Keresés

Részletes keresés

zividivi Creative Commons License 2008.04.25 0 0 3200

Óh!

Egy "liberálsitól" már az is nagy teljesítmény lenne, ha saját kódrendszerében eligazodina.

(Én tudom, hogy lehetetlen, mert  váltakozó áramal dolgoznak. )

:-)))

Előzmény: Törölt nick (3196)
meret99 Creative Commons License 2008.04.25 0 0 3199
Hogyne lenne!:(P Hiszen vagy 50 évig próbálták a magyartudatot lepréselni:(
Tökfilko Creative Commons License 2008.04.25 0 0 3198

Figyejémá

Hát megmondom neked mennyire lehet jelenleni?Semennyeire - aszongya a Gyurcsi,hogy huzzatok ki,mer nem kel ide ennyi ember.Mer a Demszki haver is megmonta,hogy nem kell az a hüje magyar jelkép:turulmadár le vele!Minek ide,vagy aki megy vigye magával!

Előzmény: Törölt nick (3191)
zividivi Creative Commons License 2008.04.25 0 0 3195
Nem is nemzetről beszélek, hanem etnoszelektív politikáról.

Az más kérdés, hogy melyik etnikum hajlandó hozzá a nevét adni, vagy tevőlegesen támogatni ezt a politikát. Méghozzá az a feneség az egészben, hogy nem is etnikumok adják áldásukat az etnoszelektív politikára, hanem kizárólag az etnoszelektívitásból megélő politikusaik.

Dehát erről a kormányról is levette már áldását a választók meghatározó többsége, mégis, változatlanul a választók nevében ügyködnek a választópolgárok ellen.

Márcsak ilyen ez a "liberális" demokrácia" és az ő mechanizmusa.
Előzmény: Törölt nick (3194)
zividivi Creative Commons License 2008.04.25 0 0 3193
Jaj! A "kívánatos" szócskát nem vettem figyelembe.

Valóban nem lenne éppen rám jellemző!

:-)))
Előzmény: Törölt nick (3190)
zividivi Creative Commons License 2008.04.25 0 0 3192
Nem ismered a provokatív szót?

Pedig fel is soroltam néhány provokáűló "etnikumot", hogy legyen mihez tartani magad.

Most részletezzem neked külön-külön a török, tatár , Habsburg-ház, és a szovjet csapatok tetteit?

Sorold közéjük a mostani magyarellenes provokátorokat oszt elégedj meg az eredménnyel.
Előzmény: Törölt nick (3191)
zividivi Creative Commons License 2008.04.25 0 0 3189
Gondolom, énrám utalt!

De nem vízionálok, hanem konstatálok.
Előzmény: Törölt nick (3184)
zividivi Creative Commons License 2008.04.25 0 0 3188
//"..Téged a zsidók puszta léte provokál?.."//

Senkit sem provokál ebben az országban senkinek sem a puszta léte!!!!!!!!

1100 éve megszoktuk az együttélést.

De a provokatív jelenléte, bárkinek, etnikumtól függetlenűl irritáló.

Emlékezhetnél a Habsburgokta, oroszokra, törökökre, tatárokra is olykor.

Bizony, nagy-nagy bűnük volt a "rendszerváltóknak" az etnikumokat provokációra bevetni.
Előzmény: Törölt nick (3183)
zividivi Creative Commons License 2008.04.25 0 0 3186
Bárkire, aki nem szótármagyar.
Előzmény: Törölt nick (3185)
zividivi Creative Commons License 2008.04.25 0 0 3182
/////"......A wikipedia ..."////

Kulturember egyre ritkábban hivatkozik erre a szedett-vedett ismeretterjesztőre.

Aki érti a szavakat, annak semmi szüksége az ilyesféle értelmező szótárakra.
Előzmény: Törölt nick (3177)
Törölt nick Creative Commons License 2008.04.25 0 0 3180

szépen hangzik,de egyetlen europai néppel szemben nem engedhetné meg senki azt a stílust,amivel itt sokunkat,le mélymagyaroznak...

Én sok országban eltöltöttem tartósabb időt...és te????

(Pl- a Zürichi tömegközlekedés-ez nem csak a túristák helye!-feliratai...persze ez csak a mintademokrácia)..nem is provokálnak sehol annyit.A Zsidók max a szombati napokon tűnnek fel a templomba menet,nem döntöget senki kereszteket és nem viszi ki a hanukáját az utcára...sorolhatnám..

Itt a gondok gyökere...az ,hogy kinek jó ez,az egyénileg is megitélhető!!

Előzmény: Törölt nick (3177)
korieander Creative Commons License 2008.04.25 0 0 3178
"Vagy nézd meg a South Park-ot, és magyarítsd le magadnak.

Nekem nincs hiányérzetem, csak elképzeltem, mit kapna itt egy szerencsétlen, aki készít egy ilyen paródiát."

1etértünk...ha nálunk feleannyit zsidóznának 1 rajzfilmben mint a szószparkban, előjönnének a hivatásos rettegik...

(máskülönben volt a SPnak vmi magyar változata, azzal az apró különbséggel, h az egész nem szólt másról h Kossuth seggbeb@szza Széchenyit, Árpád pedig Álmost...nézhetetlen sz@r volt amit az első alkalommal lekevertek)
Előzmény: Törölt nick (3171)
zabfaló Creative Commons License 2008.04.24 0 0 3167
Ahelyett, hogy menne már oda, ahova Horn Gabi, a szakállas bácsi küldte, márc.9-én!
Előzmény: Törölt nick (3162)
Törölt nick Creative Commons License 2008.04.24 0 0 3166

56-ban az ÁVO-hoz besorozott színtiszta magyar (általában parast származású) kiskatonákat végeztek ki, lincseltek meg a hős forradalmárok. Magyargyűlölők lettek volna?

Ugyan már Kintikém, hazugságok, üres lózungok, jelszavak. Minek? Főleg kintről minek? Mit akarsz elérni vele?

Előzmény: Törölt nick (3162)
Törölt nick Creative Commons License 2008.04.24 0 0 3165
mert mindig iszik az apja
Előzmény: Der Beste (3164)
Der Beste Creative Commons License 2008.04.24 0 0 3164

Apáddal is csak többen vagyunk.

Előzmény: Törölt nick (3136)
korieander Creative Commons License 2008.04.24 0 0 3163
"Volt itt egy olvtárs, akinek nem tetszik a Himnusz. Ráugrottak, és megmagyarázták, hogy nem jó magyar ember."

érdekes szemüveggel nézed a világot...Elhiszem h nem tetszik neki a himnusz, de ezt nem kell naponta 3szor világgákürtölni...

FriendlyFire válasz | megnéz | könyvjelző 2008.04.16 11:32:01 © (2184)
magyargyűlölő-e az akinek nem tetszik a magyar himnusz és ezt a véleményét ki is fejezi? Szerintem nem.

FriendlyFire válasz | megnéz | könyvjelző 2008.04.16 11:54:54 © (2191)
ja, ez az utolsó fázis. Ez első fázis pedig az, hogy a közbeszédben elfogadott legyen, hogy a himnusz megváltoztatása nem egy magyarellenes merény.

FriendlyFire válasz | megnéz | könyvjelző 2008.04.17 09:45:07 © (2428)

pl. a magyar himnusz depressziós szerintem, sőt nekem az izraeli/francia/szlovák himnusz jobban tetszik. Ez magyargyűlölet? Hát nem!

Szeretném inkább, hogy az én hazámnak is egy mások által is írigyelt, elismert himnusza legyen.

FriendlyFire válasz | megnéz | könyvjelző 2008.04.17 10:50:42 © (2456)

Figyelj! A himnuszt is szeretnem kellene, mert magyar vagyok, bár nekem a francia jobban tetszik.

FriendlyFire válasz | megnéz | könyvjelző 2008.04.24 14:31:13 © (3144)
Nem tudom, nekem nem tetszik a magyar himnusz és különösebben nem szúrkolók senkinek. Sport műsort is csak ritkán nézek.

FriendlyFire válasz | megnéz | könyvjelző 2008.04.24 15:24:35 © (3150)

ja, sajnos mégsem tetszik. :-(

Remélem születik majd egy dal, ami leváltja a mostanit. Ez megmarad "Nemzeti Imá"-nak, aminek írták és csak lesz egy himnusz funkciót jobban betöltő darab is. Már várom! :-)
Előzmény: arszon (3149)
Előzmény: Törölt nick (3161)
Törölt nick Creative Commons License 2008.04.24 0 0 3162
van e magyargyulolet ? emberek szemet lovette ki elkuro . mi ez ha nem magyargyulolet ?
Előzmény: Or Kán (-)
thghghgh Creative Commons License 2008.04.24 0 0 3160

"Hát persze, hogy van! Pl. a cigány gyűlöli a magyart"

Ilyent nem szabad általánosítani, pl én ismerek olyan roma származású srácot, hogy ha öccsei meg akarnak verni, vagy elveszik valamidet, akkor szólsz neki és megvéd/visszaszerzi cuccod, majd megszidja öccseit. Na erre varj gombot; sok ember példát vehetne róla, hogy vérségi/barátsági kötelékeknél fontosabb kell legyen az igazság.

Előzmény: gabornik (3143)
Törölt nick Creative Commons License 2008.04.24 0 0 3159
Komoly biológusok (Dr Csányi) bizonyitották, hogy az ember falka-állat. Térj vissza.
Sport drukkerség nem kötelező, például szeretheted Eötvöst, Kodályt és Bartókot, a magyar népzenét, urambocsá a magyar nótát. A himnuszt a szülő szeretteti meg a gyerekével, az ilyen érzésk tesznek egy falka-állatott stabilllá érzelmileg pszichésen. Tehát ez nagyon fontos szülői kötelesség. (ha nem akarja, hogy drogokba....keresse a gyereke a stabilitást)
Előzmény: FriendlyFire (3144)
Or Kán Creative Commons License 2008.04.24 0 0 3158

"Le vagyon írva, h. a Himnusznak tetszenie köll."

Már elnézést, hogy belekotyogok ebbe a magasröptű párbeszédbe, de hol is van ez leírva?

Előzmény: Törölt nick (3149)
korieander Creative Commons License 2008.04.24 0 0 3155
én nyugodt vagyok....
Nem te akartál már tüntetést szervezni a kollegáért aki naponta 2szer idefirkálja h mennyire nem szereti a magyar himnuszt...??

tőlem azt csipog amit akar...
Előzmény: Törölt nick (3154)
korieander Creative Commons License 2008.04.24 0 0 3153
"Csak egyszerűen nevetségesnek tartom, hogy a Himnuszhoz való hozzáállásból szűrítek le ki milyen ember."

nézd...attól mert itélem el azt aki büdöset sz@rik még nem kell tapsikoljak ha az "asztalrasz@rnak"
Előzmény: Törölt nick (3152)
FriendlyFire Creative Commons License 2008.04.24 0 0 3150

ja, sajnos mégsem tetszik. :-(

Remélem születik majd egy dal, ami leváltja a mostanit. Ez megmarad "Nemzeti Imá"-nak, aminek írták és csak lesz egy himnusz funkciót jobban betöltő darab is. Már várom! :-)

Előzmény: Törölt nick (3149)
zividivi Creative Commons License 2008.04.24 0 0 3148
De talán TV sincs, ami előtt bosszankodni lehet a magyar himnuszon.

Szegény Gönzc papa is hiába beszélt a gombról, amit el lehet csavarni a készüléken! Inkább betiltatnák még a himnuszt is, vagy jópofára zanzásítanák.

Á! Nincs magyargyűlölet az országban. Á! Dehogyis van! Már globálisan gyűlölnek mindent, ami magyar (német, arab, holland, osztrák, .....stb)
Előzmény: Törölt nick (3146)
Törölt nick Creative Commons License 2008.04.24 0 0 3146
Apád miért nem húz el a Szaharába? Ott garantáltan nem játszanak semmilyen himnuszt...
korieander Creative Commons License 2008.04.24 0 0 3145
"Apám már azt sem szívleli, hogy a futballmeccs kezdetekor himnusz van."

hahahaha...ezentúl majd gondolni fogok rátok 1-1 válogatott meccsen v. magyar győzelem után, hogy testületileg toporzékoltok a tévé előtt a Magyar Himnusz lejátszásánál (vagy ilyenkor kikapcsoljátok a tévét?)

ajánlom nektek az angol válogatott meccseit...ott kb meccsenként 4-5ször éneklik az angol himnuszt a szurkolók...max leveszitek a hangot :-DDD
FriendlyFire Creative Commons License 2008.04.24 0 0 3144
Nem tudom, nekem nem tetszik a magyar himnusz és különösebben nem szúrkolók senkinek. Sport műsort is csak ritkán nézek. Ezért nem érzem magam "magyarellenesnek" a sportot hasznosnak tartom, biztatok mindenkit a sportolásra, ha közeli ismerősőm szerepelne, akkor szúrkolnék neki. Egy idegen nekem akkor is idegen, ha magyar vagy hottentotta. Tudom mások nem így vannak ezzel.
Előzmény: Törölt nick (3141)
gabornik Creative Commons License 2008.04.24 0 0 3143

Van-e magyargyűlölet??....

Hát persze, hogy van! Pl. a cigány gyűlöli a magyart. De ez természetes! Addig nincs nagy baj vele, míg kisebbségben vannak! Akkor lesz már nagy baj, mikor ők lesznek többen! Pedig ez elöbb-utóbb be fog következni!!

zividivi Creative Commons License 2008.04.24 0 0 3142
Ez a hsz. is magyargyűlöletről tanúskodik, de oda se neki.

Próbálnál meg valami mást zanzásítani ily felhőtlen örömmel, úgy kicsapnának a fórumról hogy na.

Előzmény: FriendlyFire (3139)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!