Kíváncsi vagyok az esélyekre, mennyi az annyi?
Érvénytelen lesz?
Van ami érvényes, van ami nem?
Sehol sem láttam még körkérdést - magad uram, ha szolgád nincsen... körkérdés a blogon..
http://viccesvideok.blogspot.com/
Persze az emberek többsége nem fogja fel a dolog paradox voltát (3 ember közül szerintem 2 nem is tudná megmagyarázni, mit jelent az a szó, hogy paradox),
én épp ezért tartom alkotmányellenesnek (rövidebben és picikét indulatosabban: f*szságnak) ilyen témá(k)ban népszavazást tartani.
Akkor ne kommunistázd le azokat, akiknek más a véleményük (jegyzem, a komcsikampányt elindító Szadi-párt tagjai között ül a legtöbb volt ávh-s, pártfunkci leszármazott, és eléggé nagy az egy négyzetméterre eső volt maoisták száma ebben a népi kohóban....hamár ne szavazzunk a cucilizmusra....;P
Nézd,akikről beszélsz,adott kort ismertek,azon kor kihívásaira adtak -ilyen avgy oylan- válaszokat. Én a jelenlegi magyar helyzetet ismerem-és erre szeretnék választ adni, a gyerekeim és a leendő unokáim érdekében...
Azt mondják,sulykolják oviék,hogy a jövő igennel kezdődik. Nemde? Tehát,ha igennel szavazok,akkor marad minden a régiben-kvázi a múlt a jövő. Ez így nekem egy kissé paradox...Köszönöm,az ilyen jövőből nem kérek...
Aki fizetett annak persze hogy nem ingyenes. Akik meg nem (többen vannak) annak meg az. Vagy többen kell hogy fizessenek mint eddig vagy azoknak kell többet akik eddig is fizettek vagy az fizet aki találkozik az orvossal. Vagy ezek kombinációja. Ezt kellene eldönteni és úgy legyen. Vagy maradjon ahogy van, oszt jónapot.