Keresés

Részletes keresés

MolnarErik Creative Commons License 2008.02.20 0 0 316

És hha te basztál el vmit?

Olyan nyilván nem volt.

Előzmény: lilaköd mámor (315)
lilaköd mámor Creative Commons License 2008.02.20 0 0 315
De elfogadtam a helyzetet: tegyék rendbe amit elkúrtak. "

hát ez a különbség, h nálam az építkezésen elbaszott valaki valamit..repült..és a béréből levontam a kárt.

méghogy tegye rendbe

lófaxot...
Előzmény: Törölt nick (314)
Törölt nick Creative Commons License 2008.02.20 0 0 314

Olvastad a beszédet? Értetted is? Erős a gyanúm, hogy neked is csak - mint általában a jobboldal szelektív memóriájában - ezek a kifejezések maradtak meg:

hazudtunk reggel és este

böszmeséget

elkúrtuk

kurva ország

lószart mama

Kb. idáig terjed a többségi fidesz szavazótábor szövegértése és amit abból rögzíteni bírt.

Sokszor leírtam már: az a beszéd egy "cégvezető" zártkörű beszélgetése volt a közvetlen munkatársakkal arról, hogy a "főprojektet" közös erővel elbaszták. Ha nem szivárog ki, most nincs miről beszélni.....

Miért is mondjon le? Mert te, meg néhány ezer hőzöngő ezt így tartanátok helyesnek?

Egyébként az én lelkiismeretem tiszta, mert nem rájuk szavaztam (ezt már korábban kiveséztük). De elfogadtam a helyzetet: tegyék rendbe amit elkúrtak. Hogy 2010-ben mennek-e vagy maradnak, ezek után nem nagyon érdekel.....

Előzmény: IDKFA (313)
IDKFA Creative Commons License 2008.02.20 0 0 313
Ja. Minden demokráciában általános, hogy a választást követően lebukik a miniszterelnök a hazugságbeszédével és ezután nem lemond és eltakarodik, hanem a választók örömére és egyetértésével mégis lesz adóemelés. És még te fideszdroidozol....  
Előzmény: Törölt nick (311)
MolnarErik Creative Commons License 2008.02.20 0 0 312

"Én feldühödött mszp szavazóval még nam találkoztam. Feldühödött fidesz szavazóval annál többször sajnos....."

Mint most is

Előzmény: Törölt nick (309)
Törölt nick Creative Commons License 2008.02.20 0 0 311

De látszik ám! Van egy törvényesen lezajlott választás, ahol van győztes és van vesztes. A végeredmény 4 évre szól! A győztes kormányt alakít  (ha tud), a vesztes pedig ellenzékbe vonul. Ez az, amit egy fideszdroid soha nem fog megemészteni....

És ezért van az is, hogy a győztest Ő és pártja ellenségnek és nem ellenfélnek tekinti (már ha érted, mi a két szó értelme közt a különbség), hogy nem képes elfogadni azt, ha valaki más véleményen van mint Ő (megbélyegzi: gonosz, elvakult, esetleg light-os formában elvakult, megtévesztett szoci-szavazó). Pedig az elvakultakat nagyobb számban tömöríti a fidesz szavazótábora......  

Előzmény: IDKFA (310)
IDKFA Creative Commons License 2008.02.20 0 0 310
Ebből is látszik melyik az értelmesebb. Az mszp szavazók akkor is csak legyintenének, ha árvereznék an ingóságaikat, ja persze arról is a Zorbán tehetne...
Előzmény: Törölt nick (309)
Törölt nick Creative Commons License 2008.02.20 0 0 309

"az ostoba mszp szavazók dühét volt hivatott levezetni,"

Én feldühödött mszp szavazóval még nam találkoztam. Feldühödött fidesz szavazóval annál többször sajnos..... Ezek a képek pontosan nem a szoci szavazók miatt lettek odatéve. A szoci szavazó - ha kiábrándult - max legyint, és csendben kifizeti a vizitdíjat. A fidesz szavazó meg anyázik egy jót vérben forgó szemekkel....volt hozzá szerencsém...... :(

Attól, hogy elvbarátaid - tisztelet a kivételnek, mert van - viselkedését az ellenfél szavazótáborára vetíted, még nem lesz igazad..... Csak arra gondolj, hogy 2006 őszén sem feldühödött szoci szavazók kezdték.....

Előzmény: IDKFA (308)
IDKFA Creative Commons License 2008.02.20 0 0 308
Szerintem semmi uszítás nem volt benne. Mint írtad az ostoba mszp szavazók dühét volt hivatott levezetni, akik azt hitték erről is a Zorbán + a burzsuj orvosok tehetnek és őket vegzálták.   
Előzmény: Törölt nick (306)
ZSOTYESZ Creative Commons License 2008.02.20 0 0 307
Figyu 171!! Hun a forrás?
Előzmény: geszthi (300)
Törölt nick Creative Commons License 2008.02.20 0 0 306

Hogy mi volt abban az uszítás? Kicsit sem álszent kérdés..... Azt, hogy kik vezették be a vizitdíjat tudta az egész ország..... De derága jó doktoraink még tájékoztatták erről külön a lakosságot. Kirakták az automaták oldalára vezetőink fényképeit, hogy a betegeknek legyen mire köpködniük, hőzönghessenek egy jót a kórházak bejáratában.....

Tehát tájékoztattak mindenkit arról amiről már amúgy is mindenki tájékoztatva lett....

K...va jó.... Kicsit ostoba húzás volt, csak magukat járatták le vele a kórházak orvosai....

Előzmény: IDKFA (301)
ghoezeke mate Creative Commons License 2008.02.20 0 0 305
Mennyi a kampányidő tartama? Ebben benne volt az esemény, vagy sem?
ghoezeke mate Creative Commons License 2008.02.20 0 0 304
Lassan írom, hogy megértsd.
Betettem nektek a kampány definícióját. Tehát a kampány a választókkal történő eszmecsere.
A kritizált esemény nem e célból manifesztálódott, hanem csak egy átlagos önkormányzati míting volt.
Első következtetés: nem kampány.
A törvény a kampányt tiltja. Mivel nem volt kampányesemény, a törvény nem vonatkozik rá.
Második következtetés: szar ez a topik.
Előzmény: toloba (298)
IDKFA Creative Commons License 2008.02.20 0 0 303
Lásd kivel van dolgod kicsi fikanick. Adok neked egy ?-et. Használd egészséggel.
Előzmény: Törölt nick (268)
IDKFA Creative Commons License 2008.02.20 0 0 302

Neked vannak érveid? Ez új. Akkor miért mindig a mszp propagandát ontod magadból? No megtaláltad már a Gyurcsányos választási csalásról nyitott topicodat?

Előzmény: toloba (267)
IDKFA Creative Commons License 2008.02.20 0 0 301
Mi volt abban az uszítás? Tájékoztatás volt az is, hogy kinek küldjék a köszönő leveleket...
geszthi Creative Commons License 2008.02.20 0 0 300
Amikor a fideszes polgarmester es korhazigazgato utasitotta az embereit hogy plakatoljanak kormany ellen uszito dolgokat a korhazakban is akkor nem zavart?

Mert az nem tajekoztatas volt, hanem szimpla uszitas.

Most meg az zavar, ha tejekoztato lesz?
Előzmény: ghoezeke mate (297)
toloba Creative Commons License 2008.02.20 0 0 299
Bizonyára törvényes, ha ugyanezt megtették Fideszék a vizitdíj ellen...
Előzmény: ghoezeke mate (297)
toloba Creative Commons License 2008.02.20 0 0 298
Csakhogy van törvény...a topikban is bent van vagy 5-6-szor...

Előzmény: ghoezeke mate (296)
ghoezeke mate Creative Commons License 2008.02.19 0 0 297
Kötelező lesz kitenni az Egészségügyi Minisztérium a vizitdíj és kórházi napidíj mellett felsorakoztatott érveit tartalmazó kampányanyagokat a rendelőkbe és kórházakba.

Ehhez miccósz, toloba bazmeg?
Ez kicsivel nagyobb, mint pár trikó. Törvényes?
ghoezeke mate Creative Commons License 2008.02.19 0 0 296
cseszheted az törvényedet... ha nincs törvény, akkor nincs törvénysértés.
Előzmény: toloba (295)
toloba Creative Commons License 2008.02.19 0 0 295
cseszheted az enciklopédiádat...a törvény az törvény, az enciklopédia meg nem az...
Előzmény: ghoezeke mate (285)
toloba Creative Commons License 2008.02.19 0 0 294
Csak annyira, mint te szoktál....
Előzmény: PBGI (281)
Törölt nick Creative Commons License 2008.02.19 0 0 293
Pedig vannak "szakmai befektetőik" nekik is - ahogy legutóbb a TV-ben mondta -, amit persze nem szabad összetéveszteni a karvalytőkével......
Előzmény: brutalside (184)
bleuet Creative Commons License 2008.02.19 0 0 292
NON PROFIT! :D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D
Előzmény: Törölt nick (265)
tbando Creative Commons License 2008.02.19 0 0 291

Hát nem tökéletesen illik az elvbarátaidra.

Szerintem sem. De ez miért kellene, hogy számítson? A tények mikor számítottak bármit is a ballibnek?

ps. És még egy kérdés. Ezt hogy kell érteni?

Meg az a csalás, hogy amikor azt és ott ........... akkor téged kihagytak.

Pusztán csak azt nem értem, hogy Mikor? Mit? Hol? és Honnan? 

Előzmény: Törölt nick (273)
tbando Creative Commons License 2008.02.19 0 0 290
:)))))))
Előzmény: Törölt nick (278)
Törölt nick Creative Commons License 2008.02.19 0 0 289
 Toloba ez mar tenyleg nagyon gaz!! Melyen alulmulod magadat..............ekkora nagy mar az elkeseredes?
Előzmény: toloba (53)
ghoezeke mate Creative Commons License 2008.02.19 0 0 288
Előbb még joghézagra célozgattál. Vagyis van, amit nem ír le jogszabály.
Nehéz kedvedre tenni.
Jog nincs, elméleti definíció pfff.
Na, télleg L. :-)
Előzmény: Törölt nick (287)
ghoezeke mate Creative Commons License 2008.02.19 0 0 285
Ja, én is mentem, mert ez észmentességet igénylő topik, de azért még:

"választási kampány – eredetileg a választásokat megelőző időszak, amelyet a pártok – részben formálisan biztosított keretek között – a sza­vazók meggyőzésére használnak. A politika mediatizációja és perszonali­zálódása azonban kikényszerítette a permanens, választásoktól válasz­tásokig tartó kampányt. A tömegkommunikáció pedig a politikai üzenetek tartalmával szemben azok csomagolásának jelentőségét erősítette fel. A politikai szereplők nyilvánosság előtti megnyilvánulásai a kampány alap­vető jellemzői, innen indulnak ki a választók meggyőzésére irányuló viták és a politikai szereplők imázsformálásai, melyen a politikusokról, pártok­ról és egyéb intézményekről a nyilvánosság előtt kialakult kép változását értjük."

Virtuális enciklopédia
Előzmény: Törölt nick (283)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!