Megvolt a casting, sok különlegesség nem történt. Volt adatlap, személyi adatokkal és a megszokott kérdésekkel: legjobb, legkínosabb helyzet az életedben, miért jelentkeztél, mit szeretsz csinálni stb., meg viszonylag normális, de elég könnyű kvízkérdésekkel. Utána pedig hármas csoportokban kipróbáltuk a játékot, egyelőre gép nélkül, csak egy kis szobában egy asztalt körbeállva, és csak 5 kérdéssel, valamint a végén az összegen való egyezkedéssel. A második fordulóban már csak játék lesz, feltehetően már kb. ugyanúgy, mint élesben.
Az is lehet, mindegy. Hétfő tuti, azt beszéltem meg a csajjal a helyszínen. Telefonon engem is egy fiatalnak tűnő férfi hívott, viszont azt hiszem, megvan a száma. Legalábbis van egy szám kb. akkorról a telefonomban, és nem emlékszem, hogy lett volna más ismeretlentől érkező hívásom.
Sziasztok! Tud valaki valamit a Pókerarc castingról? Nekem 10-ére volt megbeszélve, erre 9-én lemondták telefonban "technikai" okokra hivatkozva. Volt azóta valaki esetleg? Az rtl új vetélkedőjértől valakinek van infója?
Nem kedden lesz? Szerda ünnep. Neked meg van annak a telefonszáma akivel beszéltél? Egy elég udvariatlan srác volt akivel én beszéltem, de a számát nem írta ki a telefonom.
Kiderült pár infó. Kétfordulós a válogatás, van külön casting és próbajáték is. A gond csak az, hogy ma próbajáték van... az eredeti tervek szerint lett volna casting, de változás történt, és az illetékes kolléga nem volt képes azt a rendkívül bonyolult feladatot megoldani, hogy az elétett névsoron szereplő embereket mind értesítse erről...
Ezt nem vettem észre. Szóval még az egyeztetésnél is veszítenek pénzt a nyereményükből. Ez aztán igazán szemétség.
Persze az egyeztetés menetét sem írták le, de az olyan is lehetne, és én erre gondoltam, hogy, ha két ember összefog, akkor a teljes pénzt ők viszik el, a harmadik bármit csinálhat, nem kap semmit. Na én ilyen játékokba soha nem szállnék be, ezt írtam.
Azért vigyázzatok mielőtt beszállnátok ebbe a szarba. A TV2 délutáni Kvízió című betelefonálós (csaló) műsorában például mindig családtag vagy közeli hozzátartozó a két studiójátékos (ezt el is mondják). Ha két családtaggal játszanátok az új játékban akkor viszont, ha megegyeznék, és miért ne tennék, a nyereményetek nulla forint lesz a szabályok szerint.
Cikkből: "Nem kell castingolni, kisebb a bukás esélye," AHA. Tekintve, hogy a TV2 adja garantált a bukás. Legutóbbi kvízes bukásuk az Okosabb vagy, mint egy ötödikes is élt kb. fél évet.
"a játékosoknak pedig el kell dönteniük, hogy ki mennyit érdemel" Gagyi. Bővebben: ultragagyi.
Adjanak jó kérdéseket, meg nyereményt, ennyi a lényeg. Az ötlet tetszik, kíváncsi vagyok, mit hoznak ki belőle. Reggel megyek, majd mesélek. A belinkelt comment oldalon a beírásokban azon csodálkozom, hogy a castingon kipróbálták a játékot, ha jól értelmezem. Ilyet még azt hiszem, sehol nem láttam.
Szerintem is többen voltak a férfiak,mert mikor én voltam akkor 5 féfi volt a terembe.,de ott a nagy terembe ahol a gyülekező volt ott is több féfi volt .