A rendőrség követeli a bírói vádak tisztázását Egy rendőrt elítélt, egy másikat felmentett egy bíró a 2006 szeptemberi zavargások alatt a kőbányai rendőrkapitányságon történt bántalmazások miatt. A bíró kimondta, hogy a rendőrök egy része biztosan hamisan tanúskodott. Egy másik bíró is ebben a szellemben nyilatkozott a rendőr tanúkról. A rendőrség visszautasítja a vádakat. http://index.hu/politika/belfold/rendhaz0115/
- símaszkot fel - sisakot fel - viperát a kézbe - azonosítót levenni - csoportosan megrugdosni (belebotlani a fejébe) - a kórházba is utánamenni - odabilincselni az ágyhoz az épen maradt kezét/lábát - hamis tanúzással megvádoltatni - hamis tanúzással kimosni magukat - a hamis tanúzást kimondó bírót "jogi lépésekkel" fenyegetni
Ez egy baromság. A rendőrök azért kapják a pénzüket, a jogaikat, a felszerelésüket, hogy a törvényt betartassák és betartsák! Ha bármire azzal fenyegetőznek, hogy majd nem ennek megfelelően fogják végezni a munkájukat, akkor jobb, ha szedik a sátorfájukat, mert maguk veszélyesebbek ránk, mint a bűnözők!
uj magyarorszag. tiszta kozelet. szolgaltato kozigazgatas. a rendor mondja meg, mit tehet a biro. a feladatat meg akkor latja el, ha a biro szot fogad. erdekes logika. sajnos eletszeru is. :((
Én azt gondolom, hogy egy jogvégzett ember ilyesmit nem mondhat a tárgyalóteremben.
Ha egyszer megállapítja, hogy valamelyik tanú hazudott, akkor szerinted mit kellene mondania? Az erkölcseikben alázta meg őket talán, vagy emberi méltóságukban sértette őket?
Én azt gondolom, hogy egy jogvégzett ember ilyesmit nem mondhat a tárgyalóteremben.Főleg ha ő az elnök.
Ez olyan mint mikor a rendőrerőszak ügyben Magyar doktor, Zs. angolkisasszonyságán rugózott.Az sem volt túl szép.(Pedig sejted mit gondolok arról az ügyről is.)
Egy sőr mellett vagy baráti körben oké, a tárgyalóteremben nincs helye ilyesminek.Véleményem szerint.
a szőrszálasogatás nem vita. én értettem, mire gondol: pikáns színezetet ad az ügynek, hogy a rendőrség főnöke egyben az országos igazságszolgáltatási tanács tagja is.
a hamisan tanúskodó rendőrök rossznéven vették, hogy a bíróság ezt a szemükre hányta, teljesen normális emberi viselkedés. én sem örülök, ha blöffölök és valaki észreveszi.
tényleg nem gondolnak arra, hogy mihez asszisztálnak?
hogy esetleg egyszer ellenük is fordulhat a dolog?
Erre a fidesznyikeknek kellett volna gondolniuk. Mielőtt megőrjítették és az utcára küldték a csőcseléket. Ugyanez a csőcselék Orbán ellen is bevethető.