Érdekes....hm.Szóval szerintem ez a bizonyos szálloda egyáltalán nincs rossz helyen, főleg nem mocsokban.Vagy tán vak vagyok..még az is lehet. Nem tudom most éppen miért divat itt az El Hanákat szidni,de jómagam kétszer is nyaraltam itt, de soha semmi bajom nem volt, sem a kiszolgálással, sem a kajával, sem a szobával.Igaz betörő sem járt nálunk. A környék pedig szerintem éppen előnyös, bár attól függ ki mit akar csinálni,nekem például tetszett hogy közel volt a bazár , meg amúgy is szeretek a városközponthoz közel sétálgatni. Ugye ezt nem lehet elmondani egy kijjebb eső szállodánál. Szóval szerintem ne vegyük el a kedvét annak aki esetleg ide akar menni, mert valóban kedvező az ára, és nem biztos hogy pont úgy fog járni mint néhányan. A jót is le kell írni épp úgy!
tegnap jöttünk haza Hammametből, Hotel Marillia! ;-)))) Szuper jó volt, mindenkinek csak ajánlani tudom. 4*, ami tényleg annyi. Gyönyörű szálló, tágas szoba, egyénileg állítható légkondi. Kaja rengeteg és nekünk nagyon ízlett. Persze nem mindig minden, de olyan nagy volt a választék, hogy mindig jóllaktunk. AI ellátáson voltunk, úgyhogy megéhezni se volt időnk! ;-) Nagyon sokan voltak kicsi gyerekkel is, és ettek ittak bátran, nekünk sem volt semmi gondunk... pedig csapvízzel mostunk fogat (a 10 éves keresztlányunk is). A személyzet kedves, rendszeresen takarítottak, cserélték a törölközőket, és az ágyneműt(!) is! A belső park nagyon szép, 3 medence van, az animátorok egyszerűen fantasztikusak, gyerekeknek és felnőtteknek egyaránt volt program! Az esti műsorok is nagyon élvezetesek voltak! A tenger tiszta és sokáig egész sekély... csak 2napig úsztak moszatok, de aztán kitisztult, meleg és "selymes"lett! Felkészültünk, hogy ez nem Európa, de kellemesen csalódtunk ;) Persze az ország egyes részei nagy kontrasztot mutatnak, de a szállodáról csak jót tudok mondani! Bátran ajánlom családosoknak és pároknak egyaránt! Voltunk Nabeul-piac, Karthago, Sidi-Bou-Said, Kalózhajó... Ha bárkinek bármi kérdése lenne írjon!
Mi az El Hana Residence-ben voltunk, és NAGGGYON JÓ volt! Teljesen meg voltunk elégedve! És a helyiek szerint szuper szálloda! Egyébként rendesen takarítanak, és a strand igaz, hogy közös a helyiekkel, de ez nem gáz! Nem volt túl sok szemét a homokban, nem több, mint a Balatonnál! A hotel kertje meg nagyon szép és tiszta! Ja és a konyha is tiszta!!!
Hát erről a szállodáról csak annyit hogy ha ingyen kinálnák sem mennénk oda semmi pénzért az a környék ahol van ez a szálloda soussban az borzalmas hatalmas retek kosz mocsok szóval tiszta undoritó az egész környék.nem is tudom hogy lehet egy ilyen gusztustalan helyen jól nyaralni na meg enni pohenni szóval erről ennyit
Sziasztok! Szeptember 12-én indulunk a párommal Tunéziába,és az El Mouradi Club Selima Hotelbe foglaltunk szállást. Van valakinek ezzel a szállodával kapcsolatban tapasztalata?
Szeretnék információkat kérni esetleg képeket a Occidental Abou Sofiane szállodáról Port el Kantaouban.Aki már járt ott kérem ossza meg velem élményeit, tapasztalatait, és hogy milyen az all. inc. ellátás. Köszönöm.
Remélem a vitát lezártuk és csak érzékenyebb vagyok ma! Pont Angival nem szeretnék konfrontálódni mert Ő a legsegítőkészebb idegenforgalmis itt a fórumon. Sajnos én így látom, de hiszek Neki, hogy benéztem. Egyébként is jön a hidegfront-:)))
Az El Hanával kapcsolatos negatív tapasztalatokat csak megerősíteni tudom. aKIK szálloda választás előtt vannak még El Hana Beachot NEEEEEM!
Minket éjszaka látogatott meg egy hívatlan látogató. A férjem felébredt , elkapta de az első emeleti erkélyről kiugrott az arab srác, magával víve mobiltelefonunkat és 2 db gyűrűt. Hasonló eset februárban is történt már. Többektől loptak a beachen és a vároSban is. Az egyik vendégtől ellopták a szoba kulcsát, a szállodások másoltattak kulcsot, persze a vendéggel kifizettették, de zárat nem cseréltek. A kulcson rajta van a szoba szám, száll.neve. Tovább lehet gondolni.... Úgy tűnik a szállodások is benne vannak a buliban. Nagyon kell vigyázni, első emeleti szobát ne fogadjatok el!! Érthetetlen számomra hogy az utazási irodák miért kötnek egyáltalán szerződést az El Hana szállodákkal. Mi a Karthagóval voltunk, reklamációnkat másfél hónapja beadtuk, egy sort sem válaszoltak rá!
Ne haragudj Kata, ha megbántottalak....nem állt szándlkomban. De én biztos, hogy ezerszer mennék El Mouradi Hotelbe látatlanban, mint egy El Hana Beachbe, amit ismerek.,...Belőlem csak a tapasztalat beszélt.
Ok,bár nekünk mindkét hotel 4*-os volt,mégis ekkora a különbség..Ráadásul több mint 10 éve voltam egy 3*-os szállodában,Neckermannal,Cartago-ban-oda itthonról nincs szervezve út.Azt Hotel Cap Cartage-nak híják,akkor még új volt,és szuper!!Mindkét 4*-os hotelnél jobb volt..Szerintem szálloda választásnál döntöbb lehet MIKOR ÉPÜLT!!Illetve felújítva mikor volt.A Skanes El-Hane sajnos nem mostanában..De itt-ott persze festegetnek,csak úgy arabosan;))
Nincs köztünk vita! Egyetértek Veled is és Angival is. Az El-Mouradi szálloda lánc valóban színvonalasabb, jobb mint az El Hana. Ezt a csillagok száma is alátámasztja. A miénk, amiről írtam 5*-s volt. Az igazság azonban az, hogy ez a színvonal igaz a hotelok 99 %-ra, de van 1 % aminél nem igaz. Ezt Angi nagyon jól tudja és amit írt a/hivatkozva a hozzászólásomra/válaszában az olyan beszólásnak tűnt nekem. Ez estt rosszul és nem az amit Te írtál-:))) Üdv: Kata
Bocsánat,de én általánosságban írtam.Tavaly a Skanes El-Hanában,idén az El-Mouradi Skanes Beachben nyaraltunk,és ezeknél szembeötlő a SZÁLLODÁK szinvonalbeli különbsége.Állapot,tisztaság,felszereltség,az AI kisstílűbb az El-Hanában,stb Az animáció-tavaly az arab fiúk százszor jobb animátorok voltak mint a híres Díno-Clubbos magyar fiatalok idén..,esetleg az ételek/pl a tavalyi El-Hanás ízesebb volt,nekünk..,a tengerpart-ami az El-Hanában dupla széles,szellősebb,tisztább is volt.. / Viszont:
A nejem fiatalkori barátnője,Csák Anett idegenvezető kinnt,vele idén többet beszélgettünk-kinnt él 3 éve,a Next-nek dolgozik idén-pár forumtárs személyesen is ismeri-olvastam már róla,sajnos volt negatív is,de senki sem tökéletes,ugye...ő hozzá tartozik pár El-Hana hotel és Ő MoNDTA hogy rengeteg reklamációja van,talán a Hannibál az egyetlen,ahol kevesebben reklamáltak az El-Hanákból..A Sousse-i szállóknák a közös part használat/sok lopás!!/,az úton átkelés,volt hogy egy vendégén átesett egy BETÖRŐ a saját szobájában,stb-stb..bogarak,stb...De ez az olcsóság ára,hiszen ezek vizonylag régi,ÓLCSÓBB szállodák,főleg az irodák kapják olcsón a helyeket,így még akciósan is keres rajra,a magyar pedig ugye árérzékeny...
Én személy szerint örültem a segítségének pl a szobakiosztásnál amikor megérkeztünk,de egyéb protekciónk nem volt idén,tavaly pedíg semmilyen sem../Akkor még mi sem tudtuk hogy kinnt él../
Fárasztó az élete,állandóan csöng a telefonja,de ő vállalta.MUSZÁJ a fakultatívokat nyomatniuk,hiszen az alapfizu minimális ott kinnt...abból élnek.
Az El Hanáknál tudja az ember, hogy mit várhat! Ez viszont egy 5*-s Hotel volt de pont az elvárásaink miatt kb. 2*-nak felelt meg! Angi én nagyon tisztellek Téged, tudod min mentünk keresztül mindannyian Gammarthban, Te is nagyon sajnáltad hisz nem csak minket hanem Téged is becsaptak, még a hotel igazgatóját is felhívtad az érdekünkben/minden magyar érdekében/ pedig csak 5-en voltunk a Tőletek. Nem értem ezt a kicsit bántó válaszodat-:(((
Nem így van! Gammarthban színvonaltalan volt, senkinek nem volt külön asztala, AI-ellátással volt egy busznyi magyar, közben a hotel félpanzióra volt berendezkedve. Volt akivel a vizet is kifizettették. Bocs Angi, de sajnos ilyen is előfordul. Persze a kivétel erősítheti a szabályt.