"egy párt azzal kerülhet kormányra, ha a szomszéd nép utálatát tűzi a zászlajára. Azt hiszem, ennél lejjebb nincs ..."
Nálunk a miép antiszemitizmusra épített, a jobbik meg cigányellenességre épít, de a magyar szélsőjobb mindig is antiszemita, román-, szerb-, szlovák- és romaellenes volt. A Slota-féle szélsőjobb is szélsőjobb, csak szlovák.
Az sem egésen úgy van. Én úgy halottam, hogy a támadás előtt rendelte el a pápa a harangozást, hogy így fohászkodjanak Istenhez. És mivel sikerült győzni, ezért megmaradt a harangozás.
XXI-ik szazad van tudom eleg jol milyuk van,1-2-km-szembe alltam veluk,csak azt nekunk ne tiltsak azt amit mas szabadon csinal,,elvegre demokracia van,vagy nem?
Tényleg megdöbbentő. És az EU tétlenül nézi. Érdekes módon csak akkor mordultak fel, amikor Haider hatalomra jutott egy rövid időre Auszriában. Akkor egyes vadliberálisok rögtön bojkottálni akarták egész Ausztriát. Most miért nem teszik ezt Szlovákiával?
Tócia ez egyetlen ország itt a kontinensen (szándékosan nem Európát írok), ahol egy párt azzal kerülhet kormányra, ha a szomszéd nép utálatát tűzi a zászlajára. Azt hiszem, ennél lejjebb nincs ...
Ezzel ugye arra célzol, hogy Magyarország ne nagyon pofázzon, mert rosszul jár. Szlovákia sokkal jobban fel van fegyverezve. Vagy, mondhatnám úgy is, hogy van fegyvere, míg nekünk nincs!:(