Én csak bátorkodom elmondani a véleményemet,természetesen csak akkor,ha ezt nekem te megengeded ugye,mert hát "demokráci nélküli demokráciában"csakis így lehetséges.
A lehető legnagyobb alázattal kérek bocsánatot,hogy aszámat jártatni merészeltem és kegyelmednek nem tetsző módon merészelek a világ dolgairól gondolkodni!
Tudod,szerintem ez az alja annak,a politikai stílusna, a mit Orbánék ebben az országban hosszú évek óta művelnek.Eljutottak a primitívségnek arra a szintjére,ami normális ember számára nem vállalható.
Ez az ember lenne alkalmas egy ország vezetésére?Te ezt komolyan gondolod?
"Kormányoldalról gőzerővel folyik az ország nyugatos átalakításának a kísérlete,igaz nem hibamentesen!"
Mit értesz te "nyugatos átalakításon"? Csak nem azt, hogy Putyinnal paktál a miniszterelnökünk? Vagy az EU felé a költségvetéssel kapcsolatos hazudozásainkra gondolsz? Vagy netán arra a kijelentésre, hogy minket irigyelnek a franciák, a németek? Vagy esetleg arra a beismerésre, hogy hazudott reggel, este? (Ja, erre nem gondolhatsz, mert állítólag ezt Európában egyetlen miniszterelnök sem élte volna túl.
" valamelyik hívő összefoglalja a Széchenyi-terv és a státusztörvény áldásait."
Ugyan nem vagyok hivő, csak szimpatizáns, de talán tőlem is elfogadod.
A Széchenyi terv idején még nem voiltunk az EU-ban. Mégis kerítettek pénzt fejlesztésre. Most EU tagok vagyunk, járna a pénz, oszt....sehun semmi. Na, ettől azért jobb volt a Széchenyi-terv.
A státustörvényről viszont nem nekünk, hanem a kinti magyaroknak kellene nyilatkozni. Csakhát..., csakhát közbe esett (úgy esett) 2004 dec.5. És a kinti magyarok ez alapján alkotnak véleményt a benti magyarokról. No persze, tudom én azt, hogy azért is Orbán a felelős, mint ahogy azért a 3000 milliárdos államadósságnövekedésért is, amit az I Gyurcsány-kormány másfél év alatt összelapátolt. És nyilván az is Orbán lelkén szárad, hogy a Strabag pénzelte a szadeszt.
Kormányoldalról gőzerővel folyik az ország nyugatos átalakításának a kísérlete,igaz nem hibamentesen!
Mi történik ellenzéki oldalról?Az elavult,rendszerváltás előtti ,a szocializmusból ittmaradt elavult,fenntarthatatlan és igazságtalan struktúrák fenntartásához való görcsös ragaszkodás!
A demokrácia "üzemeltetésének"1998-2002 alatti gyokorlásának szomorú emlékeiről nem is beszélve!
az a garnitúra,amelyik a hatalom elvesztése után úgy viselkedik ahogyan ők 2002 óta teszik,nem méltó egy európai ország vezetésére szerintem.
Hétvégén dolgoznak a szolgaltatók emberei viz,villany,gaz,mentők,vasut,rendőrség,telefonosok,korházak,volán,mozisok,kocsmárosok,taxisok ..... Mond meg nekem miert ne dolgozzanak a boltosok ...
Azért az sokat elárul társadalmunk fejlettségéről, hogy nálunk vita a vasárnapi nyitvatartás, Nyugaton meg egészen egyszerűen elképzelhetetlen a dolog.
Büdö proli ország lettünk, ezt tették velünk Kádárék, és soha nem fogunk ebből kimosakodni.
Teljesen fölöslegesen tipródtok,három hosszú év alatt nagyon sok víz lefolyik még a Dunán!
Emlékezzetek vissza,2004-ben már 2/3-os többséget a zsebűkben érezve,milyen magas dakota lovon ülve érezték nyeregben magukat!Még annál is nagyobbat fognak csalódni,újabb méretes zakó jön!