Ez nagyon tetszett, még nem is láttam :-) Nekem is van egy kedvencem, az is a HP-vel meg a State of Grace-szel van összevágva, szintén Gary és Sean Penn. Meg is keresem.
Egyszer a youtube-on láttam egy videót (fanmade, és most persze hogy nem találom, grrrrrrrr...), ami James/Sirius barátságát mutatta be, és egy olyan filmből voltak benne jelenetek, amiben Gary Oldman és Sean Penn játszanak együtt... Nem tudja valaki véletlenül, hogy melyik film az? (Nekem sejtelmem sincs...:( , de kíváncsi lennék rá:)) Mindketten fiatalabbak benne, szerintem a '90-es évek elejéről lehet való.
Oh, Jimbo hadnagyot nagyon szeressük! Ő Gotham igazi hőse :-D Engem is ilyen apróságok szoktak a legjobban megfogni, pl. mikor csak úgy mellesleg lesöpri az asztalt a kezével, szintén Jokeres jelenet :-)) Heath Ledger pedig tényleg lenyűgöző.
És ha már karácsony, akkor Békés, Boldog Ünnepeket kívánok!
Épp tegnap láttam egy részletet a Batman féle Sötét Lovagból, és tisztára kész voltam, annál a jelenetnél, ahol Joker ül egy üres szobában és Gary nyomozó figurájának magyaráz (istenke áldja Heath Ledgert, aki ijesztően jó - ha ennek így van értelme -, mint Joker), és Mr. Oldman az orra ráncolásával fejezi ki a reakcióját. :)
(Egyébként a második legjobb Gary Oldman "jelmez" a Siriusos után. :))
Ezt egyszer elkezdtem már olvasni, de valamiért a második-harmadik fejezet tájékán búcsút mondtam neki. Most megint belenéztem, és már nagyjából a felénél járok, remélem hamarosan befejezem. Határozottan tetszik, nagyon ötletes és érzékletes, de azért egy alapos béta ráfért volna, mit ne mondjak.