Hamarosan egy teljes mértékben különcködő játékot kapunk kézhez, hiszen a Spore egyáltalán nem sorolható be a tucatjátékok kategóriájába. De mikor is lesz ez a "hamarosan"?
Will Wright legújabb remekműve egyáltalán nem hoz majd szégyent elődjeire - The Sims, SimCity vagy SimFarm -, hiszen ismét egy erősen szélsőséges játékot kapunk hamarosan a kezeink közé. A stuff amolyan Populous - Civilization vegyület, melyben óvatosan elhelyeztek némi The Sims szerű nevelési/kezelési rendszert is. Először az apró kis lényünk táplálása a cél, hogy aztán bizonyos (több forrás szerint is meglehetősen rövid) időn belűl eljusson a szaporodás fázisához. Ezek után az élet utat tör magának, így egy egész civilizációt hozhatunk létre, melyben kényünk-kedvünk szerint alakíthatjuk a fajok alakjait, a városok épületeit és még rengeteg egyéb dolgot. A világűr felfedezése ekkor indul el, s egy hatalmas online csatározásba torkolik. Piszkosul jól hangzik...
Na de addig is álmodozás helyett térjünk rá a lényegre, hiszen ha a szimatunk - méginkább az Amazon.com orra - nem csal, akkor a Spore című csoda 2008. március 3-án fog megjelenni az összes előre bejelentett platformra - szóval PC-re és DS-re. Az oldalon egyébként 50 dolláros áron árulják a programot. Sajnos a kiadó/fejlesztő vállalat egyáltalán nem támasztotta még alá ezt az információt, így egyelőre kezeljük óvatosan a dolgot.
Várható megjelenés: 2008. március 03.
Fejlesztõ: Maxis
Kiadó: Electronic Arts
forrás: pcguru.hu
Mér nem hagyod hogy maga csinálja meg a lényt? addig te tudsz mással is foglalkozni ! Amugy én is 3-4 órákat eltudok szórakozni csak a lény kreátorral ! :D
Féltékeny a szentem az egyik majom lényemre:P Viccet félretéve, veszekedés nem lesz, de asszony öccse is akar egyet, és mindig az én fülembe visír, ha egy lényt akar csinálni, ami nem lenne gond segítek, de ötpercenként meggondolja magát, úgyhogy két három óra mire oda jutunk, hogy elkészül egy alkotás
Pont ez tetszik a Sporéban! Eltudjátok képzelni hogy tudnák fintorogni, meg fújolni, mivel tök más ami tetszik mindőnknek. :DD Így meg egyet imádunk! ;))))
na jó, ez sarkított volt, cak megfigyeltem, hogy párommal ugyanígy vagyunk, és most mégis kiegyezünk.. Eddig ilyen csak az L2nél volt :D
Nálam egyértelműen az Űrfázis a nyerő. A lehetőségek végtelen tárháza, bolygó terraformálás, kolonizálás, a galaxis felfedezése, ellenséges bolygók elpusztítása.... :D
Te alkotod meg, (játszottunk egy trailerrel még régebben, majd igyekszem előtalálni) és nem csak pici száj, meg amorf alak ám!
Pici szájból sokféle van: harapós, megragadós, felszúrós, bekebelezős, "hajtóerőnek" kicsi úszó csáp/nyúlvány/palackocska, és mindemellett védekező tüsi, (vagy száj) a nagyobb amorfok ellen. De egyszerre minden nem fér rá... Pl. ha gyors, akkor nem tud szúrni, vagy nem elég fordulékony. Tök jól el lehet vele szöszmőzni, hogy te lehess a nagyobb hal, és ne téged egyenek meg :DD
Az ember akaratlanul tisztelni kezdi sok "gondja" közepette az evolúciót :DDDD
Hát a fő cél az volt, hogy a lehető legbutább legyen ámde ugyanakkor a harcban korrektül megállja helyét. A lába között fityegő csontos nyúlvány is gondoskodik erről!