Keresés

Részletes keresés

cooldoc Creative Commons License 2008.01.26 0 0 2686
Nem gondoltam volna, hogy ezeket a franciákat (minden poszton világklasszissal) le lehet győzni. Bravó, Horvátok!
Urak, mondja meg valaki, hogy Dzomba miért nem játszik! Talán sérült? Ha már volt ez terítéken, akkor elnézést figyelmetlenségemért.
Előzmény: Martin1899 (2683)
istvan03 Creative Commons License 2008.01.26 0 0 2685
Hát igen, példát vehetnénk a horvátoktól, pedig a dánoktól a csoportban , 10 góllal kikaptak, most mégis így küzdeni,...le a kalappal, ez nem semmi....
FaberK Creative Commons License 2008.01.26 0 0 2684
Miért tolták a bírók a horvátokat? Balic vagy 2 meccsre elegendő kétpercet úszott meg.
Martin1899 Creative Commons License 2008.01.26 0 0 2683

Nyertek a horvátok a franciák ellen 23 - 22-re.

Nagyon izgalmas meccs volt, az utolsó fél percben a franciák támadtak, de nem tudtak gólt lőni.

Szerintem a horvátok megérdemelték a győzelmet, fantasztikusat küzdöttek.

Mindjárt kezdődik a másik elődöntő is

szaltósGera Creative Commons License 2008.01.26 0 0 2682
kösz, igen ő lesz az
Előzmény: istvan03 (2681)
istvan03 Creative Commons License 2008.01.26 0 0 2681
Azt hiszem, Slavko Goluza,,
Előzmény: szaltósGera (2680)
szaltósGera Creative Commons License 2008.01.26 0 0 2680
hogy hívják Cervar segítőjét
ismerős, de szégyelem nem ugrik be...
sanya122 Creative Commons License 2008.01.26 0 0 2679
Sótonyi? Csonykai? szerintem akkor írjuk oda Élest és legfőképp Gulyás Istvánt is: ))
Előzmény: Ízirájder (2678)
Ízirájder Creative Commons License 2008.01.26 0 0 2678
Kapitánykérdésben már megy a zuhanyhíradó. Skala megbízatása lejárt, valószínűleg az elnökség sem fogja maradásra bírni, de ő sem erőlteti. Felmerült a neve a női vonalon. Lehet, hogy az olimpiai selejtezőt rábízzák, aztán elmegy klubedzőnek. Első körben ott a Debrecen, ahol elégedettlenek a szakmai munkával.
A női válogatottnál felmerült a Svájcból hazatérő Éles neve, szerintem mondjuk hiba lenne őt megbízni, akkor már inkább Kovács Péter, akit párszor már lebegtettek.

A férfi vonal már érdekesebb és több realitás is van a pletyikben, miszerint a Százhalombattát egész jól öszerakó Sótonyi László az egyik kiszemelt, és az sem elképzelhetetlen, hogy Csoknyai is besegít.
Ismétlem, ezek csak találgatások.
CsabsziVP.Fan Creative Commons License 2008.01.26 0 0 2677

ja és kifelé is így mentek...nem csoda, hogy elvesztek a csomagok...

Mért nem kocsival mentek ki 1 kocsi 4 játékos a tankolást meg fizeti a szövetség :)

Előzmény: Csbalázs (2675)
Csbalázs Creative Commons License 2008.01.26 0 0 2676
Teljesen egyetértek.
Előzmény: attus germanicus (2671)
Csbalázs Creative Commons License 2008.01.26 0 0 2675
Tudod milyen szép ilyenkor a Trondheim-Oslo út? Legalább gyönyörködnek a tájban:-)) Tavaly ilyenkor voltunk ott kocsival. Nagyon király volt:-) Ettől még persze igazad van.
Előzmény: sanya122 (2674)
sanya122 Creative Commons License 2008.01.26 0 0 2674
IDÉZEK:
A csapat péntek este hagyja el a középdöntő helyszínét, nem egyszerűen, hiszen Trondheim-Oslo busszal, majd Oslo-Koppenhága repülővel, Koppenhága-Bécs ismét repülővel, onnan pedig busszal. Alig 24 óra alatt haza is érnek a fiúk.

Vajon minden csapat egy nap alatt ér haza Északról vagy csak mi vagyunk ilyen tipikusan jól szervezők?
Marcus Aurelius Creative Commons License 2008.01.26 0 0 2673
Érdekes így utólag az EB "felütése".
Mert mi volt az első hír? A mezmizéria.
Tanulság: nem bízhatunk senkiben, még a legapróbb dolgok tekintetében sem.
És aztán a spanyolok ("öngól"), franciák (nem adták oda), németek (nem erőltették a végét), horvátok (belesz*rtak) ezt igazolták is...
attus germanicus Creative Commons License 2008.01.26 0 0 2672
>A női kézilabda marhára más, mint a női kézilabda.
:-DD
Előzmény: MahatmaC (2658)
attus germanicus Creative Commons License 2008.01.26 0 0 2671
Maradjunk annyiban, hogy annak a 20 embernek (korántsincs ennyi persze, túlzásokkal próbálsz hátországot teremteni magadnak) kevés képe van a mai férfi kézilabdáról. Reálisan úgy lehet fogalmazni, hogy Nagy L. az EB legjobb átlövői közé tartozott, ugyanakkor mi magyarok részben az ő fizikai adottságai, részben a nemzetünkre mindig is jellemző szélsőséges elvárások és értékelések okán azt vártuk, hogy kimagaslóan ő legyen a legjobb, és ezt valóban nem érte el.
Előzmény: Omega12 (2633)
rixbeex Creative Commons License 2008.01.26 0 0 2670
Úgy, hogy elsöpri a sáncot. De ez persze csak akkor igaz, ha jó lendületben veszi át. Amikor megállt a játékunk, akkor pont emiatt állt. Az volt az érzésem, hogy néha közelről nézik a meccset. A többi csapatnál rengeteg volt az üresben mozgás, helycsere. Eklemovics, Császár vagy hússzor megállt labdával a kézben, hogy most akkor hova tegye. Ilyen csak akkor van, ha nem mozgunk, vagy éppen rosszul.
Technikai értelemben ez, és a beálló hiánya volt a fő gond - szerintem -. Sajnos ez elég ahhoz, hogy ne pörögjön a játék és hitehagyottá váljon a hozzáállás.
Előzmény: az ördög ügyvédje (2664)
Szittya Fergeteg Creative Commons License 2008.01.26 0 0 2669
Rendben.Akkor ki a megoldás?
Előzmény: az ördög ügyvédje (2667)
az ördög ügyvédje Creative Commons License 2008.01.26 0 0 2668
Bocs, EB-t.
Előzmény: az ördög ügyvédje (2667)
az ördög ügyvédje Creative Commons License 2008.01.26 0 0 2667
Skaliczky is, mert ő meg eltaktikázta ezt a VB-t, ahol tényleg egy egész jó csapatunk volt egyébként.
Ha a németek ellen nem úgy áll ki, hogy ez a meccs elveszíthető, mert a világbajnok ellen el lehet, pláne hogy a spanyolok ellen nyertünk, akkor simán a 4 között vagyunk.

És a kutyát nem érdekli, mik voltak az előzetes várakozások, mert ha aszerint menne, akkor mindig nagyjából ugyanazon az 1-2 helyen mozogna le-föl minden csapat.
Előzmény: Szittya Fergeteg (2661)
az ördög ügyvédje Creative Commons License 2008.01.26 0 0 2666
"A női kézilabda marhára más, mint a női kézilabda."

Naná.
Előzmény: MahatmaC (2658)
az ördög ügyvédje Creative Commons License 2008.01.26 0 0 2665
Igen, a hozzá nem értő Borsos is megjegyezte, hogy eddig mindig csak vártuk tőle (Nagy Lacitól) a nagy eredményt, de soha nem hozta, na de most... (azon a meccsen épp jól játszott, talán épp a svédek elleni első félidőben).
Persze biztos ő sem a korieander-szerű statisztikabúvár, csak valami fasz ex-kézilabdázó. Hol értene már hozzá annyira, mint itt a nagytudású statisztikus kolléga?
Előzmény: Omega12 (2656)
az ördög ügyvédje Creative Commons License 2008.01.26 0 0 2664
Hát azt pl. nemigen értem, hogy a testsúly hogy jön a fölötte átlövéshez, de biztos lényeges.

Viszont Nagy meg 2,10 magas, és nem minden meccsen 2 méteres fickókkal került szembe.
Előzmény: Törölt nick (2653)
az ördög ügyvédje Creative Commons License 2008.01.26 0 0 2663
Biztos így volt, csak nem nagyon látszott, hogy bárki faragta volna, meg hogy olyan nagyon külön őrzőt kapott volna.

De lehet, hogy a képernyő csal. Vagy nekünk egy rendezett meccset mutattak, Star Wars 7 alcímmel, csak az lemaradt (mintha láttam volna is egy-két fénykardot felvillanni a háttérben).
Előzmény: The AVE (2651)
az ördög ügyvédje Creative Commons License 2008.01.26 0 0 2662
Betlizett bizony.
A statisztika meg, mint mondtam, rohadtul nem érdekel. Láttam játszani, gyáván játszott. Ennyi.

Hens meg nem.

De ha tudsz egy bátorságstatisztikát mutatni, kíváncsian várom.
Előzmény: korieander (2648)
Szittya Fergeteg Creative Commons License 2008.01.25 0 0 2661
Skaliczkynak ilyen a habitusa.Leváltani őt csak akkor lenne értelme,ha lenne nála jobb.Itthon ,ismereteim szerint ilyen ember nincs.Mocsai felejtős.
Előzmény: az ördög ügyvédje (2643)
- duplagondol - Creative Commons License 2008.01.25 0 0 2660

Mondjuk, hogy direkte ki akartunk kapni az izlandiaktól, ahogy a franciák vagy a spanyolok tőlünk. Így már helyén van a világ rendje?

Előzmény: az ördög ügyvédje (2641)
MahatmaC Creative Commons License 2008.01.25 0 0 2658

Azért ne keverjük a dolgokat. A női kézilabda marhára más, mint a női kézilabda. Sokkal rosszabbak az átlövő százalékok, mert komolyabb a védekezés. Nézd már meg más csapatoknál az átlövő teljesítményt és akkor meg látod hogy nincs igazad abban amit beszélsz.

A 7. helyért egyébként nem lesz meccs? Mert ha nem és az elért eredményeket veszik figyelembe, akkor mi vagyunk a hetedikek. A lányokhoz képest a fiúk eredménye, azért jó mert senki nem is várta hogy a 4 közé jutunk. Ha a papírformát nézzük, akkor a csoportból 0 ponttal kellett volna jönnünk és max megverjük Izlandot és talán Svédországot, akkor van 4 pontunk és 10.-ek vagyunk. Úgyhogy nekem ez a mostani jobban tetszik. Egy meccs volt ahol nagyon szarul játszottunk, de egy rossz meccse mindegyik csapatnak volt, csak nekünk ez sokkal többe került. Úgyhogy én tökéletesen egyetértek Lantos Gáborral, ez egy szerethető csapat és jó lenne ha Skaliczki tovább csinálná, mert ő legalább tanul a hibáiból nem mint Németh András. A szövetség helyébe én is felkérném hogy folytassa a Londoni olimpiáig és addig is a lányokhoz hasonlóan kiemeltem menedzselném őket plusz az utánpótlás csapatot.

Omega12 Creative Commons License 2008.01.25 0 0 2657

Csak annyit hogy a franciák elleni meccsen sem medve állt a kapuban, hanem egy olyan kapus, aki addig egy percet sem védett ezen az EB-n és Nagy Laci vele szemben sem tudott igazán hatékony lenni.

A statisztikáról Neked is csak Pálinger Katalin teljesítményét tudom felhozni, aki a VB egyik legjobb kapusa volt de a statisztika alapján kb 15.

Előzmény: Törölt nick (2653)
Omega12 Creative Commons License 2008.01.25 0 0 2656

Látom amit egykor Ilyésről írtam attól nem fogsz tudni szabadulni egész életedben:-)

Igazad van Petrovics nem nyert még EB-t VB-t és Olimpiát,  csak nemzetközi kupagyőzelmei vannak pl BL, de az semmi tudom, azt bármely fakezű kézilabdás el tudja érni

És Nagy Laci melyik világversenyen nyújtott maradandót?? Látod az a baj hogy Ő sem nyújtott eddig még egyiken sem. Mert jó meccsei voltak de sajnos folyamtosan egyik világversenyen sem emelkedett ki a többiek közül max a 209 cm-vel.

Előzmény: korieander (2652)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!