Üdv!
Segítségetek kellene az "új, magyar, csodaszerrel" kapcsolatban.
www.olimpiq.try.hu
Csodás eredményeket ígérnek: rákos sejtek megállítása, beteg máj regenerációja, látásjavulás, kopaszodás vissafordítása, stb...
A probléma az, hogy nagyon direkt a marketing, a cucc ára nekem iszonyú magas, és ez így több, mint gyanús.
Ezért örülnék elsősorban hozzáértők (mit tudom én: biológus, kémikus, genetikus tanár, hallgató...), a szert már kipróbálók tapasztalati, a gyógyszeripart ismerők, ill. gyakorlatilag bárki véleményének, akinek van konkrét.
köszi!
A cím kicsit talán hatásvadász, de egy csomó érdekesség kiderül, pl. hogy azért forgalmazzák (egyébként törvénybe ütköző módon) táplálékkiegészítőként, hogy ne kelljen hatásvizsgálatot végezni rajta. Meg hogy semmilyen tudományos alapja nincsen, embereken nem tesztelték, de állatokon állítólag működik.
A "saját tapasztalat" szinte minden "csodaszer" honlapján tipikus marketingesek által megírt levelek. Már pontosan nem emlékszem (talán c....ix volt), mikor a pl. kovács péterné aranka aláírással megjelent fogyasztói pozitív tapasztalat szószerinti eredetijét megtalálták az amerikai forgalmazó honlapján lévő dícsérő levelek között is. :-D
Ja, és az meg, hogy MLM rendszerben árulják, nekem kapásból jócskán visszavett a bizalmamból. "Komoly" gyógyszert, étrendkiegészítőt attól akarok venni, aki csinálta, nem mindenféle jöttmentektől, akiknek az az érdekük, hogy minél több embert beszervezzenek a hálózatba.
Ezt könnyű ám így mondani, emberek, hogy próbáld ki és megtudod. Csak hát sajna, hogy ne rugaszkodjunk el a földtől: vannak, akik ezt nem tehetik meg. Ha valakinek történetesen hónapokig kell gyűjtögetnie egy dobozka ilyen kapszulára, akkor szeretne sok-sok-sok-sok ilyen pozitív tapasztalatot látni élő emberektől (!). Nem a termék weblapján! Ha én lennék a pénzéhes gyártó, én is össze tudnék hozni ötven-hatvan pozitív tapasztalatot, hogy jobban vigyék a cuccot... a termékweblapokon közzétett pozitív tapasztalatok számomra nemigen hihetőek.
Én most nagyon örülök, hogy érkezett egy pozitív tapasztalat, és ha érkezik még 5-6-10, akkor lehet, hogy én is veszek egy doboz ilyet. És majd a saját tapasztalatommal szintén gazdagítom a listát. Szóval plíz, aki próbálta, ne habozzon írni! Rosszat, jót, mindegy.
Tudod, nem mondom, hogy hazudsz, de nehéz hinnem, túl sok a csaló... Túl sokszor kiáltottak már farkast...
A kemoterápia a különböző publikációk szerint, kb. 30-40%-ban "hatásos".
A maradék 60-70% beteg, akinél nem hatott, mit mondjon? Hogy az orvosok és a gyógyszergyárak csalók? Elvileg jogosan mondhatnák, mert náluk ezek a gyógyszerek sem hatottak.
Szal itt még mindíg az van, hogy csalásról, hatástalan szerekről valamiért még mindíg csak az alternatív gyógymódoknál beszélünk, pedig kb. sokszáz gyógyszert vontak már ki a forgalomból azért, mert hatástalan volt, vagy azért, mert kifejezetten KÁROS, mérgező, vagy maradandó elváltozást okozott.
No most akkor kinek kell hinni? Ki az "igazi" orvos, ki az igazi "gyógyszergyártó", ki a sarlatán, és egyáltalán, mivel definiáljuk ezeket?
Csak kérdéseket teszek fel!
Biztosra nem fogsz tudni menni. Senki, de senki nem fogja neked semmiféle szerről azt mondani, hogy 100% hatású lesz, vagy 100%-ban sz*rt se ér. Még az orvostudomány szereinél SEM LÉTEZIK 100% hatűsú szer. Bizonyos gyógyszerek szedésébe, csak Amerikában, évente ezrek halnak bele.
Sokaknak meg ugyanaz elmúlasztja a fejfájását, meggátolja a vérögképződését stb. Most akkor ezek hatásos szerek, vagy kamuk? Nézőpont kérdése. A nézőpont viszont csak a sajátod lehet. Hiába hatott már egy gyógyszer valakinél, ha nálad nem ér semmit. Vagy fordítva.
Az okos beteg ma annyit tud tenni, hogy szétnéz a piacon. Megnézi milyen szerek léteznek a problémára, konzultál orvossal, és végül dönt valami mellett, amiben bízik. Azt viszont sokan mondják -és én egyetértek velük-, hogy bízni kell a szerben vagy módszerben, amit választ a beteg. Egy olyan szer, vagy módszer, melyben a beteg nem tud hinni és bízni, nagy eséllyel hatástalan lesz. Orvossal mindenképp konzultálni kell.
Az győzne meg, ha biztosra tudhatnám - ami nem lehetséges -, hogy semmilyen érdeked nem fűzödik a szer sikerességéhez. Szeretnék hinni, mert nagyon fontos lenne, viszont nemhogy 30, de 2ezer forint kidobnivalóm sincs. Mindenesetre köszönöm. Üdv!
Igazad van, morte. Már elfelejtettem a vitaindító tartalmát.
Sajnos a dilemmádon egyenlőre nem tudok segíteni, és lehet hogy nem is fogok tudni. Ugyanis egyenlőre tényleg csak rövid ideje szedem a szert. Szerintem legalább fél év kell ahhoz hogy érdemben tudjak jót, rosszat, vagy semlegeset írni a szerről. Ezek a kezdetleges javulások csak arra utalnak hogy azért van hatása a szernek. Nem tudom egyébként, hogy Téged mi győzne meg. Ha negatívumot írnék azt elhinnéd? Valószínüleg, előbb mint a jót. De komolyra fordítva a szót. Amint tudok Neked valami érdemlegesről beszámolni, nem fogom elfelejteni. Egyébként én is írtam pont az elején, hogy egyenlőre még nincs miről vitatkozni, mert annyi ideje még nem szedi senki a kapszulát, hogy határozott állítása legyen a dologról. Tudod én egyenlőre hiszek a szerben, mert nincs más választásom. Én is sok mindent kipróbáltam már. Nekem negatív tapasztalataim nincsenek sem a vitaminokkal, sem az ásványi anyagokkal szemben amit eddig szedtem, és még szedek is jó párat. Egy biztos. Ártani egyik sem ártott. Ugyanis azért túlzásba nem viszem a szedésüket, csak annyit szedek be belőlük ami a dobozra rá van írva. Amint tudok valamit "bizonyítani" feléd, jelentkezni fogok. Üdv:)
Hogy mivel kecsegtetnek??? :) Az oldaluk másról sem szól. Saját tapasztalat? :)) Hogy írnék, za egyszer épp az a problémám, hogy nem kamu-e ez az egész.
Tudod, nem mondom, hogy hazudsz, de nehéz hinnem, túl sok a csaló... Túl sokszor kiáltottak már farkast...
Milyen negatívumok értek? Ha elolvasod a topicindítót, akkor nem is kell erre válaszolnom.
Két hónapja szedem a "csodaszert" és a mínusz kettes szemüvegemet eldobhattam, mert már nincs rá szükségem!
Hát ha komolyan azt gondolod, hogy ez a fokozótól van, akkor "boldogok akik hisznek...."
Érdekes, van egy mlm-es csodaszerárus csapat, akik meg vmi csodabalzsamról híresztelik azt, hogy havonta 1 dioptriát javít a szemen. Már csak azt szeretném tudni, hogy az a balzsam vajon honnan tudja, hogy pluszos vagy mínuszos a "beteg" szem. :-DDDDDDDDD
Egyébként rögtön ott válik hiteltelenné az egész, mikor azt reklámozza, hogy fél óra múlva beindul az őssejttermelés. Van tippem, kikkel lehet ilyesmit elhitetni...
Írd ide, hogy szerinted mivel kecsegtetnek és mi utal egyértelműen ellene. De! Ha megkérhetlek saját tapasztalatot írjál és nem innen-onnan összeszedett infókat. Én ugyanis tudok pozitív tapasztalatot írni. Két hónapja szedem a "csodaszert" és a mínusz kettes szemüvegemet eldobhattam, mert már nincs rá szükségem! Hatéves korom óta hordok szemüveget. Ez tehát már egyértelmű bizonyíték, mert eddig folyamatosan csak romlott a szemem. Ez a betegségemen kívüli dolog. De ez már ennek a hatása. A betegségemmel összefüggő dolog, hogy mivel SM beteg vagyok, egy ideje elég gyakran botladoztam mostanában, és fél lábon szinte lehetetlen feladat volt megállnom akár pár másodpercig is! Most már meg tudom csinálni, anélkül hogy eldölnék. Ugye nem mondod azt hogy semmi féle "kezelés" nélkül is javul egy ilyen beteg állapota? Ezek nem nagy dolgok egyenlőre de pozitiv tapasztalat. Én türelmes vagyok, és kivárom míg szép sorjában gyengülnek a tüneteim, vagy netán megszünik belőle egy-kettő. Azzal tisztában vagyok hogy a betegségemet NEM gyógyítja meg! De ha szinten tudom tartani magam és nem romlik tovább az állapotom én nagyon meg leszek vele elégedve. Egyszer hátha még a gyógymódját is megtalálják ennek a betegségnek. Én reménykedem...
Szóval most Te jösz. Írd le milyen negatívumok értek a szedésével kapcsolatban...
Olvasom a hozzászólásokat az őssejttel kapcsolatban, de egy valamit nem értek. Aki ellene van, az mi alapján írja hogy "csak" üzlet, meg szélhámosság? Szerintem mióta el kezdték szedni az emberek, nem telt el annyi idő, hogy erről érdemben pro és kontra vitát lehetne indítani. Ugyanis ha valaki szedi és még nem fedezett fel magán változásokat, az nem biztos hogy azért van mert a szer hatástalan. Csak ember és betegség függő hogy mikor kezd bármilyen gyógyszer, gyógyhatású készítmény hatni. És az, hogy ártalmas is lehet... Hát nem tudom. Ilyen kijelentést én egyenlőre nem tennék, mindaddig amig be nem bizonyosodott. Az orvosok hozzáállásáról meg annyit, hogy nemcsak egy új álaternatív gyógymódot elleneznek, hanem akár más gyógyszer kipróbálását is, ha az érdekük úgy kívánja. Én HISZEM, hogy minden betegségnek megvan ezen a Földön a gyógymódja, csak meg kell találni. Sajnos olykor egy ember élet is kevés hozzá, még a mai igen fejlett hirközlési technika mellett is. Minden esetre, én nem venném el azoktól az emberektől a reményt, akiknek márcsak ez maradt. Higgyétek el, sok ilyen van. Sajnos valóban igen magas fokon üzletelnek is vele. De azért vannak kivételek. Körbejártam elég sok internetes oldalt, és mondhatom igen kevés helyen korrektek ez ügyben. De találtam egyet, ahol nemcsak jó áron kapható a szer, hanem e-mailomra igen gyorsan válaszoltak a kérdéseimre. Méghozzá szakszerűen. Mivel én itt vettem először meg a szert, ide vagyok beregisztrálva, és én már kedvezménnyel vásárolok, mert megkaptam a második alkalommal a törzsvásárlói kedvezményt. Tehát: tessék szíves lenni nem elvenni a reményt az igazi betegektől. Hátha mégiscsak hathatós szer. Én hiszem hogy az őssejt a szervezetemben sok mindent helyre fog hozni. Mégha nem is maradéktalanul gyógyulok meg. Nem mondták a feltalálók hogy csodaszer. Sőt hangsúlyozottan állították, hogy nem az!
Ideírom azért a weboldal címét, ahol olcsón és szerintem korrektül lehet vásárolni. Hátha valakit érdekel.
Nekem több ismerősöm szedi a Szabó László féle team őssejtfokozóját és eddig pozitív dolgokról számoltak be. Azok, akik kikisérletezték ezt, "igazi" orvosok, úgyhogy hiszek nekik. Az pedig, ha szakmán belül ről jön a támadás egyáltalán nem meglepő, mert senkinek nem érdeke az egészségügyben, hogy ne legyenek beteg emberek. Ez a helyzet szerintem a rák elleni vakcinákkal is. Ha a betegséget fel tudnák számolni gyógyszerekkel, nagyon tönkremenne egy-két cég! Ezért nem hiszek nagyon én már senkinek, aki csak legyint az új gyógymódokra!
Nekem nem teccik, hogy a scientologiával keveri a Dr Lenkei a dolgot, de az öreg Szentgyörgyit még láttam élöben és neki hiszek. Ezért is szedjuk a Lenkei vitaminkomplexeit és sokat segit az erönlétben.
Végül is akár ebben az össejtesben is lehet valami, hisz csak az arányokon is sok mulik, lásd a Liebig (vagy hogy) törvényt, hogy mindenböl a megfelelö menyiség kell, ha egy is hiányzik akkor nem ér az eg´sz semmit.
Cápaporc és a kékalga sem uj, az arányokon mulik, hogy gyógyszer, mütr´gya, vagy robbanóanyag.... :-)
köszönöm. Igen, egy fullos multivitamin bomba már van az étlapon, körbeszaglászok még ezügyben. A COD teásokat is olvastam és valóban ugyanazok a fenntartásaim, mint ezzel az őssejtfokozónál.
Szívesen. (off) Nem tudom, te rákbeteg vagy-e, vagy érintett vagy-e valakid révén a témában. De rákra én egy ilyen "orvostudományon kívüli" szert tuti kipróbálnék, és az az oxigén. A rákos sejtek oxigénszegény környezetet szeretnek, ahol "laknak", ott igen gyakran helyi oxigénhiányos állapot van. Nem akarok egyetlen terméknek sem reklámot csinálni, de több oxigénterápiás próbálkozás is van, személy szerint én oxigénnel dúsított vizekről és magas nyomású oxigénkamráról (hiperbarikus) hallottam már. (on)
Felülírom, amit lent állítottam. Épp e cikkben mondja a fószer, hogy bár valóban mindent megtettek, hogy ne így legyen, de mégis okozHATja a rossz sejtek számának növekedését.
Tudtommal, a szer bemutatásában kifejezetten kitértek rá, hogy hatásait a daganatokra gyakarolt hatások tükrében vizsgálták és csak olyan cuccok vannak benne, amik a rákos sejtek burjánzását nem fokozzák.
Ja és nem tudom, mit keres ez az onkológia topikban, rákgyógyításra én személy szerint pont hogy nem használnám... több sejt termelése => több selejtes sejt, bármilyen sejtekről van is szó. Asszem a cikkben is van valami ilyesmi... Ez természetesen a saját véleményem.
És most már van rendes oldaluk is: www.ossejtfokozo.hu - ide vezet a teszt linkje is. Bocsi, de még nem tudom, hogy hogy kell igazi linket csinálni.
Miután tegnap olvastam a cikket, megkerestem a két említett PTE-s kutatót ímélben. Az egyikük, Dr. Ember István már válaszolt is, íme a lényeg: ők állatkísérleteket végeztek csak a készítménnyel, ezért mint orvos megalapozottan nyilatkozni nem tud, de akár lehet belőle valami humán vonatkozásban is. A humán kísérleteket, ha voltak egyáltalán, nem ők csinálták, hanem Szabó László, így a cikkben az emberekre vonatkozó állítások sem az ő véleményüket, hanem SZL-ét tükrözik.
Egyelőre tehát biztosan annyit tudunk, hogy állatokon végeztek kísérleteket, és azok alapján "akár lehet belőle valami" embereknél is.