Keresés

Részletes keresés

anyuci.m Creative Commons License 2007.08.16 0 0 1225
Nem tudom, miért olyan nagy baj az, ha néhány agyhalott kapott a rendőröktől néhány pofont, amit célszerübb lett volna, ha előzetesen a kedves papa oszt ki. Amugy, ezért kellene a Merkel, hogy szaktanácsoljon a zombiknak, monjuk a német rendőrség tárgykörben.
boci boci tarka Creative Commons License 2007.08.16 0 0 1224

Ez az egy nickem van, volt és lesz.

Értelek én, én is lehangolónak tartottam a "nép nélküli ünnepet", az okát még inkább.

Magam maradok annál a véleményemnél, hogy aki törvényt sértett a rendőrök közül, büntessék meg. (Ez persze már lerágott csont.)

Azonban nem hiszek abban, hogy Gyurcsány úgy döntött(mert ő egy ollyan), hogy nevelő célzattal el kell páholni a "népet". És ez tőled olyan infantilis dolognak véltem, ennél régebben tárgyilagosabb voltál.

Hiába, az érzelmi politizálásnak nem sok köze van a tárgyilagossághoz.

Éppen ezért én pl. sohasem fasisztázok....

Előzmény: Törölt nick (1205)
Törölt nick Creative Commons License 2007.08.16 0 0 1223

Volt!

Gyurcsány telefonhangját játszották be.

Nincs forrás.

:-)

Előzmény: Törölt nick (1222)
Törölt nick Creative Commons License 2007.08.16 0 0 1220

TV2-n volt.

Forrás nincs.

Előzmény: Törölt nick (1218)
Törölt nick Creative Commons License 2007.08.16 0 0 1219

Ja, piros Marlboro.

Előzmény: Törölt nick (1217)
Törölt nick Creative Commons License 2007.08.16 0 0 1214

Gyurcsánynak nem kellet volna instruálni a rendőri vezetőket. Ez utóbbiaknak pedig az e célra kiképzett rendőri erőket kellett volna bevetni, Gyurcsány nélkül is.

Hogy miért nem így történt, "én nem tudom"!

:-(

Előzmény: Doppelstangel (1213)
Doppelstangel Creative Commons License 2007.08.16 0 0 1213

Hazudozol, trógerkedsz.

Gyurcsány azt mondta, hogy utasította a rendőrséget a törvényesség fenntartására és megvédésére.

Ez pedig kötelessége a miniszterelnöknek. El is várom tőle.

Amúgy is olyan kis viccesek vagytok: ha ugyanis az derült volna ki, hogy egy kukkot nem szólt a rendőrökhöz, akkor meg azt ugatnátok naphosszat, hogy leszarta a válságot, nem törődött vele, közönyös volt, mittudomán.

Szánalmas társulattá silányodtatok.

Előzmény: Törölt nick (1210)
Doppelstangel Creative Commons License 2007.08.16 0 0 1212
Olyannyira, hogy a Hír TV éves belpolitikai összefoglalójában, 2006 végén, leesett állal tapasztaltam, hogy az MTV ostromot egész egyszerűen kihagyták az események felsorolásából, mintha egy fekete lyuk tátongana annak a napnak a helyén, az öszödi cucc nyilvánosságra kerülésétől egyetlen ugrással máris a Fidesz bizalmi felvetésénel jártak...
Előzmény: Törölt nick (1206)
Törölt nick Creative Commons License 2007.08.16 0 0 1211

Menj a csudába az állandó a forrás igényeddel. Nem is oly rég ebben a topic-ban sakk-mattra bebuktál egy ilyet.

Előzmény: Törölt nick (1208)
Törölt nick Creative Commons License 2007.08.16 0 0 1210

Nem volt kis feladat, de azt is tisztességesen megoldották.

Kizárták a népet a nemzeti ünnepről. Ez volt a legbiztosabb.

A Papp jelentésben is leírták, hogy a rendőrség fellépése 23-án hajnalban, már aránytalanul nagy volt a Kossuth tériek ellen. (a REBISZ teljes bevethető állománya jelen volt, több mint ezer kiképzett rendőr 200 Kossuth téri ellen).

Ugyancsak benne van a Papp jelentésben, hogy a rendőrség által bevetett eszközök, (különös tekintettel a könnygázra, és nem rendszeresített fegyverekből kilőtt nem rendszeresített és az akkor rendszerben levőnél majd kétszerte nagyob gumilövedékek alkalmazása) a tömeg számát és viselkedesét tekintve szintén aránytalanul súlyos volt, beleértve a fejre leadott célzott lövéseket is.

Ugyanakkor még megkérdezném, hogy a TV székház ostromakor miért nem vetetették be a REBISZT, és miért hagyták, hogy bézbóll sapkás baranyai rendőrök legyenek a védők. És bizony én emléxem olyan képre, amikor a tömeg kikísért e a sebesült rendőrt a tömegből. Nem a tömeg akart vért ott sem, hanem Gyurcsány, hogy ürügye legyen. Ő akart rendőrvért látni... El is dicsekedett a TV-kben, hogy állandó kapcsolatban áll a rendőrséggel, és még utasításokat is adott. Bizony!

:-(

Előzmény: Törölt nick (1206)
Doppelstangel Creative Commons License 2007.08.16 0 0 1209

Ennyit.

Amit írsz, az a random-programotok utolsó vonaglása, mert már nincs több permutációtók az alábbi szavakra:

vipera

leesett jelvény

azonosító

békés

családanya

kardlap

szemmagasságban kilőtt

babakocsi

Elfogyott a sok-sok jajkenolásban.

Még egyet talán tudok tákolni én is, ingyen felhasználhatod:

A kardlappal támadó babakocsikban ülő öregek viperával szemmagasságban ütlegelték a kilőtt azonosítókat viselő békés családanyákat...

Előzmény: smafu (1204)
Törölt nick Creative Commons License 2007.08.16 0 0 1205

Tarkácskám, nemtom amúgy milyen nick-ént ismertelek meg. De olvasd összefüggésében.

A hivatalos állami ünnepről kizárták a népet, mint az fel is tünt még a külföldi vendégeknek is, és megjegyzéseket tettek a számukra igencsak fura nép nélküli nemzeti ünneplésre.

Azt bátorkodtam írni, hogy ezzel szemben, a Fidesz ünnepen, több tízezernyi nép volt jelen. Aztán egy részüket megverték, nevelési célzattal. (még azt sem vonom kétségbe, hogy Orbán helyszínválasztása is provokatív volt) Nemcsak Morvai Kriszta kifogásolta ezt, hanem többek közt három volt alkotmánybíró is, az EU igazságügyi biztosához is eljuttatott levélben . Persze azóta már ők is fasiszták, nyilasok és antiszemiták.

Előzmény: boci boci tarka (1202)
smafu Creative Commons License 2007.08.16 0 0 1204
Tudod ott békés polgárokra, családanyákra öregekre, gyermekekre támadt kardlapokka, gumilövedékkel, viperával leesett jelvényekkel az a tetves Gyurcsány irányította rendőrség, melyet védelmedbe veszel.

Az őrsükben meztelenre vetkőzetetve aláztak meg embereket, a székház elött mint Chillében a járdán térdepeltették őket.

Ennyit erről.
Előzmény: Doppelstangel (1197)
Doppelstangel Creative Commons License 2007.08.16 0 0 1203

Habár, ki tudja...? Lehet, hogy a rendőrök adtak egy pofont az éppen arra békésen tüntetgető Nép Józsikának.

Mint Karinthy megjegyzi egy helyen: Megint bántják a Társadalom Pistikát...

Előzmény: boci boci tarka (1202)
boci boci tarka Creative Commons License 2007.08.16 0 0 1202

..."akit megvertek, az a nép volt."

Ha már te is leírsz ilyeneket, akkor már nincs remény.

Előzmény: Törölt nick (1194)
vizimaci777 Creative Commons License 2007.08.16 0 0 1201
Fogalmazd meg egyszerűen, közérthetően. Pl. így:
Hülye voltam és az is maradtam.
Előzmény: Se gily bol u Rassan (-)
Doppelstangel Creative Commons License 2007.08.16 0 0 1199

No deal.

Őrültekkel nem boltolok.

Előzmény: Törölt nick (1193)
anyuci.m Creative Commons License 2007.08.16 0 0 1198
Na látod, ez má okos beszéd!
Előzmény: Doppelstangel (1197)
Doppelstangel Creative Commons License 2007.08.16 0 0 1197

Látom, a te agymosásod tökéletesen sikerült, bár ahogy elnézlek, nem volt nagyon nehéz azt a pár maradék sejtet kihipózni.

A csőcselék húzta rá a rendőröket az Astoriára, és a rendőrség a törvény adta kötelességét teljesítette.

Lehet persze évszázadokig jajkenolni, ez sajnos tény marad.

Majd idén próbáljátok meg okosabban.

Ez alkalommal hirdesse meg a Fidesz a nagygyűlést még ostobább helyre, mondjuk a Deák tér előtti Patyolat parkolójába, és akkor garantált a tavalyinál is nagyobb balhé, és akkor megint üvöltözhettek, melleket verhettek, hajakat kibontva rohangálhattok és szaladhattok Brüsszelbe... így aztán majd csak eltelik valahogy az a 3 év a választásokig, aztán majd kezdhetitek újra, mert jnem értitek, hogy miért buktátok el már megint.

Előzmény: Törölt nick (1194)
Törölt nick Creative Commons License 2007.08.16 0 0 1196

Lábszagú csürhe....

"Így írtok ti"

Előzmény: Törölt nick (1195)
Törölt nick Creative Commons License 2007.08.16 0 0 1194

Kértelek már, hogy ne csürhézd le honfitársaid tízezereit.

Aki ott csürheként viselkedett, akiket a rendőrség egész nap terelgetett, hogy "időben" érjenek az Asoriához, az mindösszesen párszor tíz felbérelt provokátor volt. Melléjük csapódott még ugyancsak párszor tíz megtévesztett ember, akik nem voltak tisztában azzal, hogy mire használják őket. A maradék akiket megvertek az a nép volt, amely hiányzott a Kossuth térről, mert ott nep nélküli nemzeti ünnep volt. Meg is jegyezte ezt mind az olasz, mind a spanyol vendég, finoman úri módon.

Amennyiben pedig az Astoriánál ünneplő nép nem tartozik a honfitársaid körébe, akkor készséggel igazat adok neked a csürhézésben.

Ja!

Most sem adok forrást.

:-)

Előzmény: Törölt nick (1191)
Törölt nick Creative Commons License 2007.08.16 0 0 1193

A minnesotai híd összeomlása egy lassított felvétel a te itt bemutatott szellemi leépülésedhez képest.

Lehet hogy nem pont te, de valaki a különítményetekből, ugyanezt írta a rólam, a hajdanvolt balosról, aki nem vál ballib-bé, megmaradt balosnak.

Nyugodtan vidd a Nostradamusba amit most írok.

Ferenc testvér, mostanra  a gazdaságot is padlóra vitte, miután az ország pénzügyeivel már ezt megtette korábban. Ferenc testvérnek vége, pár hónapja van hátra, és ha a konkrét személyi váltás elhúzódik, akát a jövő év közepéig, a Böszme politikai értelemben halott. Még vonaglik és üvölt, mint minden sebzett vadállat, még okozhat további szenvedést, de mostantól agonizál. Valszeg bukik vele együtt a ballib vezérfonal és agytröszt, és a keményen globalista érdekeket képviselő, neoliberális gazdaságpolitikára épülő, ballib tábor is. Lehet csak 2010-ben, de nagy a valószínűsége annak is, hogy korábban. És ezt most nem egy ciklusra fog szólni....

NNa ha ez bekövetkezik, akkor visszajössz ide, a mostani nick-eden, majd ünnepélyesen elvonulsz a Nostradamus-ba, és nagy virtuális nyilvánosság előtt kijelented, te voltál az aki, nem értetted meg a "megvilágosodottakat", köztük engem, mert elhomályosította a tisztánlátásodat az hogy ballib-bé váltál, vagy méginkább ballib-bé  agymostak.....

Deal?

Előzmény: Doppelstangel (1161)
Törölt nick Creative Commons License 2007.08.16 0 0 1189

Engem baromira nem érdekel ki zsidó, ki nem az. Magam sem vagyok, de azért a pesti lakásom igen közel van a Dob utcához, Terézvárosban.

Egy másik topic-ban az volt a probléma velem, hogy itt lent élvén a román határ mentén, igazi kozmopolitához illően, azt merészeltem írni, hogya román politikai elit és román nép szövetséget kötött egymással, és szemmel látahtó gyors felődést indítottak be, egymás partnereként, és jó lenne pédájukat követni, mert így belátható időn belül, elhúznak mellettünk. Ehhez képest a mi Ferenc testvérünk hadat üzent a saját népének, és hadjáratot folytat a magyar társadalom ellen, a jól ismert szalámitaktikával.

Hidd el a komenistákat én is rühellem, de nem a 800E párttagot, hanem annak az elitjét, akik szinte hiánytalanul átmentették az akkori diktatórikus politikai hatalmukat a mai politikai és gazdasági elit kulcspozícióiba. Szóval, csak azokat a komenistákat, akik haszonélvezői ma annak, hogy egykoron a komenista diktatúra korifeusai voltak. Ez magában is nonszensz, nemdebár?

Itt egy lista róluk!

Nna őket utálom, főként azért mert nemtom hányszor qurták már el az ország a nép, köztük az én életemet is, már megint a zsebemben turkálva, kényszerítik ki az áldozatvállalásomat, pusztán azért mert újra elkúrták! Sajnos én a problémát igazából abban látom, hogy a Szadesz farok csóválja a Böszme nagy kutyát.

http://forum.index.hu/Article/viewArticle?a=70277942&t=9166919

Előzmény: readnick (1148)
Doppelstangel Creative Commons License 2007.08.16 0 0 1188

Ahogy elnézem, te egy kitiltott nickkel vagy azonos, feltehetően akkor az sem sokáig.

Előzmény: allompolgar (1182)
allompolgar Creative Commons License 2007.08.16 0 0 1184

Ettől függetlenül meséld már el nekem, hogy mikor is, és hol is volt az mkp-s, mdp-s mszmp-s mszp-s banda jogos felelősségre vonása?

Egyébként meg elég egyszerű versenyző vagy Te, ha ezt a sok szart beveszed, és még örömödben tapsolsz is hozzá, amit a kóka-feri páros előad nekünk mind demokrácia, és mind a gazdaság terén.....

Előzmény: Törölt nick (1176)
allompolgar Creative Commons License 2007.08.16 0 0 1182

Ne kezdjünk ebbe bele, mert elég hosszú lenne, és ha benyeli ezt a "minek voltak ott" "liberális" szöveget az értékítéleted, akkor mélyebben vagy, mint gondolnád....

Jah, még 1. Te olyan bennfentesnek tűnsz nekem.... esetleg tolmácsold a moderátor elvtársaknak, hogyhamár ilyen békésen beszélgetünk, ne nehezítsék már meg pluszba a dolgomat, hogy hetente kell másik nick-et regisztrálnom...... tudod ez az egész moderálás is pont olyan liberális itt, mint a tavaly október 23.-i események...... köze nincs semmilyen liberalizmushoz.... és ez az ami szúja lassan már mindenki szemét....

Előzmény: Törölt nick (1178)
allompolgar Creative Commons License 2007.08.15 0 0 1181

Viszont mindkettőt ugyanúgy bünteti.... valszeg nem véletlenül, de megmondom őszintén a talmudot ritkán olvasom.

Furi értékítéletre vall, hogy elkezded szelektálni a tömeggyilkosokat, és aztán az esetleges kisebb hóhér meg maradhat.....

Előzmény: Törölt nick (1175)
_allampolgar Creative Commons License 2007.08.15 0 0 1177

Esetleg ha megpróbálnál a felsorolt lista mondandójában elmerülni kicsit, akkor igencsak észlelnéd az ellentéteket..... egyébként meg mindenkinek megjöhat az esze, sokáig nem lehet ilyen maszlagokkal etetni a jónépet, mint ahogy azt az szdsz-mszp kormány teszi....... gondoljunk csak a kevesebb adó - több szdsz szlogenre, illetve az 5 éves adócsökkentési ciklusra....

A tömegbe lövetés, meg már csak hab volt a tortán tavaly ősszel, illetve az ezt követő liberális "miért voltak ott, engem otthon nem ért semmi baj" jellegű reakciók is igencsak furán hangzottak......

Előzmény: readnick (1170)
_allampolgar Creative Commons License 2007.08.15 0 0 1172

"a szálasi féle csapatot ügye azért teljesen jogosan kivégezték"

Ha te ebből azt szűröd ki, hogy én szerettem volna esetleg szálasit, akkor valami gáz van a felfogókáddal...

Igazad van, szálasi egy tömeggyilkos, mint ahogy ezáltal az akkori nyilaskeresztes párt is egy tömeggyilkos párt. Viszont a tömeggyilkolásban, akasztgatásban, illetve sortűzek terén az mszmp (lásd akkor még mkp, mdp.... ma mszp) is elég jól áll.

Most azon lehet vitatkozgatni, hogy emezek a dunába lőttek X ezer embert. Amazok meg kivégeztek X százat, illetve X százezer meg disszidálni volt kénytelen, ha nem akarta a biztos halált vagy a sok éves börtönt...... az általad említett ellehetetlenítés is benne volt persze a repertoárjukban, de szorosan az előbb felsorolt dolgok is, mint a kivégzés, kínzás, akasztgatás, megtorlás mellett...... innentől meg nem igazán érdemes összehasonlítani mindkettőt.

Viszont az mkp-mdp-mszmp-mszp-s csapat azért ügyesen elkerülte a felelősségre vonást, valljuk be.....

Előzmény: readnick (1168)
Se gily bol u Rassan Creative Commons License 2007.08.15 0 0 1171
Én ezeket szinte mindet meg tudtam bocsátani annak idején, ha egyáltalán észrevettem az ellentmondásokat. Jópár dologban meg magam és ezzel együtt az érdekeim változtak meg: pl. család, munka, stb.

A tömegbe lövetést és az azt követő reakciókat viszont már nem tudtam megbocsátani, arra nincs mentség, az nem füllentés, nem hazugság, nem másként gondolkodás, nem korrupció, hanem egy aljas leszámolási kísérlet volt.
Előzmény: Fine Tune (1169)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!