A rendszerváltás körül alakult ismeretségek ezek, a volt szoci polgármestert is akkortól ismerem személyesen (részt vettem anno én is kicsit itt a dolgokban)
Van, aki gyógyszerként használja. Aki gyulladáscsökkentőnek és fájdalomcsillapítónak használja, az szintén nem a fantasztikus élményt keresi benne, meg nem is fogyaszt annyit, azt is inkább megissza vagy megeszi... de tényleg, a kultúra sokat számít, ez azért is kínos, mert vannak, akik a saját semmilyen vagy szegényes élményeikből indulnak ki... és ebből általánosítanak...
De milyen megbízható hírforrás van ebben a témában, amihez egy átlagos polgár is hozzáfér? Itt-ott elvétve lehet találni 1-2 cikket újságban és neten. De amit érdemes lenne elolvasni, meghallgatni az nagyon kis rétegnek hozzáféthető.
Pl. A hétvégén egy Jack Cole nevű ex-rendőr tartott előadásokat, legalizációs témában. Nagyon célratörően, hatásosan adta elő. És nem a megszokott módon érvelt("nem is olyan káros"). És hányan jöttek el a gödörbe? 30an? Igaz van cikk erről az origo-n, m1en is volt egy kis interjú vele, itt van róla topik, de ez még mindig túl kevés.
Dehogynem, az is, persze a kettő sztem összefügg. Ha valaki nyitott a világra, az nem elégszik meg a HírTv, ill. TV2 nevű pszichoaktív kábítószerekkel. Megnéz mondjuk más híradásokat is.
A rendőrséget küldted már rájuk? Én többször is, valamint háromszor volt már a ribanc az önkormányzatnál raporton, mert bemószeroltam a jegyzőnél. Most új polgármesterünk van, és ő régi ismerősöm, megpróbálom vele kivégeztetni a nonstop nyitvatartást, ha sikerül...
Nekem nem fontos, csak hogy hagyjanak békén. Az "üldözőknek" fontos. Egyébként összességében nem drága. Olcsóbb, mint minden este meginni négy-öt sört.
Bizony, ez a nagy baj! A kábítószerek kiválasztásának nincs tudományos alapja- vmelyikre azt mondják okosak, hogy az rossz. Aztán írhat a The Lancet bármit- nem lehet meggyőzni őket tudományos tényekkel.Vagy a tényekből azt olvassák ki, amit akarnak(a marihuána a 9.!!!! az egyik kutatásban- maga a sátán! de arról elfeledkeznek, hogy u.a. a listán az alkohol az 5.)
attól drog valami, hogy hat a központi idegrendszerre, pszichoaktív: serkenti vagy épp nyugtatja azt. Így a tea, az alkohol, a kávé és a dohány is drog, mert mind hat az idegrendszerre. Ugyanígy drog a marihuána, az LSD vagy az MDMA.
Kábtószer az, ami fenn van az ENSZ tiltólistáján- tehát az illegális drogok, ld. a fenti utsó 3.
No bevallom én csak azt ismerem, de a kölkök többet is és akiknek bejön a kissé furi stilusa méginkább és ugy tudom sokan szeretik... a lányok itt olvasták, nekik bejött én csak néztem az is bejött, de nekem a film után már mazoistának kell lenni, hogy olvassam, de ök, a lányok még azok, föleg az egyik aki legszivesebben most Auswitch-ba menne, mert ugye azt látni kell...Most ha lenne pénzem biztos azt kapna 18-ik szülinapjára, hisz az édesanyja is odavitte volna el, de nincs igy csak álmodozom, hogy egyszer valahogy eljutatom...no de ez tényleg nem ide való...
Neked is? Az is nonstop? Itt éjfél-2 óra között indul a buli, gyakorlatilag nem is lehet aludni itt, ma is reggel 5 felé sikerült csak nekem. Most írok a polgármesternek, hogy csináljon valamit.
ugy látszik én mint jozanéletü alapjáraton bevagyok lőve, mert én simán levágom a káposztával az ujjam hegyét bár igaz, hogy észre is szoktam venni:)
NO de ismerek én olyat is aki részegen az asztalt is hozzászelte majdnem a kenyérhez, csak nem bírta a kés, no meg olyat is, aki a farkába szurta a hernyot, de én olyan nagyon beálltat fűtől nem láttam, aki ne látta volna a fűtől az erdöt és észrevétlen lekapja az ujjacskáját, bár lehet, hogy mégsem láttam mindent.
Én Pesten élek, a a város közepén.... születésem óta vagyok ebben a városban. Péntek és szombat éjjelenként a szeszfogyasztók lepik el a várost és hangoskodnak, hánynak, rombolnak, kötekednek, stb. Tudod, néha azt gondolom, jobb lenne, ha inkább magukban elmélyednének és max vagdosnák a kolbász helyett a saját ujjukat, ahelyett, hogy nekem kell elmenni előlük... egymillió alkesz országában én azt hiszem, nem valószínű, hogy a füvezők miatt kellene problémáznunk a semmin... vagy tévedek? :(
Talán filme láthatad A hullaégetőt, no azt ö írta, egy cseh író, akiről most csak ezt találtam:
Ladislav Fuks a legismertebb mai cseh író egyike, világirodalmi rangú alkotó. Művei röviddel megjelenésük után minden világnyelvre és sok kisebb nyelvre is lefordították. Giovanni Papini szerint: "A sátán akkor a legravaszabb, amikor azt állítja magáról, hogy nincs." Ez a könyv mottójául szolgáló idézet tökéletesen jelzi ennek a kitűnő regénynek a szellemét és a mondanivalóját. A főszereplő Kopfrkingl úr maga a megtestesült jóság és a megtestesült gonoszság. A két Kopfrkingl úr közötti áthidalhatatlan ellentétet Fuks a pszichológiai horror maga teremtette sajátos eszközeivel hidalta át.A könyv arról szól, hogyan lettek példás polgárokból tömeggyilkosok, s a józan életűekből őrjöngő fanatikusok. Mondanivalója - sajnos - elévülhetetlen.