Nagylexikon és én alapítottuk a pártot, de a miniszterelnökjelöltön összevesztünk. Ő a Nyuszit akarja, én Télapót. De alapprogramunk a következő: "Mindenkinek minden napra legalább egy csoki, felnőtteknek konyakosmeggy, szabadon választhatóan meggy és csokibevonat nélkül." S a két jelölt közül legyen az a nyertes, aki megígéri, hogy eltörli a napi fogmosási kötelezettséget és és főműsoridőben sugároz Pokemont és Hupikék törpikéket.
Fogmosással, zellerrel, egészséges életmóddal nem lehet választásokat nyerni. Csoki kell ide, nem fogmosás. S majd ha a kedves szavazó megkapja, amit megszavazott, akkor a sok csoki mellé majd fogat mosni is megtanul :) Mi ezt már tudjuk, de nem forszírozunk senkit, hagyjuk, hogy a kedves választó döntse el, mi a jó neki :)
Ami a Télapót illeti, felőlem aztán hívhatjuk Mikulásnak is, bár ez egy jövőbe tekintő párt, nem a múltat hánytorgatja. Egyetlen kikötésem van, nem hívhatjuk nyuszinak ;)
S aki a csokit szereti, rossz ember nem lehet, úgyhogy üdv a pártban :)
Én kérem a Hahota szakon végeztem, Macskanyelves kitüntetéssel, és ezért jogosan vagyok kijelölt. És miálnokkal együtt jártunk nassolni a sarki cukiba.
És majd én figyelek ám mindenkire aki ilyen morcos, annak a pártkasszába sok finom milkát kell be tömködni.
Nana, azzal a vidámságüggyel.. El-e végezted-e már a vidámságügyi egyetemet?! :o) Legalább 8 év alatt az öt évet? Aztán barátod lett-e már minálnok,hogy kinevezhessen Téged kijelöltnek,amikor is nekiállsz szagvizsgázni?Ha ezen feltételek bármelyike nem áll fenn,nem is lehetsz igazi kijelölt.. :oPP
Hali ! Jó nagy nyalás .... a csokifagyiból és a t. vezetőségnek. Természetesen ,mint már említettem a nugát mégha LINDT is a tiétek ,de újabb Genfi hazatérésem után hozok . Csempészet kizárva. Ezt a gazdasági részlegre bízom szervezés céljáből. Jelenleg némi nugáttal spékelt toffifi névre hallgató csokit osztanák meg a kedves párttársakkal. Igaz ez könnyedén beszerezhető.
Most Pályáznék némi úniós támogatásra, hogy fellendíthessem a párt utazási és egyéb beszerzési lehetőségeit.
Valaki a tisztségre ,mint pályázatíró besegítene? A sok utazás mellett nem biztos ,hogy elég hatékony lennék. CSá(-:
Ja, s persze ha sikerült miniszterré lenned, akkor már zsákkal kapod te is a csokikat. Ennyi befektetés meg igazán belefér, ha azt nézed, mennyivel több csokit kaphatsz annál, mint amivel felvidítottál minket :)
Az kérlek úgy megy, hogy minél több csokit eszel, annál vidámabb vagy az endorfin miatt, amit termel. S először be kell bizonyítanod, hogy fel tudsz vidámítani minket társelnökömmel, hogy biztosak lehessünk benne, hogy jó vidámságügyi miniszter leszel. Erre meg hát az előzőekben kifejtettek miatt nem áll más lehetőség a rendelkezésre, mint a jó sok csoki, amit megetetsz velünk ;) Én a nugátos közepű Lindteket nagyon szeretem ;)
Asszem erre gondoltam. Má tervezek egy franciadrazsé-kilövő sorozatvetőt az uccai harcokra. Ha meg nem lesznek, akkor leülünk körbe, és szépen befaljuk békében.