Eladásra kínálom MOM-Lőtéri leolvasó távcsövemet hozzátartozó állvánnyal (lábbal) kiváló állapotban. Ára: 130.000 Ft. Érdeklődni a 06704276888-as számon lehet.
Eladnám szeretett Shulh-M-150-es standard puskámat teljes gyári felszereléssel. Ára: 300.000 Ft. Érdeklődni a 06704276888-as számon lehet. Csak komoly érdeklődőket várok.
Üdv! Eladó arex delta gen2/9mm luger maroklőfegyverem! Vadonat új 300db-os lövésszámmal, teljesen jó, hibátlan, teszi a dolgát, de én maradok a forgóknál! Ára 210 e Ft gunpower457@gmail.com
Üdv! Keresek Arminius 38spl vagy Arminius 357mag kaliberű revolvert 4 colos csőhosszal! Mindegy melyik csak megkímélt szép állapotú legyen! gunpower457@gmail.com
B Balázs köszi a választ, igen hallottam hogy nem túl jó minőségű fegyverek! Pedig valahonnan be akarok szerezni egy jó m911 A1-est 22 es classik fekete, fa markolattal! De sajnos úgy tapasztalom nem túl nagy a felhozatal/
Én is gondolkodtam Chiappa fegyverben, kicsit kutakodtam a neten, nagyon sok rossz véleménnyel találkoztam, így le is tettem róla. Valószínű hogy elég alacsony minőség, hiába néz ki jól. Még a gyártó Facebook oldala is tele van/volt panasszal, mondjuk korrekt hogy nem gyomlálták ki.