Nagyjából húsz százalékkal emelik a kenyér árát holnaptól a pékek. Elsősorban az európai aszály miatt megnőtt gabona, illetve lisztárakkal indokolják a lépést.
1. Manapság nem lehet már rendes kolbászt szerezni, olyat, mint amit nagyapámék csináltak anno 2. A szalonnáért soha nem voltam odáig, de azt sem lehet rendeset kapni, de ha lehet, az sem olyan, mint amit nagyapámék "csináltak" anno :o) 3. Nem iszom vegyszereket :o))
A hímtag elkészítésének két főbb módja van: kinyújtott állapotban egyszerűen megszárítják, vagy vasrudat vezetnek át rajta és több helyen átkötözik, majd megszáradás után a kötéseket eltávolítják és így gumós botot nyernek.
Nekem mindig összeszorul a szivem, ha ilyet látok,és ilyenkor nyugott szívvel merek pénzzel is segíteni. De a kocsikközött kolduló román "brigádoknak" egy fillért se !(nemkülönben az erőszakos ablakmosóknak).
Már csak néhány hónapig kell kibírni. A fagyhalál egy gyönyörűséges fajtája az elmúlásnak. Éhenhalni sokkal sza kegyetlenebb. Esetleg bekéredzkedni egy hűtőházba...
Viszont a legjobb minőségű proteint adja, ahogy tudom, és a levele is ehető, pl. főzeléket is lehet készíteni belőle, valamint nem rombolja a környezetet, mint a szója, és 20 évig lehet ugyanazon a területen tápanyagvisszapótlás nélkül termeszteni :o))
Eheh! :o) Mondom én, hohy előbb-utóbb újra kendert kell termeszteni válgszerte, mert ez a növény már nem egy éhínségben megmentette az emberiséget :o))