"ha úgy haladunk mint Gyurcsányék, akkor lassan már nekik sem lesz mit lopnijuk."
Ne aggódj, ellopják a jövőt PPP rendszerben, meg eladják a jövőben befizetett TB-járulékodat Sőt, rákényszerítenek, hogy eladd a gyerekedet multinaci rabszolgának ösztöndíj fejében, ha nem akarod hómunkásnak adni. Abból is zsebelnek.
Ha abba belerokkant a válallkozásod,hogy Orbánék megemelték a minimálbért azt sajnálom! Viszont ez a minimálbéremelés, meg nagyon sokaknak sokat jelentett! És noha utólag igazolható, hogy társadalmi szinten az ország nyert a radikális minimálbér emelésekkel, attól még meg tudlak érteni téged, ha egyénileg neked ez rossz volt. Akkor mostmár értem, honnan az a nagy Orbán gyűlöleted...
De az infláció csökkenését nem értem. Az elvileg jó mindenkinek. Nem?
Ez egy folyamatnak a következménye, -de hogy válaszoljak: az államadósság nem érint közvetlenül, ( én már a 80-as évek elején is éltem ) és főleg nem annyira, hogy mindennap ezzel keljek, ezzel feküdjek...az embereket általában nem érinti közvetlen ül...
Szerintem érdemes minél előbb feladni azt az illúziót (már ha van), hogy az én oldalam nem lop. Minden oldal lop. Ilyen a hatalom.
Csak túl azon hogy mindkét oldal klientúrája lop, azért emellet nem ártana az országot valahogy előrébb vinni. MErt ha úgy haladunk mint Gyurcsányék, akkor lassan már nekik sem lesz mit lopnijuk.
Nem igaz! Ők pont arra indultak el amerre megígérték. Neked is ajánlom figyelmedbe azt a régi topicot ahol a 40-en pontjukat tárgyaljuk ki részletesen.
Bizony Orbánék is követtek el hibákat, de ezek egyike sem menti Gyurcsányt! Mindamellet a hibáival együtt az ország fejlődött. A mutatók jók voltak. Ezt sikerült Gyurcsánynak elk...rnia.
Orbán többször elmondta, hogy nem volt tökéletes az Ő 4 éve. DE ma ez már abból a szempontból mind1, mert 2002-ben a vélt vagy valós hibáikért a nép megbüntette őket és jött Medgyessy!
Azért pl. azt nem tartom Gyurcsánytól a hibák beismerésének, hogy a kormányzati kommunikációt hibáztatják a kialakult helyzetért!
nem volt eü reform, nem volt 400% adóemelés, nem volt adócsökkentés, az ellenkezőjét csinálták annak mint amit megígértek. az embereket pedig nem kérdezték meg hogy mit szeretnének egyszer sem.
korlátozták a parlament működését diktatórikus módszerekkel ellehetetlenítették az ellenzéket, vegzálták az a sajtót (juszt) stb stb stb. illegitim hazug banda voltak.
2 éves költségvetés is szép dolog volt. demokratikus nem ?
A tájékoztatással semmi baj nincs. DE te ezt össze akarod mosni a propagandával. Ami már baj. A FIdesz sem tette helyesen. Ők is összemosták a kettőt. Csak megint ott tartunk, hogy akkor az ország jól állt. Most meg a sereghajtók közt vagyunk. Ilyenkor felelőtlenség 1,5 milliárdot kommunikációra költeni akkor, amikor az EÜ miniszter a gyermek rendelők elvonásával riogat. Az ész megáll!!!
De pihegje már el valaki, mikor ejti ki isten után a második ember ,hogy polgártársak mi is csináltunk hibát,nem ezt akartuk ezt nem kellett volna .Csak mutogatnak, és nekik se nőtt ki az angyalszárny a hátukon.Hát ez a baj,volna meg lett volna ez kevés.De talán ha torgyi visszajönne az lökne a gazdaságon.
98-ban Orbánék egyértelműen arra indultak el amit megígértek. NEm jött nekik 100% össze, de az irányt senki nem vitatja! Ezért sosem voltak illegitimek.
Volt nekik szép 40-en pontjuk és abból ők megcsináltak ha jól emlékszem 34-et. Keress rá volt olyan topic akkor, hogy a Fidesz 40 pontja, mi teljesült?