Nincs. Az SEportálon van egy nagy fórum felirat, arra katt, és ott olvasgass sokat... Vagy vidd el szervízbe. És ha rám halgatsz, ez utóbbit választod...
köszi, de nincs egy központi reset ezeken a telefonokon? Benyomom a bekapcsolót és a kijelzőn semmi nem látszik, de érzékelhetően halványan de feketén világít
1. Így hirtelen sok ötletem nincs, próbálgatni bekapcsolni, hátha..., de 2. Próáld a guglit, sok oldalon vannak driverek, az oroszok pl nagyon jók ebben.
SE G700-as telóm eddig azt csinálta hogy néha nem fogadott hívást, ma reggel be se lehet kapcsoln a képernyő háttere világít de tök sötét.
Általában 20bekapcsolás után 1-szer elkezd töltődni a program de általában a felénél lefagy, nem jön be a menü. Egyszer sikerült behoznom a menüt és kitörölgetni a file-okat hogy ne legyen annyira túlterhelt de ez sem oldotta meg a problémát. Most gondoltam rátolok egy új drivert, de :
add1: Ha nem tudom bekapcsolni hogy csatlakoztatom a géphez?
add2: SE portál megszünt, hol találok rávaló drivert?
A telefonon is ilyen csíkos ha visszanézed? Mert ha nem (és én erre tippelek), akkor a gépre másolásnál volt valami gebasz... Húzd le ujra a képeket a telefonról a gépre...
Ha viszont a telefonon is ilyen, akkor a memóriakártya a ludas... Le kellene formáztatni a telefonnal... Ha utána is csinálja, kártyacsere...
Pár napja vettem egy Xperia Rayt, üzletben, garanciális. Eddig nem fotóztam vele, ma csináltam kb. 100 képet, hetvenvalamennyi teljesen jó lett, aztán az utolsó húsz becsíkosodott. Járt már valaki így? Én csinálok rosszul vmit, vagy rossz a telefon?.. Kicsit később újra próbáltam, akkor megint nem volt csíkos. Csak hát soha nem kellene csíkosnak lennie szerintem. Próbálok mellékelni fotót, kicsinyítve.
Sorry, bb-vel keveset foglalkoztam, azt is régen, de ne zavarjon, h a másikon mi ment :-)
Amit mképp kipróbálnék: nem zipben, hanem az egyébként is ottlévő témák kiterjesztése szti formátumban uabba a mappába beszuszakolni az újakat. Gondolom, tudod, melyik mappában vannak. Legalábbis gondolom, h kézzel át tudod rakni, még ha magától nem is oda teszi automatikusan. Bár az is lehet, h csak a zip miatt nem tudja, hova tegye.
Egy kis műszaki segítséget szeretnék kérni,van egy Blackberry 9500 Storm 1-em
és sehogyan sem sikerűl témát tölteni rá...vagy lehet,h én csinálom rosszul mert hozzá szoktam a Nokia egyszerűségéhez...tehát a lényeg az,h a téma letöltés menete érdekel...
elég-e az ha gépről letöltöm a témát a és átrakom a memóriakártyára(amit rá rakok a kártyára nem találom meg rajta csak a képeket meg a mp3-jelenik meg semmi más)vagy van valami külön menete az egész téma letöltésnek...(Nokiánál ugyan így csináltam mindig és működött...letöltöttem a gépre majd adatkábelen keresztűl átraktam a telefonra"memókarira"megkerestem megnyitottam és atelefon rögtön felajánlotta a telepítést...és kész ilyen egyszerű volt)
szóval ha csatlakoztatom pc-hez, ki írja h usb csatlakoztatva, majd kiválasztom a telefon csatlakoztatása. ezek után kb 3sec és telo ki írja h: usb térolóeszköz kikapcsolása. miért??
van egy se.x8-am, amit eddig minden gond nélkül csatlakoztattam pc-hez. mai napon egy se.x10minit csatlakoztattam, ment szépen is /feltelepítette a hozzávaló szoftvert, pillanatok alatt/.
de azóta a pc nem ismeri fel az x8-at. mi lehet a gond? hol tudom orvosolni?
Arról sajnos nincs összehasonlítási alapom, hogy wifi nélkül fagyott-e, mert nem sokkal később, miután megkaptam, már használtam rajta wifit. Annyi a különbség, hogy eleinte 5 wifi-kikapcsolásból 3-szor fagyott le, most 10-15-ből 1-szer. Raktam rá tegnap egy wifi manager-t, eddig nem fagyott, majd meglátjuk.
Nemrég vettem egy move by (Alcatel) márkájú telefont. Tetszik, nekem a tudása is elég, egy problémám van:
Néha előfordul, hogy a wifi kikapcsolása után lefagy a telefon, és csak akkumulátor kiszedésével-berakásával lehet újra használni. Szerintem nincs túlterhelve a rendszer, a gyári alkalmazásokon kívül még plusz 5-6 program van rajta (mobile counter, egy free gps, hvg online, köpönyeg, Alchemy és Angry birds:)). Ami nem kell, azt igyekszem kilőni a feladatkezelőben. A telefon teljesen gyári, nem nyúltam hozzá semmilyen rendszerbeállításokhoz. Oprendszere: Android 2.2 FrYo Egy marketről leszedett wifi-kezelő program segíthet rajtam?:)
Karakter kódolás vagy karakter támogatás néven van a nokiában. Nem vagyok műszaki szakember,csak úgy tudom ahogy nekem is mondták. Valahogy úgy van ,hogy rádiójelek formájában elküldi a telefon és edzen támogatás vagy kódolás beállitásától függően rakja szöveges formába a fogadó készülék. Ha jól emlékszem ez az ékezetes betűk és talán szóközök miatt is van. Ékezetes betűt ugyanúgy tudsz küldeni.
Köszi, erre nem figyeltem. Azt már korábban, még nokiás koromban észrevettem hogy az ékezetes karakterek jóval több helyet foglalnak. Az az érdekes hogy most a beállításoknál ékezet nélküli mód van megadva, de amikor pötyögök akkor ott a swype él (hm, nem is pötyögök csak húzogatom az ujjam) és használja a magyar ékezetes betűket (Galaxy SII).
Valószínű,hogy mégegyet két részletben küldött a teló. Vagy nem vetted észre és minimális rész került a másodikba,vagy pedig a telefon menü,üzenetek beállitásnál a karaktertámogatást változtasd "teljes" helyett "csökkentett"-re.