A múltkor szombat este, hazafelé az árkon keresztül közelítettem meg házunk bejáratát. Mivel közben négykézlábra is ereszkedtem, hogy jobban lássam az utat, észrevettem az árok oldalában egy csomó ilyen zöld frincfrancot. Akit szintén érdekel, mik ezek a furcsa kis lények, segítsen őket kitalálni!
Nem értem én ezt! Nem is növény, nem is az árokparton, oszt' mégis vedeltek tovább! Aztán csodálkoztok, ha egy józan modi meg kivág benneteket! Miért nem kínáljátok meg őt is? :)
Psszt!!! Jajmá, dehogyis macska! Hogylennemá'az?!! Ugyanolyan tisztességes mosómedve, mint a többi... csak kicsit nagyobb a füle... meg ritkábban szokott mosni... akkoris géppel... de attól még igenishogy mosómedve!!!
Che, lebuktaccc itt, aztán majd nem mehetek szomszédolni... :(((
Nekem az ilyen izék... korcsok láttán mindig kellemetlen érzésem támad, hogy az ember, Istent játszva, milyen gúnyt tud űzni a természet teremtményeiből. Pusztán azért, mert MEGTEHETI. Pedig minden lény VALAMIÉRT olyan, és sztem tökre nem érzi jól magát másképp... például ha a levelei abban az optimális elrendezésben kapják meg a nekik szükséges fényt, akkor nem hiszem, h szarvas alakúra nyírva is meg fogják kapni:-( Hogy fel lenne háborodva az emberiség, ha valaki a mi gyerekeinkből is mondjuk kalitkába zárva ilyen kocka meg gömbölyű gnómokat tenyésztene ki...
Énnekem monnyuk tökjó, h az autónak autóformája van, a Napnak Nap, a Holdnak Hold, a késnek nem palacsintasütő, a pohárnak nem karika, és a tányérnak nem horgászbot. Én úgyláccik konzervatív vagyok:-( Pedig tökbuli lenne ezentúl ilyen karikára hajlított drótból inni, meg kocka lakú kerekeken gurulni.
Ezek is élők ám... Émmeg tehenekkel találkoztam ilyen töltésen, a pásztor vhol még egy kilométerre kullogott hátul, éshátugye egyikünknek ki kellett térni. Én voltam az. Okos enged alapon.
Néha elgondolkozom rajta, h emberek mekkora hülyeségekbe mennyisok energiát bírnak ölni... Vajon mérnem jó úgy minden, ahogy van? A bokor lenne bokor alakú, a szarvas meg szarvas alakú.