Hát megmondom neked mennyire lehet jelenleni?Semennyeire - aszongya a Gyurcsi,hogy huzzatok ki,mer nem kel ide ennyi ember.Mer a Demszki haver is megmonta,hogy nem kell az a hüje magyar jelkép:turulmadár le vele!Minek ide,vagy aki megy vigye magával!
Nem is nemzetről beszélek, hanem etnoszelektív politikáról.
Az más kérdés, hogy melyik etnikum hajlandó hozzá a nevét adni, vagy tevőlegesen támogatni ezt a politikát. Méghozzá az a feneség az egészben, hogy nem is etnikumok adják áldásukat az etnoszelektív politikára, hanem kizárólag az etnoszelektívitásból megélő politikusaik.
Dehát erről a kormányról is levette már áldását a választók meghatározó többsége, mégis, változatlanul a választók nevében ügyködnek a választópolgárok ellen.
Márcsak ilyen ez a "liberális" demokrácia" és az ő mechanizmusa.
szépen hangzik,de egyetlen europai néppel szemben nem engedhetné meg senki azt a stílust,amivel itt sokunkat,le mélymagyaroznak...
Én sok országban eltöltöttem tartósabb időt...és te????
(Pl- a Zürichi tömegközlekedés-ez nem csak a túristák helye!-feliratai...persze ez csak a mintademokrácia)..nem is provokálnak sehol annyit.A Zsidók max a szombati napokon tűnnek fel a templomba menet,nem döntöget senki kereszteket és nem viszi ki a hanukáját az utcára...sorolhatnám..
Itt a gondok gyökere...az ,hogy kinek jó ez,az egyénileg is megitélhető!!
"Vagy nézd meg a South Park-ot, és magyarítsd le magadnak.
Nekem nincs hiányérzetem, csak elképzeltem, mit kapna itt egy szerencsétlen, aki készít egy ilyen paródiát."
1etértünk...ha nálunk feleannyit zsidóznának 1 rajzfilmben mint a szószparkban, előjönnének a hivatásos rettegik...
(máskülönben volt a SPnak vmi magyar változata, azzal az apró különbséggel, h az egész nem szólt másról h Kossuth seggbeb@szza Széchenyit, Árpád pedig Álmost...nézhetetlen sz@r volt amit az első alkalommal lekevertek)
56-ban az ÁVO-hoz besorozott színtiszta magyar (általában parast származású) kiskatonákat végeztek ki, lincseltek meg a hős forradalmárok. Magyargyűlölők lettek volna?
Ugyan már Kintikém, hazugságok, üres lózungok, jelszavak. Minek? Főleg kintről minek? Mit akarsz elérni vele?
Remélem születik majd egy dal, ami leváltja a mostanit. Ez megmarad "Nemzeti Imá"-nak, aminek írták és csak lesz egy himnusz funkciót jobban betöltő darab is. Már várom! :-) Előzmény: arszon (3149)
"Hát persze, hogy van! Pl. a cigány gyűlöli a magyart"
Ilyent nem szabad általánosítani, pl én ismerek olyan roma származású srácot, hogy ha öccsei meg akarnak verni, vagy elveszik valamidet, akkor szólsz neki és megvéd/visszaszerzi cuccod, majd megszidja öccseit. Na erre varj gombot; sok ember példát vehetne róla, hogy vérségi/barátsági kötelékeknél fontosabb kell legyen az igazság.
Komoly biológusok (Dr Csányi) bizonyitották, hogy az ember falka-állat. Térj vissza. Sport drukkerség nem kötelező, például szeretheted Eötvöst, Kodályt és Bartókot, a magyar népzenét, urambocsá a magyar nótát. A himnuszt a szülő szeretteti meg a gyerekével, az ilyen érzésk tesznek egy falka-állatott stabilllá érzelmileg pszichésen. Tehát ez nagyon fontos szülői kötelesség. (ha nem akarja, hogy drogokba....keresse a gyereke a stabilitást)
Remélem születik majd egy dal, ami leváltja a mostanit. Ez megmarad "Nemzeti Imá"-nak, aminek írták és csak lesz egy himnusz funkciót jobban betöltő darab is. Már várom! :-)
"Apám már azt sem szívleli, hogy a futballmeccs kezdetekor himnusz van."
hahahaha...ezentúl majd gondolni fogok rátok 1-1 válogatott meccsen v. magyar győzelem után, hogy testületileg toporzékoltok a tévé előtt a Magyar Himnusz lejátszásánál (vagy ilyenkor kikapcsoljátok a tévét?)
ajánlom nektek az angol válogatott meccseit...ott kb meccsenként 4-5ször éneklik az angol himnuszt a szurkolók...max leveszitek a hangot :-DDD
Nem tudom, nekem nem tetszik a magyar himnusz és különösebben nem szúrkolók senkinek. Sport műsort is csak ritkán nézek. Ezért nem érzem magam "magyarellenesnek" a sportot hasznosnak tartom, biztatok mindenkit a sportolásra, ha közeli ismerősőm szerepelne, akkor szúrkolnék neki. Egy idegen nekem akkor is idegen, ha magyar vagy hottentotta. Tudom mások nem így vannak ezzel.
Hát persze, hogy van! Pl. a cigány gyűlöli a magyart. De ez természetes! Addig nincs nagy baj vele, míg kisebbségben vannak! Akkor lesz már nagy baj, mikor ők lesznek többen! Pedig ez elöbb-utóbb be fog következni!!