Ha az indexre CSAK JOBBOSOK írnának, egymás véleményét megerősítve, az sem befolyásolná 0,001%-kal sem a választási eredményeket! Hála Istennek, hogy ezt tisztáztuk végre.
A 16%-os magban lévő ősszoci nyalonc sosem fog a fideszre szavazni, azok bárhol, bármikor képesek térdcsókolni ferienc király kezét. Evvan' fordítva is!
Nem értem. Ennyi erővel (amennyit a propagandába feccőlnek) akár még 10 %-os növekedést is tudtak volna produkálni. Mér nem inkább oda fektetik az energiájukat?
szvsz meg az a szánalmas, hogy választást ugyan tud nyernui az mszp...csak immáron másodszor jelenti be a főnök...az mszp miatt rohad el majd minden....
nem kis feszültséget okoz ez neked is, látom.
de hogy az 1%-os "növekedés", és a kénytelen kelletlen másodszori beismerése, hogy elkúrták....?
Szerinted az index fórum mekkora hatással van a közvéleményre? Mondok titkot : Semekkora hatással nincs. Az egész egy belterjes homokozó. Azért senki nem fog pl. a Fideszre szavazni 2010-ben, mert itt sok olyan hsz-t olvas, hogy pl. "én tavaly még a baloldalra szavaztam, de soha többé" és nyilván senki nem fog amiatt az MSZP-re szavazni, mert Orbánt itt szidják! Ezek a dolgok nem itt dőlnek el.
A fideszt az emberek már elégszer elzavarták a hatalom közeléből, nem is véletlenül. Unalmas a sok szopást eltusoló topik. Lúzerek vagytok, szívni fogtok 2010-ben is.
Ééés hölgyeim és uraim, megérkezett az első "érdemi" balnyalonc hozzászólás! Nagy teljesítmény volt! Gratulálok (taps, taps)
Nem neked szólt, az előzményt is figyeld! Hibáztál, ennyi. Emiatt ne alázd magad egyre lejjebb. Sokkal egyszerűbb, ha elnézést kérsz és mehetünk is tovább.