az se portálnem szűnt meg... Élt, él, és élni fog :))) http://se-portal.hu/

Ad2: Download módban működhet, ahhoz nem kell betöltődni a telefon szoftverének...

Előzmény: <Tycoon> (177)
Törölt nick Creative Commons License 2012.04.28 0 0 178

1. Így hirtelen sok ötletem nincs, próbálgatni bekapcsolni, hátha..., de 2. Próáld a guglit, sok oldalon vannak driverek, az oroszok pl nagyon jók ebben.

Előzmény: <Tycoon> (177)
<Tycoon> Creative Commons License 2012.04.28 0 0 177

Sziasztok

SE G700-as telóm eddig azt csinálta hogy néha nem fogadott hívást, ma reggel be se lehet kapcsoln a képernyő háttere világít de tök sötét.

Általában 20bekapcsolás után 1-szer elkezd töltődni a program de általában a felénél lefagy, nem jön be a menü.  Egyszer sikerült behoznom a menüt és kitörölgetni a file-okat hogy ne legyen annyira túlterhelt de ez sem oldotta meg a problémát.  Most gondoltam rátolok egy új drivert, de :

add1:  Ha nem tudom bekapcsolni hogy csatlakoztatom a géphez?

add2: SE portál megszünt, hol találok rávaló drivert? 

Törölt nick Creative Commons License 2012.04.27 0 0 176

Olyan, mintha felmelegedett volna a telefon, és ettől rossz a rögzítés a melegebb tájakon, bár ennek ellentmond a szabályos csíkozottság.

Mindenesetre mképp visszavinném, űjonnnan nem szabad neki iylet csinálni.

Előzmény: szk36 (174)
Alfika Creative Commons License 2012.04.27 0 0 175

A telefonon is ilyen csíkos ha visszanézed? Mert ha nem (és én erre tippelek), akkor a gépre másolásnál volt valami gebasz... Húzd le ujra a képeket a telefonról a gépre...

Ha viszont a telefonon is ilyen, akkor a memóriakártya a ludas... Le kellene formáztatni a telefonnal... Ha utána is csinálja, kártyacsere...

99% hogy ez nem kamera hiba...

Előzmény: szk36 (174)
szk36 Creative Commons License 2012.04.27 0 0 174

Sziasztok,

segítséget kérnék.

Pár napja vettem egy Xperia Rayt, üzletben, garanciális. Eddig nem fotóztam vele, ma csináltam kb. 100 képet, hetvenvalamennyi teljesen jó lett, aztán az utolsó húsz becsíkosodott. Járt már valaki így? Én csinálok rosszul vmit, vagy rossz a telefon?.. Kicsit később újra próbáltam, akkor megint nem volt csíkos. Csak hát soha nem kellene csíkosnak lennie szerintem. Próbálok mellékelni fotót, kicsinyítve.

Törölt nick Creative Commons License 2012.03.15 0 0 173

Sorry, bb-vel keveset foglalkoztam, azt is régen, de ne zavarjon, h a másikon mi ment :-)

Amit mképp kipróbálnék: nem zipben, hanem az egyébként is ottlévő témák kiterjesztése szti formátumban uabba a mappába beszuszakolni az újakat. Gondolom, tudod, melyik mappában vannak. Legalábbis gondolom, h kézzel át tudod rakni, még ha magától nem is oda teszi automatikusan. Bár az is lehet, h csak a zip miatt nem tudja, hova tegye.

Előzmény: slide15 (172)
slide15 Creative Commons License 2012.03.14 0 0 172

Szia.

ZIP formátumban töltöttem le(gondolotam a teló tud vele mit kezdeni... Nokiánál ez sem volt gond)

Az,hogy a megelelő mappába került e szerintem nem mert ha rádugom a gépre akkor felhozza a

következőket:

ezekem bellűl ugyan az a lehetőség van
a kijelölt a téma

Az E a telefon tárhely az F meg a kártya.

Előzmény: Törölt nick (171)
Törölt nick Creative Commons License 2012.03.14 0 0 171

És a megfelelő formátumban a megfelelő mappába került be, a többi téma mellé?

Előzmény: slide15 (170)
slide15 Creative Commons License 2012.03.14 0 0 170

Sziasztok!

Egy kis műszaki segítséget szeretnék kérni,van egy Blackberry 9500 Storm 1-em

és sehogyan sem sikerűl  témát tölteni rá...vagy lehet,h én csinálom rosszul mert hozzá szoktam a Nokia egyszerűségéhez...tehát a lényeg az,h a téma letöltés menete érdekel...

elég-e az ha gépről letöltöm a témát a és átrakom a memóriakártyára(amit rá rakok a kártyára nem találom meg rajta csak a képeket meg a mp3-jelenik meg semmi más)vagy van valami külön menete az egész téma letöltésnek...(Nokiánál ugyan így csináltam mindig és működött...letöltöttem a gépre majd adatkábelen keresztűl átraktam a telefonra"memókarira"megkerestem megnyitottam és atelefon rögtön felajánlotta a telepítést...és kész ilyen egyszerű volt)

előre is köszönöm a segítséget!

mail publikus!

manitounickfree Creative Commons License 2012.01.11 0 0 169

csak kérdésedre válaszoltam, sztem nem flegmán.

Előzmény: Törölt nick (168)
Törölt nick Creative Commons License 2012.01.11 0 0 168

Ja, ha jobban tudod, akkor nincs rám szükséged. Sok sikert!

Előzmény: manitounickfree (166)
manitounickfree Creative Commons License 2012.01.11 0 0 167

szóval ha csatlakoztatom pc-hez, ki írja h usb csatlakoztatva, majd kiválasztom a telefon csatlakoztatása. ezek után kb 3sec és telo ki írja h: usb térolóeszköz kikapcsolása. miért??

Előzmény: manitounickfree (162)
manitounickfree Creative Commons License 2012.01.11 0 0 166

most nem ez a lényeg, egyébként 1 régebbi se. w880-hoz lett telepítve. és mivel x8-hoz már nem kellett, nem is foglalkoztam progival.

Előzmény: Törölt nick (165)
Törölt nick Creative Commons License 2012.01.11 0 0 165

Akkor minek telepítetted?

Előzmény: manitounickfree (164)
manitounickfree Creative Commons License 2012.01.11 0 0 164

csak az x8-as progija van fent, de azt sem használom/tam/. progi elindítása nélkül csatlakoztattam a telót/kat/.

Előzmény: Törölt nick (163)
Törölt nick Creative Commons License 2012.01.10 0 0 163

Elsőre törölném a 2./mind2 programot, és újratelepíteném az elsőt.

Előzmény: manitounickfree (162)
manitounickfree Creative Commons License 2012.01.10 0 0 162

sziasztok!

van egy se.x8-am, amit eddig minden gond nélkül csatlakoztattam pc-hez. mai napon egy se.x10minit csatlakoztattam, ment szépen is /feltelepítette a hozzávaló szoftvert, pillanatok alatt/.

de azóta a pc nem ismeri fel az x8-at. mi lehet a gond? hol tudom orvosolni?

előre köszi

Törölt nick Creative Commons License 2012.01.10 0 0 161

Éljen! :-)

Előzmény: valamokka (160)
valamokka Creative Commons License 2012.01.10 0 0 160

Wifi managerrel semmi gondja nincs, szóval akinek hasonló problémája van, ez a megoldás:) Csak gondoltam kiírom, hátha hasznos lesz valaki másnak is:)

Előzmény: Törölt nick (159)
Törölt nick Creative Commons License 2011.12.31 0 0 159

Reméljük a legjobbakat! :-)

Előzmény: valamokka (158)
valamokka Creative Commons License 2011.12.31 0 0 158

Arról sajnos nincs összehasonlítási alapom, hogy wifi nélkül fagyott-e, mert nem sokkal később, miután megkaptam, már használtam rajta wifit. Annyi a különbség, hogy eleinte 5 wifi-kikapcsolásból 3-szor fagyott le, most 10-15-ből 1-szer. Raktam rá tegnap egy wifi manager-t, eddig nem fagyott, majd meglátjuk.

Előzmény: Törölt nick (157)
Törölt nick Creative Commons License 2011.12.30 0 0 157

Sztem szoftverprobléma, és az bizony szívás. A wifi telepítése előtt nem fagyott? Mert akkor...

Előzmény: valamokka (156)
valamokka Creative Commons License 2011.12.30 0 0 156

Üdvözlök mindenkit!

Nemrég vettem egy move by (Alcatel) márkájú telefont. Tetszik, nekem a tudása is elég, egy problémám van:

Néha előfordul, hogy a wifi kikapcsolása után lefagy a telefon, és csak akkumulátor kiszedésével-berakásával lehet újra használni. Szerintem nincs túlterhelve a rendszer, a gyári alkalmazásokon kívül még plusz 5-6 program van rajta (mobile counter, egy free gps, hvg online, köpönyeg, Alchemy  és Angry birds:)). Ami nem kell, azt igyekszem kilőni a feladatkezelőben. A telefon teljesen gyári, nem nyúltam hozzá semmilyen rendszerbeállításokhoz. Oprendszere: Android 2.2 FrYo  Egy marketről leszedett wifi-kezelő program segíthet rajtam?:)

Előre is köszönök minden választ!:)

Törölt nick Creative Commons License 2011.12.14 0 0 155

Majdnem uúgy. Mképp érdemes azért csökkentettre rakni, sokat lehet vele spórolni, mert különben akár 5 egység is lehet egy ékezetes...

Előzmény: Laci6802 (154)
Laci6802 Creative Commons License 2011.12.08 0 0 154
Karakter kódolás vagy karakter támogatás néven van a nokiában. Nem vagyok műszaki szakember,csak úgy tudom ahogy nekem is mondták. Valahogy úgy van ,hogy rádiójelek formájában elküldi a telefon és edzen támogatás vagy kódolás beállitásától függően rakja szöveges formába a fogadó készülék. Ha jól emlékszem ez az ékezetes betűk és talán szóközök miatt is van. Ékezetes betűt ugyanúgy tudsz küldeni.
Előzmény: seepheerd (153)
seepheerd Creative Commons License 2011.12.08 0 0 153

Köszi, erre nem figyeltem. Azt már korábban, még nokiás koromban észrevettem hogy az ékezetes karakterek jóval több helyet foglalnak. Az az érdekes hogy most a beállításoknál ékezet nélküli mód van megadva, de amikor pötyögök akkor ott a swype él (hm, nem is pötyögök csak húzogatom az ujjam) és használja a magyar ékezetes betűket (Galaxy SII). 

Előzmény: Laci6802 (152)
Laci6802 Creative Commons License 2011.12.08 0 0 152
Valószínű,hogy mégegyet két részletben küldött a teló. Vagy nem vetted észre és minimális rész került a másodikba,vagy pedig a telefon menü,üzenetek beállitásnál a karaktertámogatást változtasd "teljes" helyett "csökkentett"-re.
Előzmény: seepheerd (151)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!