Sziasztok, elvileg jó nekem is a jövő kedd. De mit jelent az a _tényleg_ este? Hány órakor? Nekem mondjuk 6-tól 9-ig jobb lenne, de majd igyekszem alkalmazkodni.
A jövő kedd esetleg igen, a holnap viszont biztosan nem jó. De lassan pontosíthatunk telefonon is, az óriási érdeklődésre tekintettel. Sipric kolléganő, aki az egész topik anyja, és a tali kiötlője, úgyis eltűnt...
ekatlan, mikor jó neked? azért írtam estét, mert így a gyerekesek fektetés után mehetnek, a dolgozók meg munka után. persze neked nemhogy gyereked, hanem kisbabád van;), szóval gondolom, kevésbé vagy nélkülözhető otthon. mi lenne jó neked? stunc, kedd? többiek, legyen HOLNAP? Cait: Babar
kicsit mérges is vagyok rátok.;) nem mintha tudnék csatlakozni - legnagyobb bánatomra! -, de hát azért lányok, ez nem ennyire bonyolult. nézzétek meg a csevejeseket, hogy csinálják. aszongya valaki: lányok, pénteken tali? erre egyesek azt mondják, nem jó, mások azt, OK. már irják is a névsort, és valaki asztalt foglal, pl. általában a Babarban.
Október 12. péntek TALI 19:30-tól a Babarban! lehet csatlakozni!:))))
1. persze, h meghivlak!!! :) sot! meg ebedre is hivhatlak, mert le tudsz ulni az ETKEZOASZTALHOZ!!! :) bar bnom megjegyezte, h o kurva jokat evett nalam a foldon ulve talcarol is :)) 2. jo is lenne, de meg a probalkozas is el van tolva 1-2 honappal..... ugy tunik en elvallalok egy feb. kozepeig tarto projektmelot, ferj ki se latszik a ket allasabol (legabb ua. a ceg, nem kell utazgatni.... csak 2 kulonbozo poszt.) de ami kesik nem mulik!!!
meg nem koltoztunk, majd okt. 15en fogjuk megkapni a kulcsokat. utana festes, laminalt padlo lerakas a kisszobakban es utana takaritas, koltozes. remelem okt legvegen mar ott fogunk lakni! :)
A makro képbeállítást akkor használják, amikor kicsi dolgokat akarnak szépen fotózni, én pl szoktam pókokat, virágbibéket ( nem röhög) stb... a nagyon közeli dolgokhoz használják :))
A wordben megkereszthivatkozások + képletek + függvények összessége :)) Ill. Excellben :)
Ha nem akarsz Gigire vakuzni, javaslom, hogy kapcsold fel az összes lámpát a szobában, vagy valami olvasólámpával világítsd meg őt, és úgy fotózz... persze ez nem ment meg a bemozdulástól :)
gondoltam elég fény van. de nem és sötét lett a kép. aztán elkezdem használni a vakut, szegény gyerek meg percekig csak nézett bután, mire rájöttem, hogy a vaku miatt nem lát egy darabig. mert ugye én szívósan fotóztam, hogy végre legyen egy jó és éles kép róla.