Keresés

Részletes keresés

macmester Creative Commons License 2007.05.25 0 0 1084

Nagyságrendekkel sem lett jobb v. rosszab a helyzet mint volt 1989-óta... ilyen téren...

igen ez a lényeg van ilyen itt is ott is... de ha rendőr az illető akkor dupla szigorral csapnak le rá mert... és ez helyes...

ha politikus akkor köpnek egyet... mit is vártunk tőlük...

ha meg csak most vonulnak a REBISZ elé akkor bűzlik... az a sokezer nő akit megerőszakolnak nem érdemel ilyet? csak ezért mert nem a ÁVÓS rebisz erőszakolta meg?

megérdemelné és vannak is olyan egyesületek akik kiállnak értük... csakhogy a PR üdvöske soha nincs ott (viszont van egy két balos és főleg libsi aki ott van...)

Előzmény: livia2003 (1081)
frontier Creative Commons License 2007.05.25 0 0 1083
Orbán regnálása alatt minden nagyon szép volt, minden nagyon jó volt. A meggyalázott nőknek nem kellett a REBISZ elé menni tüntetni. Akkor még otthon maradtak szörnyű titkaikkal.
Előzmény: macmester (1075)
macmester Creative Commons License 2007.05.25 0 0 1082

ettöl ne féltsd, ha nem balos v. libsi politikus ill. rendőr akkor nem is édekelné ez sem, ha felnégyelné a családját... ha nincs politikai PR értéke akkor nem számít

Előzmény: frontier (1079)
livia2003 Creative Commons License 2007.05.25 0 0 1081

Minden társadalomban vannak bűntettek és vannak olyanok részről is akiktől a legkevésbé várnánk (rendőrök, politikusok, stb.). Ez elfogadott, az emberi természet része. Csak nem mindegy, hogy nagyságrendileg mennyi (pl. egy emberölés csak gyilkosság, több ember megölése meg már esetleg népirtás). Tehát a nagyságrenddel van a probléma.

Na meg az se mindegy szentesitjük-e vagy büntetjük, ha a hatalmat antidemokratikus módon használják fel.

Előzmény: macmester (1075)
frontier Creative Commons License 2007.05.25 0 0 1080

Itt a perc, most félreállunk, Szótlan, néma csendben várunk. Banquo, reszkess: Bordád közt lesz Egy-kettőre már a tőr! Néma csendben várunk rád. ...

frontier Creative Commons License 2007.05.25 0 0 1079
Csak Percné meg ne tudja ezt a családon belüli erőszakot-deviáns viselkedést, mert hozzátok is kimászik majd,némán tüntetni.
Előzmény: Uriella (1050)
macmester Creative Commons License 2007.05.25 0 0 1078

:)

elképzelem... részeg rabló te+esernyő ami kínyilik, gyerekek leesett állal...

köszi... szereztél egy jó napot :)

ps. kedvvesem is profin kezeli az esernyőt, nem irigyeltem azt a 2 ember aki eddig megtámadta... igaz ő Aikidozik... így az esernyőt kardként használja (olyan ernyője van amin van egy kis pánt amivel rögzíti, hogy ne nyílhasson ki...)

Előzmény: Uriella (1069)
macmester Creative Commons License 2007.05.25 0 0 1077

:D

az ő esszéihez 9x csavart DNS és szíriuszi agy kell...

amúgy nem egy hülye ember, sőt... érdekes meglátásai vannak, de mindig belekeveredik a politikába de nagyon...

Előzmény: Egy szóra még (1060)
macmester Creative Commons License 2007.05.25 0 0 1076

ismersz egy Torgyány féle mezgazdminisztert? és egy megkenhető - lebukott - beosztottat... meg volt ott minelnök is...

mit példálózol itt a japánokkal... az más világ, szerintem gözöd sincs rola milyen ott az emberek világképe, mentalítása...

Előzmény: Egy szóra még (1034)
macmester Creative Commons License 2007.05.25 0 0 1075

jééé... ennyire hülye nem lehetsz... vagy naív...

vagy szerinted Orbán ragnálása idején nem volt erőszak, emberölés azaz 'legalapvetőbb emberi jogokat semmibe vevő cselekmények"

a rendörök nem csaltak loptak szopattak?

irjad inkább ÁVÓS REBISZ, Monnyon le, GYURCSI monnyonle... az tiszta legalább

Előzmény: Egy szóra még (1005)
Törölt nick Creative Commons License 2007.05.25 0 0 1074
Bohócok! :-) Székely Himnusz meg Árpád-sávos zászlók! :-)))
Előzmény: Powersystem (1073)
Powersystem Creative Commons License 2007.05.25 0 0 1073
A teljes cikk

http://www.hirszerzo.hu/cikk.php?id=36286
Előzmény: Powersystem (1072)
Powersystem Creative Commons License 2007.05.25 0 0 1072
Pelczné ugyanakkor felolvasott egy kiáltványt, mely sajátos keveréke a racionális húzásoknak és a politikai hülyeségeknek. A szöveg hitet tesz amellett, hogy a rendőrségben sok férfi és nő tisztességgel végzi a munkáját, viszont az egész testületet a regnáló és éppen legszomorúbb napjainál tartó hatalom kiszolgálóinak bélyegzi.

A nagyméretű papírra nyomtatott nyilatkozat a rendőröket elhatárolódásra kéri saját bűnöző kollégáiktól. A jelenlevők ezt a papíron elhelyezett aláírásukkal nyomatékosíthatták, majd a Fidesz alelnöknőjének javaslatára átvonultak az út túloldalára, hogy átadják a kiáltványt a Rebisz vezetőjének.

A rendőrnők tényleg nem bizonyultak a személyes kötekedést meggátló tényezőknek, a menet Kossuth téri része ugyanis útközben nekik is bekiabált, például hogy miért nem mennek haza gyereket nevelni. Sőt, még a narancssárga pólós fideszes szervezők is kaptak, amiért egy rendőrautó mellett ácsorogtak. Az egész vircsaft legszínvonalasabb részét viszont a vonuló békétlenkedők és az út menti kocsmák előtt ácsorgó helyiek közti szópárbajok jelentették.

Az erkölcsi javuláshoz a politikusnő segédkezet ígért, de azt is kérte, hogy a rendőrök "csak olyan parancsot hajtsanak végre, amit a saját hatáskörükben is végrehajtanának". Dobozi minden tisztességes rendőr nevében elhatárolódott a bűnözőktől, majd átvette a kiáltványt és távozott.

A Pelczné-szárny tapssal fogadta az elhangzottakat, a radikálisok azonban inkább maradtak a jól bevált "rebiszes köcsögök" típusú reakcióknál. Végül zárásként heves Himnusz-, majd Székely Himnusz-éneklésre késztették a fideszes hölgyeket, akik kissé megszeppentek, de végül felvették a ritmust.

A tüntetés végén egy hölgy tudósítónknak azt mondta, hogy többen is lehettek volna, de ezzel is elégedettek lehetnek. A tüntetők gyorsan szétoszlottak, csak néhány táblás hazafi maradt hátra, hogy a kamerás tömegfigyelő kocsi előtt mutogatva gyakorolják a nemzeti ellenállást.
topfloyd Creative Commons License 2007.05.25 0 0 1071

Az annyira jó volt, amikor a Pelczné a néma tüntetésen felolvasott egy beszédet.

Csak úgy fonja a szavakat az ezüstnyelvű nagyasszonya a nemzetnek.

Néha kicsit megakad a bonyolultabb szavaknél mint és, az, talán de sebaj

a beszéde tisztán Béres Alexandra.

Powersystem Creative Commons License 2007.05.25 0 0 1070
"hanem legyakom, majd meglobogtatom a hajam."

Láttad a shrek 2-öt? :-)
Előzmény: Uriella (1069)
Uriella Creative Commons License 2007.05.25 0 0 1069

Nem idegen volt.

És az egész olyan abszurd.

Ha egy xénoid valaki lennék, én sem vihogtam volna idegesen, hanem legyakom, majd meglobogtatom a hajam.

Előzmény: Powersystem (1065)
Powersystem Creative Commons License 2007.05.25 0 0 1068
:-)) Basszus elképzeltem! :-)
Előzmény: BENTA (1067)
BENTA Creative Commons License 2007.05.25 0 0 1067
Na ez az. Ilyen célra a másik végénél érdemes megragadni, mert egyrészt ilyenkor jobb a húzása a nyél súlya miatt, másrészt nem nyiladozik eksön közben, mint egy kis virág. Így kevesebb az esélye, hogy mindketten sérvet kaptok a röhögéstől.:)
Előzmény: Uriella (1063)
BENTA Creative Commons License 2007.05.25 0 0 1066

Csak nehogy kiderüljön, hogy szegény alkesz elnézte a házat, és tulajdonképpen csak haza akart menni. Uriella meg jól kiesernyőzte. Még az is lehet, hogy azóta sem érti, mert az asszony sodrófával szokta várni, és most azon problémázik, mi ez az újítás.

Előzmény: Powersystem (1065)
Powersystem Creative Commons License 2007.05.25 0 0 1065
Hát nem tudom! De ha egy rablót kell gyepálnom akkor nem állok meg közbe röhögcsélni!
Előzmény: Uriella (1063)
BENTA Creative Commons License 2007.05.25 0 0 1064

Látod milyen vagy? Még a végén lavinát indítasz magad ellen!

Mert mi van, ha kiderül, hogy a rabollónak van egy sorozat árpádfejedelem bélyege otthon, és piros-fehér csíkos napellenző van az erkélyén, és naponta átmegy a Kossuth téren hazafelé? Sőt, naponta legalább négyszer pisilni is szokott.

Akkor majd kapsz te itt a jobboskartácsoktól. Mert biztosan a rabollónak volt nehéz gyerekkora, meg sanyarú sorsa, te meg ahelyett, hogy a hátát lapolgatva elbeszélgettél volna vele erről, rapid módom fejbesomtad az ernyőddel. Mibe, hogy nem is narancsszínű ernyőd van, hanem piros. Az ilyen gaz, komcsi mentalitást azért hanyagolhatnád, mert még az is kiderülhet itten, hogy jártál a terror házában, és biztosan azért vagy ilyen agresszív. Na.

Előzmény: Uriella (1055)
Uriella Creative Commons License 2007.05.25 0 0 1063

:-/

Természetesen ergyán, a nyelénél.:(

A lehető leghatékonytalanabbul.

Nem mentegetőzni akarok, de nem vagyok profi vereksző.

Ja, és csapkodás közben többször kinyílt, ilyenkor meg-megálltam röhögni.

:))))

Asszem hurka nagy szerencsém volt, hogy a csávó be volt rúgva.

Előzmény: BENTA (1059)
Powersystem Creative Commons License 2007.05.25 0 0 1062
Szerintem hagyd abba! Fricz egy végletekig elfogult ember olyan mint kéri a másik oldalon bár kéri még kritikusabb is ha nem is olyan soxor! Aki meg polg körökbe jár eszet osztani azt had ne kelljen már olvasgatnom!
Előzmény: Egy szóra még (1060)
Uriella Creative Commons License 2007.05.25 0 0 1061

Komoly.

De nem sérült meg súlyosan, csak kitakarodott a lakásból.

Előzmény: Powersystem (1057)
Egy szóra még Creative Commons License 2007.05.25 0 0 1060

Olvass! :DD

Megjelent Fricz Tamás politológus „Egy következmények nélküli ország, avagy a magyar demokrácia erkölcsi válsága” című, legújabb kötete a Kairosz Kiadó gondozásában. A neves politológus, aki gyakran tart önálló előadásokat polgári körökben az ország szinte minden pontján, e kötetben az utóbbi hat évben írt publicisztikáinak a legjobbjait adja közre.

Előzmény: Powersystem (1049)
BENTA Creative Commons License 2007.05.25 0 0 1059
Fogadjunk, hogy láttad az Óvakodj a törpétől című örökbecsűt! Még annyit árulj el, hogy melyik végnél fogtad a műszert?
Powersystem Creative Commons License 2007.05.25 0 0 1058
:-)
Előzmény: BENTA (1056)
Powersystem Creative Commons License 2007.05.25 0 0 1057
Komoly?
BENTA Creative Commons License 2007.05.25 0 0 1056
Úr isten! Te a gyerekek előtt verekszel? Mindjárt jön Pelczné és szervez a házad elé egy megafonos néma tüntetést.:)
Előzmény: Uriella (1050)
Uriella Creative Commons License 2007.05.25 0 0 1055

Nem agyon.

Agyhelyen.

Egy faxot, aki kirablotta anyukámat.

Előzmény: Powersystem (1051)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!